13 gode og inspirerende kogebøger
Mangler du inspiration til, hvordan du kan gøre dine madoplevelser mere spændende? Hvad end det er bagning, nem hverdagsmad, eller mere avancerede kogebøger…
Hvilke kogebøger af Claus Meyer og Meyers Madhus mangler du i din samling?
De store, smukt indbundne kogebøger af Claus Meyer og Meyers Madhus er uundværlige opslagsværker og inspirationskilder til alle former for madlavning. Derudover pynter…
Yotam Ottolenghi: Filosoffen der blev stjernekok ved et tilfælde
Hele verden taler om ham: den britisk-israelske stjernekok Yotam Ottolenghi. Han er en af tidens mest talentfulde kokke og madskribenter, og han siges…
Ottolenghis kogebøger. Til dig der vil have madoplevelser udover det sædvanlige
Hvis du er til eksklusive gastronomiske oplevelser, kender du sikkert navnet Yotam Ottolenghi. Siden åbningen af den første “Ottolenghi”-deli i 2002 har han…
Få styr på spolefoldning med Meyers Surdejsskole, hvis du også elsker et lækkert brød! Bliv klogere på teknikken her
Er du også interesseret i surdejsbagning, men har svært ved at knække koden på de mange forskellige teknikker bag et godt surdejsbrød? Så…
Meyers Glutenfri Bageskole: Lav citronmåne helt uden gluten
Slut med kedeligt og tørt brød, hvis du ønsker at bage glutenfrit. Få Claus Meyers bedste tips og tricks til at bage uden gluten i Meyers Glutenfri Bageskole.
Bag småkager med Louisa Lorang: Hindbærsnitter med et strejf af kokos
Mmm, hindbærsnitter! Her får du opskriften på en dansk småkagefavorit, som har fået et eksotisk pift med ristet kokos. Få ting kan få…
Meyers bageskole for børn: 6 gode bagetips til børn
Med Meyers bageskole for børn er det let for børnene i familien at bage brød, boller og kage. Her er 6 gode bagetips til børn.
Mmm, bare én til. Smag Louisa Lorangs lækre valnøddemarcipanbrød
Tyvstart på årets konfekt med en opskrift fra en af Danmarks mest populære kogebogsforfattere. Louisa Lorang guider dig til lækker konfekt, der ikke…
Inspirerende konfekt fra Louisa Lorang. Få opskriften på hendes overdådige kaffetrøfler her
I kogebogen Konfekt viser Louisa Lorang, hvordan man kan gøre konfekt til en fornøjelse, der ikke kun er forbeholdt julen. Læs med her…