I bogen Fransk bistro får du 250 opskrifter på franske bistroretter og forslag til de 100 flasker vin, der passer perfekt til dem. Bon appetit!
Den franske bistro er et helt særligt sted. Stemningen, menneskerne og de hjemmelavede retter, der nydes fra morgen til aften. En rigtig fransk institution. Et fyrtårn for de sultne, og hjertet af fransk gastronomikultur.
Fra morgen til aften har bistrokøkkenet noget lækkert, ukompliceret og 100 procent fransk at byde på. Det kan du nu genskabe hjemme i dit eget køkken, så det bliver som et mini-Paris, der kan smelte ethvert frankofilt hjerte.
Forfatteren bag Fransk bistro – Alle de klassiske retter, Stéphane Reynaud, ejer en række restauranter i og uden for Paris, og i bogendeler den kendte restauratør 250 af de bedste opskrifter fra bistroen og 100 vine til at ledsage dem.
Som det står i forordet, så er den helt særlige bistro-stemning nu endnu lettere at bringe ind i dit eget køkken: “Vi går til angreb på de åh, så moderne gastro-traditioner med solide retter, der kalder minder frem i sindet og smil frem på læben, med et køkken der er nemt at gå til og fyldt med smag, et kulturkøkken der når helt op til stjernerne.”
Det er retter ligesom fra din yndlingsbistro: små, fine delikatesser, solide, mættende klassikere og højtelskede franske desserter som crème brûlée og meget mere. Inklusive det helt rigtige udvalg af vine.
Kort sagt – ALT, hvad det franske bistrokøkken kan byde på. Du kan allerede nu give dig i kast med opskrifterne, der er let tilgængelige og fyldt med smag.
Fransk bistro indeholder også et kort over østersopdrætsområder og alt, hvad du behøver at vide om aperitiffer, øl og kaffe. Med 100 vine, 9 kapitler og 250 opskrifter er der rigeligt at give sig i kast med for enhver entusiast.
Velkommen på bistro!
Stéphane Reynaud: Fransk bistro – Alle de klassiske retter
Den franske bistro er et helt særligt sted. Stemningen, menneskerne og de hjemmelavede retter, der nydes fra morgen til aften. Et fyrtårn for de sultne, og hjertet af fransk gastronomikultur.
I Fransk bistro deler den kendte restauratør Stéphane Reynaud 250 af de bedste opskrifter fra bistroen, og 100 vine til at ledsage dem. Der er løgtærter, terriner, østers, gryderetter, ostefade og selvfølgelig desserter!
Du finder også kort over østersopdrætsområderne og alt, hvad du behøver at vide om aperitiffer, øl og kaffe. Det er retter ligesom fra din yndlingsbistro: små, fine delikatesser, solide, mættende klassikere og højtelskede franske desserter.
Stéphane Reynaud ejer en række restauranter i og uden for Paris, og åbnede for 6 år siden sin første restaurant i London.
I bogen Fransk bistro får du 250 opskrifter på franske bistroretter og forslag til de 100 flasker vin, der passer perfekt til dem. Bon appetit!
Den franske bistro er et helt særligt sted. Stemningen, menneskerne og de hjemmelavede retter, der nydes fra morgen til aften. En rigtig fransk institution. Et fyrtårn for de sultne, og hjertet af fransk gastronomikultur.
Fra morgen til aften har bistrokøkkenet noget lækkert, ukompliceret og 100 procent fransk at byde på. Det kan du nu genskabe hjemme i dit eget køkken, så det bliver som et mini-Paris, der kan smelte ethvert frankofilt hjerte.
LÆS OGSÅ: 13 gode og inspirerende kogebøger
Forfatteren bag Fransk bistro – Alle de klassiske retter, Stéphane Reynaud, ejer en række restauranter i og uden for Paris, og i bogen deler den kendte restauratør 250 af de bedste opskrifter fra bistroen og 100 vine til at ledsage dem.
Som det står i forordet, så er den helt særlige bistro-stemning nu endnu lettere at bringe ind i dit eget køkken: “Vi går til angreb på de åh, så moderne gastro-traditioner med solide retter, der kalder minder frem i sindet og smil frem på læben, med et køkken der er nemt at gå til og fyldt med smag, et kulturkøkken der når helt op til stjernerne.”
Det er retter ligesom fra din yndlingsbistro: små, fine delikatesser, solide, mættende klassikere og højtelskede franske desserter som crème brûlée og meget mere. Inklusive det helt rigtige udvalg af vine.
Kort sagt – ALT, hvad det franske bistrokøkken kan byde på. Du kan allerede nu give dig i kast med opskrifterne, der er let tilgængelige og fyldt med smag.
LÆS OGSÅ: Få opskrift og vinparring til en autentisk fransk bistro 3-retters menu
Fransk bistro indeholder også et kort over østersopdrætsområder og alt, hvad du behøver at vide om aperitiffer, øl og kaffe. Med 100 vine, 9 kapitler og 250 opskrifter er der rigeligt at give sig i kast med for enhver entusiast.
Velkommen på bistro!
Stéphane Reynaud: Fransk bistro – Alle de klassiske retter
Den franske bistro er et helt særligt sted. Stemningen, menneskerne og de hjemmelavede retter, der nydes fra morgen til aften. Et fyrtårn for de sultne, og hjertet af fransk gastronomikultur.
I Fransk bistro deler den kendte restauratør Stéphane Reynaud 250 af de bedste opskrifter fra bistroen, og 100 vine til at ledsage dem. Der er løgtærter, terriner, østers, gryderetter, ostefade og selvfølgelig desserter!
Du finder også kort over østersopdrætsområderne og alt, hvad du behøver at vide om aperitiffer, øl og kaffe. Det er retter ligesom fra din yndlingsbistro: små, fine delikatesser, solide, mættende klassikere og højtelskede franske desserter.
Stéphane Reynaud ejer en række restauranter i og uden for Paris, og åbnede for 6 år siden sin første restaurant i London.
Du kan købe Fransk bistro online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Andre læste også: