Spar på madbudgettet: 5 gode råd fra Louisa Lorang
Budgetvenlig mad behøver ikke at være kedelig. I Louisas billige favoritter viser Louisa Lorang, hvordan du får et lækkert måltid på bordet uden…
Mmm, bare én til. Smag Louisa Lorangs lækre valnøddemarcipanbrød
Tyvstart på årets konfekt med en opskrift fra en af Danmarks mest populære kogebogsforfattere. Louisa Lorang guider dig til lækker konfekt, der ikke…
Inspirerende konfekt fra Louisa Lorang. Få opskriften på hendes overdådige kaffetrøfler her
I kogebogen Konfekt viser Louisa Lorang, hvordan man kan gøre konfekt til en fornøjelse, der ikke kun er forbeholdt julen. Læs med her…
Louisa Lorang: Pasta er kærlighed på en tallerken
Louisa Lorang har en fast tradition, hvor hun tager hele familien med til Rom i vinterferien. Det giver et indgående kendskab til Roms…
Louisa Lorang: Det største kompliment er, når folk i virkeligheden laver min mad
Louisa Lorang er mester i at lave god mad til hele familien. Hendes opskrifter er altid nemme, hurtige og helt uimodståelige. Og så…
I Pasta fra Louisa Lorang får du 50 opskrifter, lavet med store mængder olivenolie, parmesan og kærlighed
Pastaretter er på en gang enkle og elegante, og i Pasta får du opskriften 50 lækre pastaretter fra Louisa Lorang. Louisa Lorang har…
Pasta med svampe og mascarpone er efterårets bedste pastaret. Få den lækre opskrift fra Louisa Lorang lige her!
Efteråret er officielt ankommet, og pasta med svampe og mascarpone passer perfekt til de koldere dage. Prøv opskriften fra Pasta herunder. I Pasta,…
5 inspirerende kogebøger til dig, der elsker mad
Løber din mund i vand ved tanken om asiatisk mad? Elsker du at samle dine nærmeste til et godt måltid? Eller søger du…
Asiatiske retter med dansk hverdag for øje. Opskrift på ricebowl med sprøde rejer og kimchimayo
Louisa Lorang: “Jeg vil gerne have lidt smæk på smagen, lidt tempo på gryderne og masser af oplevelse, kærlighed og nydelse ind i…
Louisa Lorang har en opskrift på en miso-ramen, der tager 18 minutter at lave
Løber din mund også i vand ved tanken om miso-kylling, ricebowls og wontons? Og er du forhindret i at kaste dig ud i…