Inspirationslister og guides Skønlitteratur Uncategorized

Tag en jule-slapper, e-bøger til 9 kroner!

Tag en jule-slapper, e-bøger til 9 kroner!

Har du brug for en pause i juleræset? At slappe lidt af efter den store dag med julemad, gaver og familien? Så har vi her den perfekte undskyldning for at trække sig tilbage og få lidt velfortjent kvalitetstid med en god bog.

Den 25. og 26. december giver vi dig nemlig helt ekstraordinært mulighed for at købe nedenstående e-bøger til blot 9 kr. Der er både krimier, slægtsromaner, politiske thrillere og gribende romaner om livet, så vi tør godt garantere for, at der er noget for enhver smag.

Gidsel i Amman af Mogens Blom

Gidsel i Amman, Mogens Blom, politisk thriller, krimiI denne spændende, politiske thriller skal efterretningsagent Maiken Tarp finde et kidnappet gidsel og stoppe et planlagt bombeattentat – før det er for sent. Mogens Blom tegner med denne roman et spændende billede af forholdet mellem Vesten og Mellemøsten.

Til februar udkommer Enken fra Kiev, som er næste bog i serien.

Du kan læse mere om Maiken Tarp serien og forfatter Mogens Blom her.

Køb Gidsel i Amman som e-bog for 9 kr i Google Play

Køb Gidsel i Amman som e-bog for 9 kr i iTunes

DNA af Yrsa Sigurdardottir

Yrsa Sigurdardottir, DNA, krimi, islandsk krimiYrsa Sigurdardottir er Islands absolutte krimidronning! I denne isnende og nervepirrende krimi skal det umage makkerpar efterforskeren Huldar og børnepsykologen Freyja opklare de mystiske mord på to unge kvinder.

Den 12. januar udkommer Tilgivelse, der er tredje bind i serien.

Du kan læse mere om Huldar og Freyja serien her.

Køb DNA som e-bog for 9 kr i Google Play

Køb DNA som e-bog for 9 kr i iTunes

Pigerne fra Englandsbåden af Lone Theils

Lone Theils, Pigerne fra Englandsbåden, Nora Sand, krimiI 1985 forsvandt to danske piger sporløst på Englandsbåden. På mystisk vis dukker et foto af dem op mange år senere hos en marskandiser i Brine, England. Journalist Nora Sand graver i historien, som viser sig at trække tråde til en sag om en uhyggelig seriemorder.

Denne spændende krimi er baseret på Lone Theils’ egne erfaringer som korrespondent og er inspireret af en virkelig hændelse. Tredje bog i serien om Nora Sand, Heksedrengen, udkommer i starten af 2018.

Du kan læse mere om serien om Nora Sand her.

Køb Pigerne fra Englandsbåden som e-bog for 9 kr i Google Play

Køb Pigerne fra Englandsbåden som e-bog for 9 kr i iTunes

Iskold død af Bernard Minier

Iskold død, Bernard Minier, krimi, fransk krimi

Et hestekadaver bliver en dag fundet i Pyrenæerne, og politikommissær Martin Servaz bliver sat til at undersøge sagen. På hesten er der nemlig fundet dna fra en berygtet massemorder, som sidder fængslet på en psykiatrisk sikringsanstalt. Få dage senere sker det første mord …

Iskold død er Bernard Miniers debutroman, som har indbragt ham flere debutantpriser og er blevet solgt til udgivelse i 14 lande. Til februar udkommer Cirklen, en selvstændig fortsættelse til Iskold død.

Du kan læse mere om Iskold død her.

Køb Iskold død som e-bog for 9 kr i Google Play

Køb Iskold død som e-bog for 9 kr i iTunes

Når isen brister af Camilla Grebe

Når isen brister, Camilla Grebe, psykologisk thriller, krimiEmma er forelsket i Jesper, som er alt, hvad hun nogensinde kunne drømme om. Men også hendes øverste chef. De er derfor meget diskrete med deres forhold, men pludseligt en dag kan Emma ikke få fat på Jesper, og en ung kvinde findes myrdet og lemlæstet i hans mondæne villa.

Camilla Grebe tager med denne psykologiske spændingsroman tag med de mørkeste sider af kærligheden. Hendes nye roman Husdyret, der udkommer på dansk til foråret, er desuden netop blevet kåret til årets bedste krimi af det svenske kriminalakademi.

Du kan læse mere om Når isen brister her.

