Bagebøger og kagebøger Fagbøger Louisa Lorang

Inspirerende konfekt fra Louisa Lorang. Få opskriften på hendes overdådige kaffetrøfler her

louisa lorang, konfekt, kaffetrøfler, opskrift

I kogebogen Konfekt viser Louisa Lorang, hvordan man kan gøre konfekt til en fornøjelse, der ikke kun er forbeholdt julen. Læs med her for at få opskriften på hendes lækre kaffetrøfler.


Louisa Lorangs bog Konfekt guider dig til at lave små lækkerbiskener, som ingen kan stå for. I den smukke bog finder du både klassiske opskrifter på konfekt, knas og juleslik, men også ny inspiration til at lave små, velsmagende sager med familien hele året. 

LÆS OGSÅ: Louisa Lorangs 10 gode råd til madpakken

Du kan blandt andet finde opskrifter på hjemmelavet marcipan, både med mandler, pistacie, og valnødder, chokolader, kandiserede appelsinskal og syltede ingefær, pebermyntepletter, fudge og karameller, fransk nougat, trøfler og meget, meget mere.

KAFFETRØFLER

Trøfler er helt fantastiske at servere til kaffen hele året – eller som en del af julens store konfektfad. Husk, at de skal serveres kolde.

Ca. 40 styk

1 1⁄2 dl piskefløde

1⁄2 dl stærk kaffe

200 g mørk chokolade

25 g blødt smør
1 spsk. kaffelikør
(kan undlades)

kakaopulver

Kog fløde og kaffe op til lige under kogepunktet. Hæld den varme fløde i en tynd stråle over chokoladen og rør, til chokoladen er næsten smeltet. Tilsæt smør og rør, til chokolade og smør er smeltet, og massen er blank. Smag til med kaffelikør.

Sæt trøffelmassen køligt i 1⁄2 time.
Form små, rustikke kugler eller chunks med en teske. Ca. 40 styk i alt. Massen er fedtet og snasket, så vend dem straks i kakao.
Sæt trøflerne i køleskab indtil servering. Servér trøflerne kolde.

TIP Trøflerne kan holde sig længe i køleskab, mindst 1 uge. Vend dem evt. en ekstra gang i kakao, hvis de trænger.


Louisa Lorang: Konfekt

konfekt, louisa lorang

Selvom konfekt især hører julen til, kan det sagtens spises hele året rundt.

Konfekt består af de sødeste sager som chokolade, nødder, marcipan, nougat og tørret frugt. I denne bog finder du både opskrifter på den helt klassiske konfekt, knas og juleslik, men også ny inspiration til at lave små lækkerier med hele familien.

Her er opskriften på hjemmelavet marcipan, både med mandler, pistacie, og valnødder, chokolader, kandiserede appelsinskal og syltede ingefær, pebermyntepletter, fudge og karameller, fransk nougat, trøfler og meget, meget mere.

Du kan købe Konfekt online, fx på Gucca.dk, eller i din nærmeste boghandel fra d. 14 oktober.


Besøg Louisa Lorangs hjemmeside her


Nyt fra Louisa Lorang

Louisas billige favoritter – udkommer d. 23. januar

Med stigende priser på el, gas og fødevarer, er der brug for gode råd til, hvordan du få mest muligt ud af lidt. I denne bog viser Louisa Lorang, at god mad ikke behøver koste alverden, og at du sagtens kan få et godt måltid på bordet uden at sprænge madbudgettet.

I kogebogen er der opskrifter på grønne måltider, pasta-retter, enkle med kød og fyldige salater. Her er også masser af ideer til, hvordan du får mest muligt ud af dine råvarer.

Desuden giver Louisa dig også en række nyttige spareråd til, hvordan du kan lette madlavningsbudgettet ved at planlægge mad til flere dage, spare på el og gas og undgå madspild.

Du kan købe Louisas billige favoritter online fx. hos Bog & idé