Få mere grønt i maden
Se vores liste med de bedste kogebøger, der hjælper dig med at få mere grønt i maden. Vil du indføre en eller flere…
Skønne julekogebøger til din julebagning
Julen er hjerternes fest – og madens fest! Smag på den søde juletid med disse skønne julekogebøger. Er der noget bedre end at…
Flyttet hjemmefra? Sådan kommer du godt i gang i køkkenet
Hvad skal man lave? Hvad skal man købe? Og er grøntsager nu virkelig også nødvendige? Louisa Lorang guider til at få den bedste…
7 fakta om bælgfrugten og alle dens fordele
Ved du egentlig, hvor mange fordele der er ved at spise bælgfrugter? Louisa Lorang er aktuel med kogebogen Bælgfrugt, og hvor du kan…
Få en opskrift på bløde og lækre chokolademuffins fra Louisa Lorangs Bælgfrugt
Vidste du, at man kan bruge bælgfrugter til at gøre bagværk mere fugtigt og forlænge holdbarheden på kager? Du kan få en opskrift…
Bælgfrugter er fyldt med gode grønne proteiner, og de smager fantastisk. Få en opskrift fra Louisa Lorangs nye kogebog Bælgfrugt her
Louisa Lorang er aktuel med en ny kogebog fyldt med lækre opskrifter med grønne proteiner. I kogebogen kan du finde en masse skønne…
Kom med til eksklusivt event, når Louisa Lorangs bog BÆLGFRUGT udkommer
Nu har du mulighed for at komme med til et ekslusivt event for kogebogen Bælgfrugt af Louisa Lorang. Du kan se her, hvordan…
Bælgfrugt og grønne proteiner kan beskytte mod sygdomme
En ny undersøgelse viser, at proteinrige fødevarer kan være medvirkende til, at kvinder får færre sygdomme gennem aldring. En måde at indtage mere…
5 inspirerende kogebøger til dig, der elsker mad
Løber din mund i vand ved tanken om asiatisk mad? Elsker du at samle dine nærmeste til et godt måltid? Eller søger du…
I Louisa Lorangs Hverdagsbazar smager det af sol, sommer og middelhavsmad
INTERVIEW / Louisa Lorang elsker med egne ord at spise hele verden. I sin nye bog Hverdagsbazar er hun inspireret af de køkkener,…
Louisa Lorangs skønne kogebøger
Louisa Lorang har igennem sin karriere skrevet massevis af kogebøger fyldt med lækre opskrifter, som kan give dig inspiration til, hvad du skal lave i køkkenet. Disse indeholder blandt andet:
- Grønne Madpakker
- Småkager
- Grøn mad på 30 minutter
- Flyttehjemmefra-kogebog
- Konfekt
- Pasta
- Asian style – små og store retter
- Louisas Billige favoritter
- Hverdagsbazar
- Bælgfrugt
Louisa Lorangs vej til kogebogen
Louisa Lorang troede originalt, at hun skulle leve af teater. Hun ville skrive dramatik og var i mange år tilknyttet et teater, hvor hun både skrev stykker og instruerede. Ved siden af dette lavede hun dog mad til folks fester for at tjene penge. Senere byttede hun dog om, så maden blev den primære karriere, hvorimod teater blev noget, hun nød i fritiden.
LÆS OGSÅ: Louisa Lorang: Det største kompliment er, når folk i virkeligheden laver min mad
Da Louisa Lorang først blev kokkeelev, var det ikke fordi, hun drømte om at stå i et Michelin-køkken en dag. Hun drømte derimod om at blive selvstændig. Da hun var ved at være ved vejs ende i uddannelsen, tog hun kontakt til et dameblad for at få sat en aftale op med dem. Hun begyndte derfor at arbejde som madskribent.
På et tidspunkt havde Louisa Lorang udviklet et hav af opskrifter, hvilket gjorde, at hun tog kontakt til et forlag, og dermed udkom hendes første kogebog. Den er blevet efterfulgt af mange flere.
Louisa Lorangs madfilosofi: “Aldrig at være fanatisk”
At man ikke skal være fanatisk, er Louisa Lorangs grundprincip. Det styrer faktisk alle hendes opskrifter og kogebøger. Hun elsker at afprøve nye tendenser, men det må aldrig blive fanatisk.
LÆS OGSÅ: Louisa Lorangs 10 gode råd til madpakken
Meget af hendes inspiration til opskrifter kommer fra det, hun spiser. Hun spiser en masse forskelligt og bliver inspireret af det til at kreere nye opskrifter. Det er ikke så vigtigt, om det er fra en fin restaurant eller et gadekøkken, bare det får tænderne til at løbe i vand.