Køb Når isen brister som e-bog for 9 kr i Google Play

Køb Når isen brister som e-bog for 9 kr i iTunes

Et andet sted af Signe Langtved Pallisgaard

Et andet sted, Signe Langtved Pallisgaard, spændingsroman, drama, roman om livetPå blot et år bliver Annas liv fuldstændigt forandret. Anna har ellers alt, hvad hun kunne ønske sig, men da hun en sen januaraften rejser op til sin storebror i Norge, møder hun en mand fra sin tidlige ungdom. Mødet viser sig at være skæbnesvangert; det knuser Annas familieliv og roder op i en ulykke, der skete for mange år siden.

I starten af 2018 er Signe Langtved Pallisgaard igen aktuel med Alle de liv, en gribende roman om venskab og dødelig sygdom.

Se Signe Langtved Pallisgaards nye roman

Køb Et andet sted som e-bog for 9 kr i Google Play

Køb Et andet sted som e-bog for 9 kr i iTunes

Vindens skygge af Carlos Ruiz Zafón

Vindens skygge, Carloz Ruiz Zafón, De glemte bøgers kirkegårdDaniel finder en mystisk bog uden forfatter med titlen Vindens skygge. Sammen med Daniel slynges læseren ind i et labyrintisk mysterie i jagten på at opklare gåden om bogen og dens forfatter.

Den spanske forfatter Carloz Ruiz Zafón har gennem mere end tyve år begejstret læsere og vundet adskillige litteraturpriser. Vindens skygge er én af hans mest elskede romaner og første bind i en serie, hvor i sidste bog udkommer på dansk til foråret.

Du kan læse mere om Carlos Ruiz Zafón og hans andre bøger her.

Køb Vindens skygge som e-bog for 9 kr i Google Play

Køb Vindens skygge som e-bog for 9 kr i iTunes

Offer uden ansigt af Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem, Fabian Risk, Offer uden ansigt, krimi, svensk krimiEfterforsker Fabian Risk bliver sat til at efterforske et brutalt mord på en af sine gamle klassekammerater. Mordet viser sig dog blot at være det første i en række, og det går op for Fabian Risk, at han befinder sig i en meget alvorlig sag, hvori han også selv spiller en rolle.

Allerede efter udgivelsen af den første bog i serien om Fabian Risk købte Nordisk Film rettighederne til den og de tre efterfølgende bøger i serien, hvilket dermed i den grad cementerer seriens succes.

Du kan læse mere om Fabian Risk serien her.

Køb Offer uden ansigt som e-bog for 9 kr i Google Play

Køb Offer uden ansigt som e-bog for 9 kr i iTunes

Ligblomsten af Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancock, Ligblomsten, krimi, Da journalist Helouise Kaldan begynder at modtage mystiske breve fra en morder ved navn Anna Kiel, får Heloise andet at tænke på end hendes forliste arbejds- og privatliv. Sammen med politimanden Erik Schäfer dykker hun ned i sagen, og langsomt går det op for Heloise, at hun måske også selv er i overhængende fare.

Den hæsblæsende og uhyggelige krimi Ligblomsten er Anne Mette Hancocks debutroman, der udkom til strålende anmeldelser. Anne Mette Hancock sidder netop nu og arbejder på en efterfølger til bogen, som forventes udgivet i 2018.

Du kan læse mere om Ligblomsten og tilblivelsen af denne her.

Køb Ligblomsten som e-bog for 9 kr i Google Play

Køb Ligblomsten som e-bog for 9 kr i iTunes

Hvor der er vilje af Jeffrey Archer

Jeffrey Archer, Clifton-krøniken, hvor der er vilje. slægtsromanHvor der er vilje er første bind i den storslåede fortælling om familien Clifton, der udspiller sig i England i det tyvende århundrede. I denne første bog møder vi Harry Clifton, som er vokset op i den fattige del af Bristol, men som i virkeligheden viser sig at være tiltænkt en helt anden fremtid.

Jeffrey Archer har på verdensplan solgt mere end 330 millioner bøger. Clifton-krøniken er hans seneste større projekt, og de medrivende bøger er strøget til tops på bestsellerlister verden over. Til foråret udkommer fjerde bind i serien på dansk.

Du kan læse mere om Jeffrey Archer og Clifton-krøniken her.

Køb Hvor der er vilje som e-bog for 9 kr i Google Play

Køb Hvor der er vilje som e-bog for 9 kr i iTunes