De store, smukt indbundne kogebøger af Claus Meyer og Meyers Madhus er uundværlige opslagsværker og inspirationskilder til alle former for madlavning. Derudover pynter de naturligvis også i et hvert køkken.
Har du alle bøger i samlingen, eller er der nogen, du mangler? Vi hjælper dig med at få overblik over de mange udgivelser fra Claus Meyer og Meyers Madhus her.
Meyers hverdag
Meyers Hverdag er til alle, der gerne selv vil lave mad til daglig, også når tiden er knap. Bogen giver en masse inspiration til dagens vigtigste måltid.
I Meyers Hverdag får du 100 opskrifter på enkle og velsmagende hverdagsretter, der passer til et travlt liv. Korte ingredienslister og enkle tilberedningsmetoder sikrer, at aftensmåltidet ikke bliver et stort projekt.
Ud over de mange lækre sæsoninddelte opskrifter, får du gode råd til:
* Opbygning af et lager med varer.
* Hvad du med fordel kan have i køleskabet, når du kommer sent hjem
* Håndtering og tilberedning af klassiske grøntsager.
* Temaer der viser, hvordan en råvare kan strækkes til fire forskellige måltider
* Madplaner, der sparer tid.
Meyers bageskole for børn
Claus Meyer har i samarbejde med de dygtige bagere i Meyers Madhus lavet en helt vidunderlig bagebog til børn. Bogen er til alle, der elsker at bage, men som gerne vil se og smage resultater hurtigt.
I tekst og billeder føres læseren på pædagogisk vis gennem 40 opskrifter et trin ad gangen. Bogen er inddelt i fem kapitler: Brød og boller, blødt og sødt bagværk, små kager, kager og madbrød. Og du får opskrifter på alt fra fødselsdagsboller, cupcakes og lagkage til ølandsbrød og pizzasnurrer.
Meyers bageskole for børn sprudler af bageglæde og energi. Alle kan være med, også selvom om man endnu ikke er en rutineret læser.
Meyers Surdejsskole
Surdejsbagning er langt fra nyt i Meyers univers. Men i Meyers Surdejsskole bliver bagningen foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk indføring i de greb, der giver surdejsbrød af allerhøjeste kaliber.
Målet er at gøre drømmenes surdejsbrød tilgængeligt for alle. Brødet skal have en mørkt karamelliseret skorpe, et tyndt ’øre’, en åben og let sej krumme med store og ujævne lufthuller, en skøn aroma af korn og en let syrlighed, der bryder kornets sødme.
Claus Meyer og folkene bag bagekurserne i Meyers Madhus introducerer spændende korn- og meltyper, som først for nylig har fået plads på danske, økologisk dyrkede marker, og der øses af al den bageviden, som hele holdet har opsamlet gennem tiden.
Meyers jul
Claus Meyer og hans kollegaer fra Meyers Madhus har begået den ultimative julekogebog. Med over 270 opskrifter på alt fra hjemmelavet kryddersild til andesteg, julemedister, rødkål, risalamande og meget, meget mere. Opskrifterne dækker det salte og det søde, det traditionelle og det nye.
Bogen henter inspiration fra både danske og udenlandske juletraditioner.
Meyers Jul bliver din tro følgesvend jul efter jul. Du får hjælp til at lave de kendte klassikere til perfektion samtidig med, at du får ideer til nye julefavoritter. Du får selvfølgelig også masse af ideer til grøn julemad.
Meyers Grønne proteiner
Vil du spise mere klimavenligt? En af de største udfordringer ved at spise klimavenligt er at finde nye proteinkilder til at erstatte kødet. I Meyers grønne proteiner får du intet mindre end 120 opskrifter med proteinrige ingredienser som bælgfrugter, korn, svampe og blødgrøntsager.
Inspirationen er hentet fra alverdens kulinariske køkkener som Italien, Mexico, Marokko og Indian, hvor det at bruge planterigets proteinrige ingredienser er en selvfølge.
LÆS OGSÅ: Hvilke kogebøger af Claus Meyer og Meyers Madhus mangler du i din samling?
Foruden at være klimavenlige er bogens opskrifter – som i de andre Meyer-kogebøger – naturligvis både mættende og velsmagende, selv for de mest inkarnerede kødspisere.
Almanak
Klassikeren Almanak er Claus Meyers drøm om det fuldendte madår. Nu fås den i en ny, flot udgave i anledning af bogens 10 års jubilæum.
Ved at tage udgangspunkt i årets forskellige sæsoner giver bogen mere end 1.000 opskrifter på alt fra hverdagens faste måltider til desserter, syltesager, drikkelse, brød og kager. Det hele er fordelt på årets 365 dage.
Almanak spænder bredt med både opskrifter på klassisk dansk mad samt familiens yndlingsretter fra de fremmede køkkener. Bogen er desuden spækket med ideer til, hvordan vi uge for uge kan omsætte de muligheder, naturen giver os, til skønne, enkle måltider, der er inden for rækkevidde for alle os, der gerne vil lave mad fra det nye nordiske hverdagskøkken.
