Inspirationslister og guides Skønlitteratur

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

Har du fået dubletter i julegave, eller har du måske fået en gave, som ikke lige var dig? Så er der heldigvis hjælp at hente!

Her giver vi dig nemlig en række forslag til nye bøger, som du kan bytte dine julegaver til. Der er både nye bøger til at hjælpe med nytårsfortsættene, kommende bøger du kan glæde dig til og favoritter fra tidligere.

Klar til det nye år

Er dit nytårsfortsæt at lave god mad? Så kig med her, hvor vi har samlet nogle skønne kogebøger!

mummum – airfryer favoritter

På bare 5 år er madbloggen mummum med Mathilde og Amanda ved roret blevet et af de mest populære steder at søge efter nemme hverdagsretter. Denne populære udgave indeholder masser af gode opskrifter, der kan tilberedes i en airfryer.

LÆS OGSÅ: Få mummums lækre opskrift på flæskesteg i en airfryer her

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

Mummum er kendt for deres lækre opskrifter med få og simple ingredienser.

I denne kogebog får du nu også lækre opskrifter til din airfryer fra Mummum. Mummums motto er, at der altid skal være plads til god mad, og denne bog er ingen undtagelse.

Her får du deres bedste tips og opskrifter til at lave god mad i en airfryer. Du finder alt fra bagværk til middagsretter og snacks.

Du kan købe Mummum airfryer online, fx. hos Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel fra 31. oktober.Eva Ravnbøl: Guds eget køkken

Guds eget køkken byder på 58 opskrifter på nemme og klassiske italienske retter fra Eva Ravnbøl, der var en af de første herhjemme, som fik os til at elske italiensk mad. 

LÆS OGSÅ: Test din viden om den ædle italienske pastakunst her 

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

Denne bog indeholder klassiske retter fra Guds eget køkken, Italien. Som Mamma laver dem, og som hun har lært, de skal laves af sin Mamma. For er der noget, der er regler for, fuldstændig styr på, og som der bare ikke skal pilles ved i Italien, så er det maden. 

For italienere er mad nostalgi. Maden samler. Maden giver tryghed, og i et land, hvor alt ikke altid går snorlige, er den et fast holdepunkt. 

Eva Ravnbøl har boet i Rom siden 1990, og i denne bog har hun samlet nogle af sine egne, sine venners og familiens livretter fra det italienske køkken. Særligt fra det romerske og toscanske køkken, men også fra Napoli, Puglia og andre områder, hun har spist sig igennem. 

Du kan købe Guds eget køkken online, fx hos Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.

Jamie Oliver: 5 ingredienser: Middelhavsmad

Med 5 ingredienser – Middelhavsmad er Jamie Olivers mission at vise, hvordan man med kun 5 ingredienser kan skabe lækker middelhavsmad med stor smag og god kvalitet. 

LÆS OGSÅ: Få opskriften på Hvidløgskylling med cremede kikærter, spinat og sumak

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

Endnu en uundværlig kogebog fra Jamie Oliver. Med 5 ingredienser: Middelhavsmad bliver det ikke nemmere at lave lækre og velsmagende retter, der emmer af Middelhavets sol og varme. Med over 120 opskrifter med kun 5 ingredienser udover de 5 basisvarer (olivenolie, ekstra jomfruolivenolie, rød vineddike, havsalt og sort peber) i hver, får du et udvalg af hverdags- og gæstemad både med og uden kød, med skemaer over næringsindhold og ekstra simple fremgangsmåder. Fra salater til seafood og søde desserter, handler det om kvalitet og stor smag i så få ingredienser som muligt, så både nybegynderen og stjernekokken kan bringe Middelhavet hjem i hverdagskøkkenet.

Du kan købe 5 ingredienser – Middelhavsmad online fx hos Bog&idé eller i den nærmeste boghandel.

Louisa Lorang: Hverdagsbazar

Louisa Lorang har ladet sig inspirere af smage fra den østlige del af middelhavskøkkenet i sin nye kogebog Hverdagsbazar.

