Grøn mad til hele familien: Lækker browniebar med bær
Grøntsager kan komme i mere end hvad man tror – også i en lækker browniebar til den søde tand. Her får du en…
Grøn mad til hele familien: Lækre veggie pizzasnegle
Få børnene til at elske grøn mad med disse lækre veggie pizzasnegle. Lisbeth Østergaard & Louisa Lorang har skrevet bogen Grøn mad til…
Julegaver: de bedste bøger til din søn, bror eller bedste ven
Fra en dansk mand der udgiver sig som iransk flygtning, til portrætter af bl.a.Yahya Hassan og Michael Laudrup, til lækker, hjemmelavet cowboytoast –…
Gode bøger til under 200 kr du kan give i julegave
Leder du efter en god julegave? Her har vi samlet 10 gode og flotte bøger du kan give i julegave. Og det bedste…
Flyttehjemmefra-kogebog: En lynhurtig omgang One pot pasta a la Puttanesca
Er du lige flyttet hjemmefra og allerede træt af opvask og kringlede opskrifter, så fortvivl ikke. Med Louisa Lorangs nye kogebog Flyttehjemmefra-kogebog, kan…
Flyttehjemmefra-kogebog: Lækre cowboytoasts på mindre end 30 minutter!
Når man lige er flyttet hjemmefra, kan det godt være uoverskueligt selv at skulle lave mad – hver dag! For hvordan er det lige…
Rødbede-ballade: Nem, sund og lækker juice af Louisa Lorang
Har du brug for et energiboost sidst på dagen? Eller kniber det med at nå morgenmaden, inden du skal ud af døren? Snup…
Nem og hurtig madplan (og opskrift på lækker butterchicken)
Det kan være svært at få madlavning passet ind i en travl hverdag. Hvis det tilmed skal være hjemmelavet, sundt, nemt og billigt,…
Super snacks: Små pizzaer med spinat
Skal du smøre madpakker til dig selv eller dine børn? Eller kender du nogen, der skal? Så er Louisa Lorangs nye bog Super…
Ruby slipper martini
Mangler du en idé til en lækker fredagsdrink? Så prøv Louisa Lorangs opskrift på Ruby slipper martini. I bogen Mit cowgirl køkken inviterer Louisa Lorang dig…
Louisa Lorangs skønne kogebøger
Louisa Lorang har igennem sin karriere skrevet massevis af kogebøger fyldt med lækre opskrifter, som kan give dig inspiration til, hvad du skal lave i køkkenet. Disse indeholder blandt andet:
- Grønne Madpakker
- Småkager
- Grøn mad på 30 minutter
- Flyttehjemmefra-kogebog
- Konfekt
- Pasta
- Asian style – små og store retter
- Louisas Billige favoritter
- Hverdagsbazar
- Bælgfrugt
Louisa Lorangs vej til kogebogen
Louisa Lorang troede originalt, at hun skulle leve af teater. Hun ville skrive dramatik og var i mange år tilknyttet et teater, hvor hun både skrev stykker og instruerede. Ved siden af dette lavede hun dog mad til folks fester for at tjene penge. Senere byttede hun dog om, så maden blev den primære karriere, hvorimod teater blev noget, hun nød i fritiden.
LÆS OGSÅ: Louisa Lorang: Det største kompliment er, når folk i virkeligheden laver min mad
Da Louisa Lorang først blev kokkeelev, var det ikke fordi, hun drømte om at stå i et Michelin-køkken en dag. Hun drømte derimod om at blive selvstændig. Da hun var ved at være ved vejs ende i uddannelsen, tog hun kontakt til et dameblad for at få sat en aftale op med dem. Hun begyndte derfor at arbejde som madskribent.
På et tidspunkt havde Louisa Lorang udviklet et hav af opskrifter, hvilket gjorde, at hun tog kontakt til et forlag, og dermed udkom hendes første kogebog. Den er blevet efterfulgt af mange flere.
Louisa Lorangs madfilosofi: “Aldrig at være fanatisk”
At man ikke skal være fanatisk, er Louisa Lorangs grundprincip. Det styrer faktisk alle hendes opskrifter og kogebøger. Hun elsker at afprøve nye tendenser, men det må aldrig blive fanatisk.
LÆS OGSÅ: Louisa Lorangs 10 gode råd til madpakken
Meget af hendes inspiration til opskrifter kommer fra det, hun spiser. Hun spiser en masse forskelligt og bliver inspireret af det til at kreere nye opskrifter. Det er ikke så vigtigt, om det er fra en fin restaurant eller et gadekøkken, bare det får tænderne til at løbe i vand.