Jan Ivar Nykvist Kogebøger med sund mad Mad og drikke

Ny i køkkenet? Så er Sulten en grundkogebog, du har brug for

grundkogebog

Sulten adskiller sig fra andre kogebøger ved at være en grundkogebog der viser dig trin-for-trin, hvordan du tilbereder retterne. Mere enkelt og nemt bliver det ikke, og bogen er en gave til alle, der er ny i et køkken eller bare gerne vil udvide sit repetoire.

Ambitionen med Sulten har været at skabe en grundkogebog for nybegyndere og alle andre, der gerne vil lære at lave både nye og klassiske retter fra bunden. Med denne grundkogebog får du 230 opskrifter og 900 trin-for-trin billeder til alt fra morgenmad, kager og brød til fisk, kød, pasta og grønsagsretter.

Sulten adskiller sig fra andre kogebøger ved at vise dig i billeder, hvordan du tilbereder retterne, og hvor lang tid, du skal sætte af til det. Nederst på siden ved hver opskrift kan du visuelt følge processen fra første udskæring til færdig ret. Det bliver ikke nemmere og mere enkelt at kaste sig ud i.

Enkel introduktion til grundteknikker i køkkenet

Opskrifterne bliver fulgt op af gode råd og introducerer metoder og grundteknikker, der hurtigt gør dig til en mester i køkkenet. Skal du filetere en fisk, er det for eksempel godt at vide, hvilken kniv, du skal bruge, og hvor du skal lægge snittet, inden du går i gang.

LÆS OGSÅ: Mummum – nemme retter på budget

grundkogebog

Fileteringen af fladfisk er et godt eksempel på, hvordan Sulten adskiller sig fra andre kogebøger ved at vise, hvordan du gør, kombineret med grundig trin-for-trin vejledning.

I bogens begyndelse finder du også en introduktion til brugen af Sulten – og en oversigt over, hvad du har brug for af basiskøkkenudstyr, råvarer og krydderier.

De retter vi har søgt mest på

Udvalget af retter er blandt andet bestemt ud fra, hvad folk har søgt mest på af opskrifter på nettet. Den indeholder derfor et bredt udvalg af alt fra pavlova, mayonnaise og den bedste burger – til bæuf bourguignon og tiramisu, som alle er retter, vi har været interesseret i at få hjælp til at lave.

LÆS OGSÅ: 5 gode grunde til at leve blodsukkerstabilt og vegansk

Jan Ivar Nykvist er uddannet kok, og Sulten er hans fjerde kogebog. Han driver Oktopus Studio sammen med fotograf Mats Dreyer, som har taget billederne til bogen. Sulten er desuden nomineret til Årets Kogebog 2022 i Norge og solgt til oversættelse i flere lande. 


Jan Ivar Nykvist: Sulten

Ny i køkkenet? Så er Sulten en grundkogebog, du har brug for

Sulten er den store grundkogebog, der er helt uundværlig for alle, der har brug for lidt hjælp i køkkenet.

Du finder 230 opskrifter på alle dagens måltider, og 900 trin-for-trin billeder, der fører dig let og problemfrit igennem tilberedningen – som det bl.a. kendes fra måltidskasserne. Bogen er den ultimative flytte hjemmefra-kogebog, og den kan bruges både som opslagsværk og til inspiration.

Bogen er inddelt i kategorier som morgenmad, pasta, kød, tilbehør og desserter, og indeholder opskrifter på de mest klassiske retter. Lige fra pasta bolognese og cæsarsalat til hollandaisesauce og chokolademousse.

Du kan købe Sulten online fx hos Bog & idé eller i din nærmeste boghandel.