LÆS OGSÅ: Lyst til det tyrkiske køkken? Prøv denne nemme opskrift på Alanya-wrap med kylling og sumak-løg

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

Dyk ned i skønne retter inspireret af den østlige del af middelhavskøkkenet. Her er der selvfølgelig både feta, olivenolie og masser af citron, men det er også køkkener, der bugner af grøntsagsretter og masser af krydderier, og hvor maden smager af sol, sommer og dejlige ferier. 

I bogen er der både små og store retter, og de er både til hverdag og til middage med mange. Prøv f. eks. en Alanya bowl, lammekebab med tahindressing, samosa med kartofler og saltet citronyoghurt, tyrkiske æg med knas og chilismør, fladbrød med halloumi, blæksprutteringe med citronmayo og vandmelonsalat med marineret gedeost og meget, meget andet. 

Du kan købe Hverdagsbazar hos fx. Bog & idé eller i din nærmeste boghandel.

Meyers: Meyers bageskole for børn

Med Meyers bageskole for børn kan hele familien bage lækre brød, boller, kanelsnurrer, pølsesnurrer, mini-pizzaer og meget mere. Her er 6 gode tips til børn, der skal bage.

LÆS OGSÅ: 6 gode bagetips til børn

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

Claus Meyer har i samarbejde med de dygtige bagere i Meyers Madhus lavet en helt vidunderlig bagebog til børn. Bogen er til alle, der elsker at bage, men som gerne vil se og smage resultater hurtigt. 

I tekst og billeder føres læseren på pædagogisk vis gennem 40 opskrifter et trin ad gangen. Bogen er inddelt i fem kapitler: Brød og boller, blødt og sødt bagværk, små kager, kager og madbrød. Og du får opskrifter på alt fra fødselsdagsboller, cupcakes og lagkage til ølandsbrød og pizzasnurrer. 

Meyers bageskole for børn sprudler af bageglæde og energi. Alle kan være med, også selvom om man endnu ikke er en rutineret læser.

Du kan købe Meyers bageskole for børn online, fx. hos Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.

Dejlige romaner

Se de nye bøger og kommende udgivelser

Klar til at fordybe dig i en spændende roman? Her giver vi seks bud på nye bøger.

Thomas Korsgaard: Snydt ud af næsen

Med Thomas Korsgaards nye novellesamling er scenen sat i en lille by, hvor alle kender alle – og ikke kun for det gode. Snydt ud af næsen handler om reglerne og vilkårene i et lille lokalsamfund. Om små og store uheld. Om fædre og sønner og maskulinitet. Om at være ”snydt ud af næsen” på sine forældre, og om at høre til – og ikke høre til – på et sted.

LÆS OGSÅ: ”Et landskabsmaleri af skæbnefortællinger”: Thomas Korsgaard om Snydt ud af næsen

bøger af Thomas Korsgaard, Thomas Korsgaard, Snydt ud af næsen
Thomas Korsgaards novellesamling Snydt ud af næsen

Seksten noveller du aldrig glemmer – fra et sted du aldrig har hørt om.

Snydt ud af næsen foregår i en lille by, hvor alle kender alle – og ikke kun for det gode. Alle ved, at man skal holde sig fra klovbeskæreren Åge Jørgensen og hans søn. Og alle glæder sig til det årlige kræmmermarked. På dette ”sted, der næsten ikke er til stede” sker tragedier, som er svære at tilgive, og menneskelige katastrofer, som ingen taler højt om.

Mens konkursen truer, fortsætter hverdagen: Søren starter på et kursus i madlavning for mandfolk for at imponere sin ekskone, og et ungt par kommer hele vejen fra storbyen for at tilbringe en romantisk weekend på landevejskroen kun for at opdage, at de er stedets eneste gæster.

Du kan købe Snydt ud af næsen online hos fx Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.

Anders Mejdahl: Intethvid

I sin kommende debutroman skildrer hjerneforsker og psykiater Anders Meidahl, ud fra egne erfaringer, en behandlers blik på et udpint psykiatrisk system. I modsætning til meget andet psykiatrilitteratur, har Intethvid ikke patientens perspektiv, men behandlerens.

