Inspirerende konfekt fra Louisa Lorang. Få opskriften på hendes overdådige kaffetrøfler her
I kogebogen Konfekt viser Louisa Lorang, hvordan man kan gøre konfekt til en fornøjelse, der ikke kun er forbeholdt julen. Læs med her…
Lyst til det tyrkiske køkken? Prøv denne nemme opskrift på Alanya-wrap med kylling og sumak-løg
Louisa Lorang har ladet sig inspirere af smage fra den østlige del af middelhavskøkkenet i sin nye kogebog Hverdagsbazar. I Hverdagsbazar finder du…
Louisa Lorangs 10 gode råd til madpakken
Mangler du inspiration til madpakken? Og er du træt af at smøre den samme gamle leverpostejsmad? Så læs med her, hvor Louisa Lorang…
Mmmh, vaffelsandwich! Vegetaropskrift uden mel fra Grønne madpakker
Orker ungerne ikke flere rugbrødsmadder? Eller trænger I til inspiration til noget nyt? Der er hjælp at hente i Louisa Lorangs bog Grønne…
Spar på madbudgettet: 5 gode råd fra Louisa Lorang
Budgetvenlig mad behøver ikke at være kedelig. I Louisas billige favoritter viser Louisa Lorang, hvordan du får et lækkert måltid på bordet uden…
Louisa Lorang: Det største kompliment er, når folk i virkeligheden laver min mad
Louisa Lorang er mester i at lave god mad til hele familien. Hendes opskrifter er altid nemme, hurtige og helt uimodståelige. Og så…
I Pasta fra Louisa Lorang får du 50 opskrifter, lavet med store mængder olivenolie, parmesan og kærlighed
Pastaretter er på en gang enkle og elegante, og i Pasta får du opskriften 50 lækre pastaretter fra Louisa Lorang. Louisa Lorang har…
Pasta med svampe og mascarpone er efterårets bedste pastaret. Få den lækre opskrift fra Louisa Lorang lige her!
Efteråret er officielt ankommet, og pasta med svampe og mascarpone passer perfekt til de koldere dage. Prøv opskriften fra Pasta herunder. I Pasta,…
Asiatiske retter med dansk hverdag for øje. Opskrift på ricebowl med sprøde rejer og kimchimayo
Louisa Lorang: “Jeg vil gerne have lidt smæk på smagen, lidt tempo på gryderne og masser af oplevelse, kærlighed og nydelse ind i…
Louisa Lorang har en opskrift på en miso-ramen, der tager 18 minutter at lave
Løber din mund også i vand ved tanken om miso-kylling, ricebowls og wontons? Og er du forhindret i at kaste dig ud i…
Louisa Lorangs skønne kogebøger
Louisa Lorang har igennem sin karriere skrevet massevis af kogebøger fyldt med lækre opskrifter, som kan give dig inspiration til, hvad du skal lave i køkkenet. Disse indeholder blandt andet:
- Grønne Madpakker
- Småkager
- Grøn mad på 30 minutter
- Flyttehjemmefra-kogebog
- Konfekt
- Pasta
- Asian style – små og store retter
- Louisas Billige favoritter
- Hverdagsbazar
- Bælgfrugt
Louisa Lorangs vej til kogebogen
Louisa Lorang troede originalt, at hun skulle leve af teater. Hun ville skrive dramatik og var i mange år tilknyttet et teater, hvor hun både skrev stykker og instruerede. Ved siden af dette lavede hun dog mad til folks fester for at tjene penge. Senere byttede hun dog om, så maden blev den primære karriere, hvorimod teater blev noget, hun nød i fritiden.
LÆS OGSÅ: Louisa Lorang: Det største kompliment er, når folk i virkeligheden laver min mad
Da Louisa Lorang først blev kokkeelev, var det ikke fordi, hun drømte om at stå i et Michelin-køkken en dag. Hun drømte derimod om at blive selvstændig. Da hun var ved at være ved vejs ende i uddannelsen, tog hun kontakt til et dameblad for at få sat en aftale op med dem. Hun begyndte derfor at arbejde som madskribent.
På et tidspunkt havde Louisa Lorang udviklet et hav af opskrifter, hvilket gjorde, at hun tog kontakt til et forlag, og dermed udkom hendes første kogebog. Den er blevet efterfulgt af mange flere.
Louisa Lorangs madfilosofi: “Aldrig at være fanatisk”
At man ikke skal være fanatisk, er Louisa Lorangs grundprincip. Det styrer faktisk alle hendes opskrifter og kogebøger. Hun elsker at afprøve nye tendenser, men det må aldrig blive fanatisk.
LÆS OGSÅ: Louisa Lorangs 10 gode råd til madpakken
Meget af hendes inspiration til opskrifter kommer fra det, hun spiser. Hun spiser en masse forskelligt og bliver inspireret af det til at kreere nye opskrifter. Det er ikke så vigtigt, om det er fra en fin restaurant eller et gadekøkken, bare det får tænderne til at løbe i vand.