Naturalmanak
I 10 år har Almanak været en af danskernes foretrukne følgesvende, når der skal laves mad. En nyklassikker der bør stå på hylderne i alle danske køkkener.
Almanak er Claus Meyers drøm om det fuldendte madår. Med udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende råvarer tilbyder bogen mere end 1.000 opskrifter på aftensmad, småretter og desserter, men også syltesager, pålæg, drikkelse, brød og kager. Det hele fordelt ud over samtlige af årets 365 dage.
Almanak er gennemsyret af en klar holdning til sundhed, fagligt overskud, fortælleglæde og af forfatterens begejstring for alt det, som kan høstes i de vilde landskaber. Med denne bog inviterer Claus Meyer sine læsere til at digte med på det nye nordiske hverdagskøkken.
Du kan købe Naturalmanak online eller i din nærmeste boghandel fx Bog&Ide.
LÆS OGSÅ: Brug ukrudt og urter til at skabe skønne sommersalater
Meyers når du flytter hjemmefra
Den ultimative begynderkogebog til unge, der for første gang skal stå på egne ben men samtidig gerne vil lave sund og lækker mad.
Alle opskrifterne i bogen tager udgangspunkt i SU-venlige råvarer, og samtidig er bogen spækket med masser af tips og tricks til at bruge rester og lignende.
Bogen indeholder alle typer opskrifter – fra danske klassikere som frikadeller og fødselsdagsboller til nye favoritter som pizza, poke bowls og hjemmelavet lemonade.
LÆS OGSÅ: Claus Meyers kærlighedserklæring til hjemmelavet mad. Og ja, du kan også godt
Meyers salater året rundt
100 helt nye opskrifter på salater i alle afskygninger – sommersalater, vintersalater, fyldige måltidssalater og salater inspireret af det asiatiske, mellemøstlige og middelhavets køkkener.
Bogens opskrifter tager udgangspunkt i de råvarer, som er i sæson. Samtidig er de lette at gå til.
Undervejs gives der desuden tips og tricks til at piske perfekt emulgerede dressinger, koge knasende sprøde rodfrugtchips, sylte citroner og meget mere.
LÆS MERE: Salat af bagte jordskokker med pigeonæbler og balsamisk æbleeddike
Meyers grøn mad
Meyers Grøn Mad er en samling af mere end 100 lækre og velsmagende opskrifter på grønne retter.
Der er både retter til dem, der ønsker at leve 100 % vegansk eller vegetarisk, og til dem der bare har lyst til at spise mere grønt og måske lægge en kødfri dag eller to ind om ugen.
Bogen er på klassisk meyersk vis opdelt i sæsoner. Foruden de mange lækre opskrifter vejleder bogen også til, hvordan man får dækket kroppens behov, når man vælger kødet fra i sin kost.
LÆS OGSÅ: Vil du spise mere grønt? Her er 7 tips til at bygge det perfekte måltid op
Meyers bageskole
Med Meyers bageskole lærer du at bage brød med sanserne.
Brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften.
Bogen tager udgangspunkt i fire grunddeje, og alt, hvad der er værd at vide om de fire deje, forklares trin for trin.
Foruden at give en grund introduktion til bagningens forunderlige univers indeholde bogen også et væld af opskrifter på lækre brød og kager.
Du kan købe Meyers bageskole online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Meyers glutenfri bageskole
Nu behøver glutenfrit ikke længere være lig med kedeligt, tørt og pap-agtigt bagværk. De dygtige kokke i Meyers Madhus har nemlig lavet den ultimative bog om glutenfri brød og kager.
Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde – masser af væde. Det er dog ikke lige sådan at bage med meget våde deje, hvis ikke du kender en række vigtige tommelfingerregler. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, som selvfølgelig også indeholder opskrifter på alle de typer af bagværk, du kan drømme om – lige fra brød og boller til pandekager, vafler, lagkagebunde, cookies, skærekager og meget andet.
LÆS OGSÅ: Bag med smag og helt uden gluten med Meyers Glutenfri Bageskole
Meyers kager
En bog til dig, der elsker kager!
Lær alt hvad der er at vide om kagebagningen fra de bedste råvarer og redskaber til kagebagningens grundprincipper.
I samarbejde med Morten Borup har Claus Meyer udviklet de mange fuldfede og smørgode opskrifter på de største konditorklassikere. Og der er med garanti en opskrift til enhver sød tand – hvad enten man er til skærekager, tærter, gærkager, flødekager eller småkager.
Meyers simremad
Alt i en gryde. Den anmelderroste Meyers Simremad er en fantastisk samling af klassiske simreretter og helt nye fortolkninger af simremåltidet. Bogen indeholder bl.a. Chicken Tikka Masala, labskovs, ragout, gullasch og alt derimellem.
På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad.
LÆS OGSÅ: Claus Meyers Chicken Tikka Masala
Meyers pølsemageri
Elsker du at lave mad fra bunden af? Med Meyers pølsemageri kan du lære at lave verdens bedste hotdogs, saftige grillpølser, sønderjyske spegepølser samt italienske salumi, spanske chorizos og franske saucissons secs.