LÆS OGSÅ: Dansk psykiater debuterer med roman om et udpint og åndsforladt psykiatrisk system. Læs i Intethvid her

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

”»I skal udskrive og overflytte så mange, I kan komme afsted med,« befaler hun og minder om det årlige effektiviseringskrav på 2%.
»Men husk nu at spørge, om de kan love ikke at begå selvmord, inden I udskriver dem. Og allervigtigst, sørg for, at det bliver journalnoteret.«”

Mellem de kridhvide, nøgne betonvægge på Ny Rosenhøj Psykiatrisk Hospital, går en nyudklækket læge og drømmer om en mere menneskelig psykiatri. Om plads til blomster, kunst og omsorg. Det, der som det eneste, kunne få hans egen mor ud af mørket. Men overalt mødes han af kyniske krav om effektivisering. Over to nattevagter domineret af underbemanding, overbelægning, svigt og stress, drives han ud over sammenbruddets rand. Fortidens traumer begynder at vælde op i hans nutid, og snart er det ikke til at kende behandler fra patient.

Du kan købe Intethvid af Anders Meidahl fx hos Bog & idé eller i din nærmeste boghandel.

Daniel Kehlman: Lysspil

Daniel Kehlmann beskrives af litteraturanmeldere som ”en stjerneforfatter” og som ”balancekunstens mester”. Hans historiske romaner er mesterligt gode og præcise, og de storslåede bestsellere er populære verden over. Nu er han aktuel med en ny roman med Andens Verdenskrig og fascisme som omdrejningspunkt.

LÆS OGSÅ: Snart udkommer ny historisk perle af Daniel Kehlmann. Lysspil handler om fascismen og nazismen under Anden Verdenskrig

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

”Et stort værk om moralske svigt” – Zeit Literaturbeilage

LYSSPIL er Kehlmans store roman om de enorme menneskelige omkostninger, som krigen og fascismen havde for Europa. Et trekantsdrama med ulykkelig forelskelse, og en søn som omvendes til fuldtonet nazist. 

Før Anden Verdenskrig forsøger den store stumfilmsinstruktør GW Pabst uden held at få succes i Hollywood, og sammen med sin familie vender han snart tilbage til det Europa, som han flygtede fra, hvor fascismen hersker og krigen nu står for døren. Her modtages han med åbne arme – og under slutningen af krigen bliver Pabst sat til at lave en ny storfilm i Prag med frontsoldater og KZ-fanger som skuespillere. Mens kameraerne ruller, rykker fronten tættere og tættere på. 
  

Du kan købe Lysspil online hos fx Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.

Anne-Marie Vedsø Olesen: Gudestorm

Er du også vild med Vølvens vej? Så kan du glæde dig til at Anne-Marie Vedsø Olesens fantastiske serie Gudestorm genudgives i flotte paperbacks. Alle tre romaner genudgives samtidig og tæller: Djævelens kvint, Tredje Ikaros og Gudernes tusmørke.

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

Den urgamle egyptiske kaosgud Seth genfødes i nutidens København.

Med en grådighed hinsides godt og ondt kaster han sig ud i livet og trækker et spor af ødelæggelse efter sig. Samtidig sidder den unge musikstuderende Gabriel og analyserer en nyopdukket arie til Mozarts Tryllefløjten.  

Gradvist afsløres et forunderligt netværk af sammenhænge, fra Tryllefløjtens elskende par, over gudeparret Osiris og Isis, til Gabriel og barndomsveninden Héloise, der til sidst begge må sætte livet på spil i et forsøg på at mane Seths vilde kræfter i jorden.  

Du kan købe Gudestorm (1) – Djævelens kvint online hos fx Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.

Malte Tellerup: Mestrene

Den prisnominerede Mestrene af Malte Tellerup er en selvbiografisk roman om at vinde og tabe, om helte og fjender, om håndboldspillets historie og udvikling, om eliten vs. fællesskabet, og om at vælge det hele fra.

LÆS OGSÅ: Malte Tellerup valgte en håndboldkarriere fra og blev forfatter. Hans nye bog er skrevet på kærligheden til håndbold

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

Nomineret til DR Romanprisen.

