Nu har du mulighed for at komme med til et ekslusivt event for kogebogen Bælgfrugt af Louisa Lorang. Du kan se her, hvordan du kan komme med til eventet.
Hvis du gerne vil med til eventet for Bælgfrugt, er alt du skal gøre, at købe bogen, så er du automatisk tilmeldt eventen, hvor du også får:
Bobler
Smagsprøver
Goodiebag
Samtale om bælgfrugternes mange muligheder
En hilsen i bogen fra Louisa – hvis du lyster
Du kan købe bogen Bælgfrugt ved at overføre 280 kr. via MobilePay til 616192. Skriv BÆLG i kommentarfeltet.
Overførslen er din billet til eventen.
Bogen får du til selve arrangementet.
Dato:
Den 21. marts
kl. 17.00-19.00
Det finder sted her:
Lindhardt og Ringhof
Vognmagergade 11
København K
Kærlig hilsen
Louisa & Lindhardt og Ringhof
LÆS OGSÅ: Bælgfrugt og grønne proteiner kan beskytte mod sygdomme
Louisa Lorang er kendt som kogebogsforfatter og kok. Derudover er hun også madskribent for blandt andet Aarstiderne. Du kender hende måske særligt fra Go’ Morgen Danmark.
Netop nu er hun så aktuel med Bælgfrugt. Hun har derudover udgivet et hav af andre lækre kogebøger med fantastiske opskrifter. I dem kan du finde alt fra vegetariske retter og middelhavsmad til lækre madpakker og skønne desserter. Uanset hvilken slags mad du er til, så har Louisa Lorang lavet en kogebog, der passer til dig.
LÆS OGSÅ: Louisa Lorang: Det største kompliment er, når folk i virkeligheden laver min mad
Den nye kogebog har en masse lækre opskrifter, der er fyldt med bælgfrugter. Den viser, hvordan man kan lave retter med grønne proteiner både med og uden kød. I kogebogen finder du blandt andet opskrifter på linsebolo og hummus, og derudover lærer bogen dig at bruge bælgfrugter i bagning.
Lyder det inspirerende? Så kan du få endnu mere viden til det eksklusive event, som du som nævnt kan købe billet til via Mobilepay-nummeret ovenfor.
Louisa Lorang: Bælgfrugt
Vi ved godt, at det er både sundt for os og godt for kloden, hvis vi spisere flere grønne proteiner og mindre kød. Men selvom vi godt ved det, er det for mange nok mere en pligt end velbehag at spise bønner, linser og kikærter.
Det skal ikke være en straf at spise bælgfrugter, for du kan lave nogle lækre hverdagsretter med bælgfrugter, de skal bare tilberedes med masser af smag. Og denne bog en en håndsrækning til alle dem, der gerne vil spise mere bælg.
Her er både forslag til, hvordan du laver de mest simple og klassiske retter som en rigtig god minestrone og hummus, og opskrifter der er alternativer til kødretter som kikærte-burger, black bean-burritoes, postejer. Og så lærer du, hvordan du bruger bælgfrugter til fx at bage med.
Andre skønne kogebøger fra Louise Lorang
Louisa Lorang: Pasta
Pastaretter er både elegante og enkle, og er oplagt at lave i hverdagen, når maden skal hurtigt på bordet. Men pasta kan også gøres ekstra lækkert, når der er tid til at lade saucen simre og lave pastaen selv. Og så er pastaretter bare utrolig nem og budgetvenligt hverdagsmad.
I bogen finder du klassikere som Cacio e pepe, pasta alla norma, pasta puttanesca, cabonara og mange andre “must-eats”. Her er også masser af grønne pastaretter som fx ravioli med græskar, salvie og brunet smør og pasta med radichio, blåost og valnødder.
Find også helt enkle pastaopskrifter, der bare smager himmelsk, heriblandt pasta med citron, oliven og parmesan eller pasta og trøffel. Der er også en opskrift på hjemmelavet pasta og gnocci.
Louisa Lorang: Louisas billige favoritter
Med stigende priser på el, gas og fødevarer, er der brug for gode råd til, hvordan du få mest muligt ud af lidt. I denne bog viser Louisa Lorang, at god mad ikke behøver koste alverden, og at du sagtens kan få et godt måltid på bordet uden at sprænge madbudgettet.
I kogebogen er der opskrifter på grønne måltider, pasta-retter, enkle med kød og fyldige salater. Her er også masser af ideer til, hvordan du får mest muligt ud af dine råvarer.
Desuden giver Louisa dig også en række nyttige spareråd til, hvordan du kan lette madlavningsbudgettet ved at planlægge mad til flere dage, spare på el og gas og undgå madspild.
Louisa Lorang: Hverdagsbazar
Dyk ned i skønne retter inspireret af den østlige del af middelhavskøkkenet. Her er der selvfølgelig både feta, olivenolie og masser af citron, men det er også køkkener, der bugner af grøntsagsretter og masser af krydderier, og hvor maden smager af sol, sommer og dejlige ferier.
I bogen er der både små og store retter, og de er både til hverdag og til middage med mange. Prøv f. eks. en Alanya bowl, lammekebab med tahindressing, samosa med kartofler og saltet citronyoghurt, tyrkiske æg med knas og chilismør, fladbrød med halloumi, blæksprutteringe med citronmayo og vandmelonsalat med marineret gedeost og meget, meget andet.
Nu har du mulighed for at komme med til et ekslusivt event for kogebogen Bælgfrugt af Louisa Lorang. Du kan se her, hvordan du kan komme med til eventet.
