Fagbøger Louisa Lorang Mad og drikke

I Pasta fra Louisa Lorang får du 50 opskrifter, lavet med store mængder olivenolie, parmesan og kærlighed

lorang, kogebog, pasta

Pastaretter er på en gang enkle og elegante, og i Pasta får du opskriften 50 lækre pastaretter fra Louisa Lorang.


Louisa Lorang har skabt en masse pastaretter, som er hurtige at lave, når du har travlt, og ekstra lækre måltider i weekenden, når der er tid til, at saucen kan simre, og du kan lave din egen pasta. Og så kan pasta bare være utrolig nem og budgetvenlig hverdagsmad.

LÆS OGSÅ: Pasta med svampe og mascarpone er efterårets bedste pastaret. Få den lækre opskrift fra Louisa Lorang lige her!

Bogen er proppet med klassikere som Cacio e pepe, pasta alla norma, pasta puttanesca, cabonara og mange andre “must-eats”. Her er også masser af grønne pastaretter som fx ravioli med græskar, salvie og brunet smør og pasta med radichio, blåost og valnødder.

Pasta er kærlighed på en tallerken! Og bogen her er proppet med kærlighed! Til pasta. Til råvarer. Til Italien.

Louisa Lorang

Og så er der en stribe helt enkle pastaopskrifter, der bare smager himmelsk som for eksempel pasta med citron, oliven og parmesan eller pasta og trøffel. Der er også opskrifter på hjemmelavet pasta og gnocci.

Louisa Lorang er kok, opskriftsudvikler og udgiver online-magasinet Lorang&Co. Læs mere om hendes kogebøger lige her.

Du kan købe Pasta online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel fra d. 10 oktober.




Louisa Lorang: Pasta

I Pasta fra Louisa Lorang får du 50 opskrifter, lavet med store mængder olivenolie, parmesan og kærlighed

Pastaretter er både elegante og enkle, og er oplagt at lave i hverdagen, når maden skal hurtigt på bordet. Men pasta kan også gøres ekstra lækkert, når der er tid til at lade saucen simre og lave pastaen selv. Og så er pastaretter bare utrolig nem og budgetvenligt hverdagsmad.  

I bogen finder du klassikere som Cacio e pepe, pasta alla norma, pasta puttanesca, cabonara og mange andre “must-eats”. Her er også masser af grønne pastaretter som fx ravioli med græskar, salvie og brunet smør og pasta med radichio, blåost og valnødder.

Find også helt enkle pastaopskrifter, der bare smager himmelsk, heriblandt pasta med citron, oliven og parmesan eller pasta og trøffel. Der er også en opskrift på hjemmelavet pasta og gnocci.

Du kan købe Pasta online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.





Nyeste fra Louisa Lorang

Hverdagsbazar

I Pasta fra Louisa Lorang får du 50 opskrifter, lavet med store mængder olivenolie, parmesan og kærlighed

Dyk ned i skønne retter inspireret af den østlige del af middelhavskøkkenet. Her er der selvfølgelig både feta, olivenolie og masser af citron, men det er også køkkener, der bugner af grøntsagsretter og masser af krydderier, og hvor maden smager af sol, sommer og dejlige ferier. 

I bogen er der både små og store retter, og de er både til hverdag og til middage med mange. Prøv f. eks. en Alanya bowl, lammekebab med tahindressing, samosa med kartofler og saltet citronyoghurt, tyrkiske æg med knas og chilismør, fladbrød med halloumi, blæksprutteringe med citronmayo og vandmelonsalat med marineret gedeost og meget, meget andet. 

Du kan købe Hverdagsbazar hos fx. Bog & idé eller i din nærmeste boghandel.