“Et fint, rørende, meget gennemreflekteret portræt af forfatteren som ung sportsmand” – Information

★★★★★ “Fremragende” – Jyllands-Posten

★★★★★ Kristeligt Dagblad

Mestrene er en autobiografisk roman om at vokse op i et sportsmiljø. Det er en roman om familie, håndbold, halkultur, om at være queer i et maskulint domineret fællesskab og om vindermentalitet i 00’erne. Malte er en forfatter sidst i 20’erne. Han er vokset op i ”en rigtig håndboldfamilie” og bliver i en ung alder en del af en gylden årgang i håndboldklubben Bolbro. Men da han som 17-årig står over for muligheden for en professionel karriere som håndboldspiller, smuldrer det hele mellem fingrene på ham. Men hvad skete der? Malte går på opdagelse, ikke bare i sin egen fortid, men også i håndboldspillets historie og i de danske håndboldklubbers udvikling.

Du kan købe Mestrene online fx hos Bog&idé eller i din nærmeste boghandel.

Sara Johnson: Til Dancing boy

Til Dancing Boy er en skæv roman om skræddersyet nydelse, savn og forskellige former for moderskab. Det foregår i fremtiden og er både unikt og genkendeligt.

LÆS OGSÅ: Orgasmer & moderskab – Sara Johnsen er svær at sætte i bås med Til Dancing Boy

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

♥️♥️♥️♥️♥️ “En stor filmisk fortælling” – Femina

★★★★ – Kristeligt Dagblad

Lizz og Boje driver orgasmeriet Pure Pleasure i Oslo. Her kan kunderne opnå orgasme ved hjælp af speciallavede programmer og avancerede sensorer.
Da en ung mand en dag kommer ind på Pure Pleasure-klinikken og beder om et naturinspireret orgasmeprogram, bliver Lizz fyldt med savn.
Hun håber, at den unge mand er en, hun har ventet hele sit voksne liv på at møde. 

Til Dancing Boy er en roman om en kvinde, hendes krop og de mange liv, de sammen har gennemlevet.

Det er et fremtidigt og anderledes Norge, der åbenbarer sig i denne roman, som stiller spørgsmål som: Hvor afgørende er seksualitet og biologi for vores liv? Og hvordan håndterer vi begær, fejlbarlighed, længsel og kærlighed? 

Du kan købe Til Dancing Boy online fx hos Saxo.com eller i din nærmeste boghandel.

Nye favoritter: Fagbøger

Selvom de fleste af os nok har en bogreol (eller flere) derhjemme, så er der nogle bøger, som vi hiver frem igen og igen. Her giver vi et bud på fem favoritter til bogreolen.

Lone Theils: Britiske seriemordere 2

Britiske seriemordere 2 er anden bog i Lone Theils’ anmelderroste true-crime-serie om britiske seriemordere. I dette bind dykker hun ned i tre sager om tre engelske seriemordere:

Sagen om den nekrofile Dennis Nilsen, sagen om den pædofile Robert Black, og sagen om Harold Frederick Shipman, der blev kendt skyldig i mord på 15 af hans patienter.

LÆS OGSÅ: Lone Theils dykker ned i tre rædselsvækkende hændelser fra det virkelige liv i Britiske seriemordere 2

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

Den danske journalist og forfatter Lone Theils har lige siden barnsben været fascineret af true crime og seriemordere. Hvorfor slår folk ihjel igen og igen? Skyldes det ren ondskab? Eller er der andre faktorer på spil? Disse spørgsmål forsøger forfatteren at finde svar på i denne anden bog i serien om britiske seriemordere, hvor hun tager fat på nogle af de mest gruopvækkende sager fra Storbritannien.

Lone Theils fortæller om den nekrofile seriemorder Dennis Nilsen, der blev opdaget ved en tilfældighed, om pædofile Robert Black, som begik sit livs fejl, da han kidnappede en politikonstabels datter samt om dødens doktor Harold Frederick Shipman, der kendes skyldig i 15 mord.

Du kan købe Britiske seriemordere 2 af Lone Theils fx hos Bog & idé eller i din nærmeste boghandel.Anja C. Andersen: Det gådefulde univers

Astrofysiker Anja C. Andersen er aktuel med  Det gådefulde univers, hvor hun formår at gøre det uoverskuelige begribeligt samtidig med, hun gør os klogere på den nyeste forskning fra 2016 og frem til i dag. Bogen indeholder en masse fantastiske billeder – også de nyeste billeder fra James Webb rumteleskop.

LÆS OGSÅ: Anja C. Andersen om det gådefulde univers

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

Stor gavebog med fantastisk billedmateriale.

Der sker hele tiden noget nyt og spændende inden for rumforskningen. I 2022 lykkedes det forskerholdet Event Horizon Telescope Collaboration at optage et billede af det sorte hul i Mælkevejen. James Webb Teleskopet leverer billeder af galakser, der ligger 13 milliarder lysår borte. De opdagelser, som den danske forsker Albert Sneppen har gjort omkring neutronstjerners sammenstød, kan måske bruges til at beregne universets udvidelseshastighed. I Det gådefulde univers giver Danmarks mest anerkendte astrofysiker et overblik over himmelrummet fra Solsystemet og ud til de fjerneste galakser og over universets udvikling fra Big Bang frem til i dag.Universet blev skabt for 13,7 milliarder år siden. Et lysår er ca. 9,5 billioner kilometer, og afstanden til de fjerne kvasarer er 12 milliarder lysår. Når man beskæftiger sig med universet, handler det om svimlende tidshorisonter og afstande; men Anja C. Andersen formår at gøre det uoverskuelige begribeligt. 

Du kan købe Det gådefulde univers fx hos Bog & idé eller i din nærmeste boghandel fra 4. december.Female Invest: Girls just wanna have impact funds

Female Invest er klar med ny guide til, hvordan du investerer dine penge i overensstemmelse med værdier, verdensmål og trosretning.

LÆS OGSÅ: Girls Just Wanna Have Impact Funds – ny guide til investering med omtanke

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

Efter bestselleren “Girls just wanna have funds” er stifterne af Female Invest tilbage med denne ultimative guide til, hvordan du tjener penge og samtidig gør verden til et bedre sted. 

Female Invest-trioen forklarer, hvad der kendetegner bæredygtige investeringer, og de lærer dig at vurdere, om aktier, investeringsfonde og obligationer reelt er ansvarlige, etiske og grønne, eller bare foregiver at være det. 

Med denne bog bliver du i stand til at placere dine finanser i initiativer, som både gavner din egen formue og sætter et positivt aftryk på verden – og du behøver hverken at være rig eller ekspert for at komme i gang.

Du kan købe Girls just wanna have impact funds online hos fx Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.

Martin Riis Kastrup og Mads Hyldig: HjerneRo

Martin Kastrup og Mads Hyldig, der er uddannede psykologer og står bag bogen HjerneRO – slip tankemylder, bekymringer og overtænkning, har selv prøvet at være der i deres liv, hvor bekymringerne fyldte for meget.

LÆS OGSÅ: Bekymrer du dig for meget? Her er 3 HjerneRo-tips til at slippe bekymringerne

bøger om mental sundhed
HjerneRO

HjerneRo handler i al sin enkelthed om at tænke mindre. Om at give slip på bekymringer, tankemylder og overtænkning.

Hjernen kan som udgangspunkt klare forholdsvis store mængder pres og stress, og i følge forfatterne skal vi heller ikke være bekymrede for at opleve stress. Det kan vi ikke undgå at opleve i perioder, tænk bare på en vigtig deadline på jobbet eller en dag, hvor du løber fra det ene møde til det andet.

Det vigtige er til gengæld, at hjernen får en pause.  Derfor handler hjerneRO om at lægge unødvendige bekymringer fra sig og give slip på tankemylder og overtænkning, så hjernen kan genoplade.

Men hvad gør man, når en tanke først har sat sig fast eller en bekymring nager?

Du kan købe HjerneRO online hos fx. Bog&Ide eller i din nærmeste boghandel.

Anders Agner Pedersen: Kampen om det hvide hus

Kampen om Det Hvide Hus stiller forfatter og USA-ekspert Anders Agner Pedersen skarpt på afgørende øjeblikke i kampen om magten i USA de sidste 100 år. Det er en fascinerende og indsigtfuld fortælling om store personligheder, magtkampe, intriger og afgørende øjeblikke, der har formet amerikansk historie.