Hvis du gerne vil med til eventet for Bælgfrugt, er alt du skal gøre, at købe bogen, så er du automatisk tilmeldt eventen, hvor du også får:
Bobler
Smagsprøver
Goodiebag
Samtale om bælgfrugternes mange muligheder
En hilsen i bogen fra Louisa – hvis du lyster
Du kan købe bogen Bælgfrugt ved at overføre 280 kr. via MobilePay til 616192. Skriv BÆLG i kommentarfeltet.
Overførslen er din billet til eventen.
Bogen får du til selve arrangementet.
Dato:
Den 21. marts
kl. 17.00-19.00
Det finder sted her:
Lindhardt og Ringhof
Vognmagergade 11
København K
Kærlig hilsen
Louisa & Lindhardt og Ringhof
LÆS OGSÅ: Bælgfrugt og grønne proteiner kan beskytte mod sygdomme
Louisa Lorang er kendt som kogebogsforfatter og kok. Derudover er hun også madskribent for blandt andet Aarstiderne. Du kender hende måske særligt fra Go’ Morgen Danmark.
Netop nu er hun så aktuel med Bælgfrugt. Hun har derudover udgivet et hav af andre lækre kogebøger med fantastiske opskrifter. I dem kan du finde alt fra vegetariske retter og middelhavsmad til lækre madpakker og skønne desserter. Uanset hvilken slags mad du er til, så har Louisa Lorang lavet en kogebog, der passer til dig.
LÆS OGSÅ: Louisa Lorang: Det største kompliment er, når folk i virkeligheden laver min mad
Den nye kogebog har en masse lækre opskrifter, der er fyldt med bælgfrugter. Den viser, hvordan man kan lave retter med grønne proteiner både med og uden kød. I kogebogen finder du blandt andet opskrifter på linsebolo og hummus, og derudover lærer bogen dig at bruge bælgfrugter i bagning.
Lyder det inspirerende? Så kan du få endnu mere viden til det eksklusive event, som du som nævnt kan købe billet til via Mobilepay-nummeret ovenfor.
Louisa Lorang: Bælgfrugt
Vi ved godt, at det er både sundt for os og godt for kloden, hvis vi spisere flere grønne proteiner og mindre kød. Men selvom vi godt ved det, er det for mange nok mere en pligt end velbehag at spise bønner, linser og kikærter.
Det skal ikke være en straf at spise bælgfrugter, for du kan lave nogle lækre hverdagsretter med bælgfrugter, de skal bare tilberedes med masser af smag. Og denne bog en en håndsrækning til alle dem, der gerne vil spise mere bælg.
Her er både forslag til, hvordan du laver de mest simple og klassiske retter som en rigtig god minestrone og hummus, og opskrifter der er alternativer til kødretter som kikærte-burger, black bean-burritoes, postejer. Og så lærer du, hvordan du bruger bælgfrugter til fx at bage med.
Du kan købe Bælgfrugt for begyndere online, f.eks. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Andre skønne kogebøger fra Louise Lorang
Louisa Lorang: Pasta
Pastaretter er både elegante og enkle, og er oplagt at lave i hverdagen, når maden skal hurtigt på bordet. Men pasta kan også gøres ekstra lækkert, når der er tid til at lade saucen simre og lave pastaen selv. Og så er pastaretter bare utrolig nem og budgetvenligt hverdagsmad.
I bogen finder du klassikere som Cacio e pepe, pasta alla norma, pasta puttanesca, cabonara og mange andre “must-eats”. Her er også masser af grønne pastaretter som fx ravioli med græskar, salvie og brunet smør og pasta med radichio, blåost og valnødder.
Find også helt enkle pastaopskrifter, der bare smager himmelsk, heriblandt pasta med citron, oliven og parmesan eller pasta og trøffel. Der er også en opskrift på hjemmelavet pasta og gnocci.
Du kan købe Pasta online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Louisa Lorang: Louisas billige favoritter
Med stigende priser på el, gas og fødevarer, er der brug for gode råd til, hvordan du få mest muligt ud af lidt. I denne bog viser Louisa Lorang, at god mad ikke behøver koste alverden, og at du sagtens kan få et godt måltid på bordet uden at sprænge madbudgettet.
I kogebogen er der opskrifter på grønne måltider, pasta-retter, enkle med kød og fyldige salater. Her er også masser af ideer til, hvordan du får mest muligt ud af dine råvarer.
Desuden giver Louisa dig også en række nyttige spareråd til, hvordan du kan lette madlavningsbudgettet ved at planlægge mad til flere dage, spare på el og gas og undgå madspild.
Du kan købe Louisas billige favoritter online fx. hos Bog & idé
Louisa Lorang: Hverdagsbazar
Dyk ned i skønne retter inspireret af den østlige del af middelhavskøkkenet. Her er der selvfølgelig både feta, olivenolie og masser af citron, men det er også køkkener, der bugner af grøntsagsretter og masser af krydderier, og hvor maden smager af sol, sommer og dejlige ferier.
I bogen er der både små og store retter, og de er både til hverdag og til middage med mange. Prøv f. eks. en Alanya bowl, lammekebab med tahindressing, samosa med kartofler og saltet citronyoghurt, tyrkiske æg med knas og chilismør, fladbrød med halloumi, blæksprutteringe med citronmayo og vandmelonsalat med marineret gedeost og meget, meget andet.
Du kan købe Hverdagsbazar hos fx. Bog & idé eller i din nærmeste boghandel.
Andre læste også: