Young Adult-romaner Bøger til unge CarlsenPuls Fantasy til børn og unge

Find din indre elver frem ― hvilken karakter fra Folk of the Air er du?

Dronningen af intet, Holly Black, Folk of the Air, ungdomsbøger, fantasybøger

Er du snu som en rĂŚv eller en mester i at sno andre om din lillefinger? FĂĽ svar pĂĽ her, hvilken af karaktererne fra Folk of the Air du har mest tilfĂŚlles med.

Klar, parat, start!

powered by Typeform

LÆS OGSÅ: Fem tips til at overleve i Holly Blacks elver-verdenFolk of the Air-serien af Holly Black

Folk of the air (1) – Prinsen af ondskab


holly black, fantasy, magi, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, serier, serie, ya-bøger

Da Judes forÌldre bliver brutalt myrdet, bliver hun og tvillingesøsteren bortført til elvernes magiske verden.

De kÌmper en hürd kamp mod den arrogante adel, der finder de to menneskebørn latterlige og grimme. IsÌr Jude stür for skud.

Med livet som indsats forsøger hun at modsÌtte sig deres nedvÌrdigende blikke. Hun tager til genmÌle, og i sin kamp for at opnü respekt, für hun magtfulde fjender.

Men Jude er ikke uden evner, og hun finder snart ud af, hvordan hun opnür det, hun tørster allermest efter: magt.

Du kan købe Prinsen af ondskab i Bog & idÊ eller i din lokale boghandel.Se bogtraileren
Folk of the Air (2) – Kongen af mørke

all the feels, konge af mørke, prinsen af ondskab, folk of the air, holly black, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, fantasy

Judes ambitioner pĂĽ sin lillebror Oaks vegne har placeret hende midt i kampen for tronen, lillebrorens sikkerhed og hendes eget liv.

Jude har alt at miste, men hun er nødt til at stole pü den ondskabsfulde prins Cardan, der er sat ind som midlertidig konge, indtil Oak er gammel nok til selv at indtage tronen.

Men forholdet mellem Jude og Cardan er et minefelt. Hadet ulmer og truer med at antĂŚnde et livsfarligt begĂŚr hos dem begge, som de desperat kĂŚmper imod. Ikke nok med det, sĂĽ er der forrĂŚdere blandt Judes nĂŚrmeste, som gerne ser at hun fejler.

Du kan købe Kongen af mørke online, fx hos Saxo.com, eller i din nĂŚrmeste boghandler.

LÌs ogsü et uddrag af Kongen af mørke her.Se bogtraileren
Folk of the Air (3) – Dronningen af intet

Find din indre elver frem ― hvilken karakter fra Folk of the Air er du?

Jude er sendt i eksil i menneskeverden og sidder nu som dronning af intet. Hun ulmer af had og vil hÌvne sig. Der kommer uventet hjÌlp fra hendes tvillingesøster, der opsøger hende, da hendes liv i Faerie er i fare, og kun Jude kan hjÌlpe hende.

Der er varslet krig, og konflikterne synes at brede sig med raketfart. En gammel forbandelse vĂŚkkes til live og spreder rĂŚdsel overalt i Faerie og tvinger Jude til at vĂŚlge mellem sine ambitioner og sin menneskelighed. Og sĂĽ er der selvfølgelig Cardan. Den forrĂŚderiske, magtsyge, selvoptagede, arrogante og … uimodstĂĽelige konge, som Jude mĂĽ tage et endeligt opgør med.

Du kan købe Dronningen af intet online, fx pü Saxo.com, eller i din nÌrmeste boghandel.

LÆS OGSÅ: Kampen om tronen skal afgøres – tyvstart på Dronningen af intet!
Folk of the Air (4) – Den stjĂĽlne arving

Find din indre elver frem ― hvilken karakter fra Folk of the Air er du?

4. bog i den populĂŚre serie ‘Folk of the Air’ af bestseller-forfatteren Holly Black.

De sidste otte ĂĽr har freden hersket i Faerie, men i nord lĂŚgger lady Nore planer, som skal sikre hende den hĂŚvn, hun har tørstet efter sĂĽ lĂŚnge. 

Suren har søgt tilflugt i menneskenes verden fra de rÌdsler, hun mütte udstü ved TÌndernes Hof. Men da hun en nat falder i et baghold, bliver hun reddet af prins Oak. Og nu stür hun i gÌld til ham. En gÌld han gerne vil indfri ved at tage hende med tilbage til Faerie, hvor hun skal hjÌlpe ham med at fuldføre en plan om at drage mod nord. Det sted Suren hader og frygter af hele sit hjerte.

Du kan købe Folk of the Air (4) Den stjülne arving online eller i din nÌrmeste boghandel.
Om Holly Black

Holly Black har modtaget utallige priser for sine fantasybøger. I Danmark kender vi hende bl.a. for Spiderwick-serien, og internationalt har hun skrevet bøger i samarbejde med bl.a. Cassandra Clare. Med sin nye trilogi Folk of the Air markerer forfatteren sig endnu en gang som en af fantasygenrens mest populĂŚre forfattere. Holly Black bor i Western Massachusetts i et hus med en hemmelig dør.

LÆS OGSÅ: Prinsen af ondskab. Fra folklore til fortĂŚlling med Holly Black