LÆS OGSÅ: Få et indblik i Kampen om Det det Hvide Hus: 100 års kampe om verdens mest magtfulde job

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

Når amerikanerne vælger deres præsident, følger hele verden med. For det har global betydning, hvem der ender med at vinde den politiske post over dem alle. Kampen om det hvide hus stiller skarpt på afgørende øjeblikke i kampen om magten i USA gennem de sidste 100 år – fra radioens gennembrud som massemedie og politisk virkemiddel til Donald Trumps voldsomme forsøg på at omgøre sit nederlag. Det er politisk historieskrivning fyldt med spændende og væsentlige fortællinger – blandt andet om, hvordan et fravalg af makeup kostede Richard Nixon dyrt i en tv-debat mod John F. Kennedy. Eller om Theodore Roosevelt, der overlevede et skudattentat, fordi han havde en tyk tale i inderlommen. Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com og en af landets mest benyttede USA-analytikere i både radio og tv. Han har dækket flere præsidentvalg fra nærmeste hold og formidler med sans for fascination, dramatik og afgørende detaljer, men også med et analytisk blik bag kulisserne i den største politiske manege. Bogen viser den mere kyniske side af politik, hvor simple budskaber, effektive strategier og bissetricks spiller rolle.

Du kan købe Kampen om det hvide hus fx. hos Bog & idé eller i din nærmeste boghandel.De bedste YA-bøger

Hvis du også er vild med young adult-genren, skal du kigge med herunder. Vi har samlet de bedste YA-bøger, som både kan læses af unge voksne og de ældre.

Christopher Paolini: Murtagh

Bestsellerforfatteren Christopher Paolini er klar med 5. bind i Arven-serien om dragerytteren Murtagh og hans drage Thorn, der skal bekæmpe onde kræfter i skikkelse af heksen Bachel. Serien har solgt over 40 mio. bøger og er udgivet i mere end 50 lande.

LÆS OGSÅ: Murtagh – bind 5 i kultserien Arven af Christopher Paolini er landet!

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

Bind 5 i fantasy-kultserien ‘Arven’!

Drageridderen Murtagh og hans drage Thorn er lagt for had af alle og lever isoleret fra omverden.

Men da Murtagh får færten af noget ondt, der lurer i landets skygger, er han og hans drage tvunget ud på en episk rejse i både velkendt og nyt territorie. Og de får brug for alt, hvad de har i deres arsenal af våben og snilde, for at bekæmpe den mystiske heks, der er meget mere, end hun giver indtryk af.

Der er næsten gået 20 år, siden det første bind i ‘Arven’-serien udkom, og nu er der omsider et bind 5 på vej fra bestseller-forfatteren Christopher Paolini. 

Du kan købe Arven (5) – Murtagh online eller i din nærmeste boghandel.

Holly Black: Den stjålne arving

I Holly Blacks bestsellerserie Folk of the Air hersker elverne i en verden fuld af mørke og magtbegær. Det dystre univers udvides nu med endnu en bog, Den stjålne arving, der udspiller sig otte år efter tredje bind.

LÆS OGSÅ: Den stjålne arving: Ny bog i den populære Folk of the Air-serie af Holly Black

Byt til nyt – se de nye bøger du kan bytte dine julegaver til

4. bog i den populære serie ‘Folk of the Air’ af bestseller-forfatteren Holly Black.

De sidste otte år har freden hersket i Faerie, men i nord lægger lady Nore planer, som skal sikre hende den hævn, hun har tørstet efter så længe. 

Suren har søgt tilflugt i menneskenes verden fra de rædsler, hun måtte udstå ved Tændernes Hof. Men da hun en nat falder i et baghold, bliver hun reddet af prins Oak. Og nu står hun i gæld til ham. En gæld han gerne vil indfri ved at tage hende med tilbage til Faerie, hvor hun skal hjælpe ham med at fuldføre en plan om at drage mod nord. Det sted Suren hader og frygter af hele sit hjerte.

Du kan købe Folk of the Air (4) Den stjålne arving online eller i din nærmeste boghandel.

nye bøger