På pædagogisk vis hjælper bogen dig med at prøve kræfter med dette gamle og specialiserede madhåndværk i dit eget køkken. Foruden at være spækket med tips og tricks til at styre de mange redskaber indeholder bogen også mere end 80 opskrifter på alle de bedste pølser.
Listen af udgivelser fra Claus Meyer og Meyers Madhus er lang, og nogle af bøgerne sælges ikke længere i fysisk form. Dog kan en række af titlerne fås som e-bøger ved at søge på “Claus Meyer” og “Meyers Madhus” online.
De store, smukt indbundne kogebøger af Claus Meyer og Meyers Madhus er uundværlige opslagsværker og inspirationskilder til alle former for madlavning. Derudover pynter de naturligvis også i et hvert køkken.
Har du alle bøger i samlingen, eller er der nogen, du mangler? Vi hjælper dig med at få overblik over de mange udgivelser fra Claus Meyer og Meyers Madhus her.
Meyers hverdag
Meyers Hverdag er til alle, der gerne selv vil lave mad til daglig, også når tiden er knap. Bogen giver en masse inspiration til dagens vigtigste måltid.
I Meyers Hverdag får du 100 opskrifter på enkle og velsmagende hverdagsretter, der passer til et travlt liv. Korte ingredienslister og enkle tilberedningsmetoder sikrer, at aftensmåltidet ikke bliver et stort projekt.
Ud over de mange lækre sæsoninddelte opskrifter, får du gode råd til:
* Opbygning af et lager med varer.
* Hvad du med fordel kan have i køleskabet, når du kommer sent hjem
* Håndtering og tilberedning af klassiske grøntsager.
* Temaer der viser, hvordan en råvare kan strækkes til fire forskellige måltider
* Madplaner, der sparer tid.
Du kan købe Meyers Hverdag online hos fx Saxo eller i din nærmeste boghandel.
Meyers bageskole for børn
Claus Meyer har i samarbejde med de dygtige bagere i Meyers Madhus lavet en helt vidunderlig bagebog til børn. Bogen er til alle, der elsker at bage, men som gerne vil se og smage resultater hurtigt.
I tekst og billeder føres læseren på pædagogisk vis gennem 40 opskrifter et trin ad gangen. Bogen er inddelt i fem kapitler: Brød og boller, blødt og sødt bagværk, små kager, kager og madbrød. Og du får opskrifter på alt fra fødselsdagsboller, cupcakes og lagkage til ølandsbrød og pizzasnurrer.
Meyers bageskole for børn sprudler af bageglæde og energi. Alle kan være med, også selvom om man endnu ikke er en rutineret læser.
Du kan købe Meyers bageskole for børn online, fx. hos Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.
Meyers Surdejsskole
Surdejsbagning er langt fra nyt i Meyers univers. Men i Meyers Surdejsskole bliver bagningen foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk indføring i de greb, der giver surdejsbrød af allerhøjeste kaliber.
Målet er at gøre drømmenes surdejsbrød tilgængeligt for alle. Brødet skal have en mørkt karamelliseret skorpe, et tyndt ’øre’, en åben og let sej krumme med store og ujævne lufthuller, en skøn aroma af korn og en let syrlighed, der bryder kornets sødme.
Claus Meyer og folkene bag bagekurserne i Meyers Madhus introducerer spændende korn- og meltyper, som først for nylig har fået plads på danske, økologisk dyrkede marker, og der øses af al den bageviden, som hele holdet har opsamlet gennem tiden.
Du kan købe Meyers Surdejsskole online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Meyers jul
Claus Meyer og hans kollegaer fra Meyers Madhus har begået den ultimative julekogebog. Med over 270 opskrifter på alt fra hjemmelavet kryddersild til andesteg, julemedister, rødkål, risalamande og meget, meget mere. Opskrifterne dækker det salte og det søde, det traditionelle og det nye.
Bogen henter inspiration fra både danske og udenlandske juletraditioner.
Meyers Jul bliver din tro følgesvend jul efter jul. Du får hjælp til at lave de kendte klassikere til perfektion samtidig med, at du får ideer til nye julefavoritter. Du får selvfølgelig også masse af ideer til grøn julemad.
Du kan købe Meyers jul online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Meyers Grønne proteiner
Vil du spise mere klimavenligt? En af de største udfordringer ved at spise klimavenligt er at finde nye proteinkilder til at erstatte kødet. I Meyers grønne proteiner får du intet mindre end 120 opskrifter med proteinrige ingredienser som bælgfrugter, korn, svampe og blødgrøntsager.
Inspirationen er hentet fra alverdens kulinariske køkkener som Italien, Mexico, Marokko og Indian, hvor det at bruge planterigets proteinrige ingredienser er en selvfølge.
LÆS OGSÅ: Hvilke kogebøger af Claus Meyer og Meyers Madhus mangler du i din samling?
Foruden at være klimavenlige er bogens opskrifter – som i de andre Meyer-kogebøger – naturligvis både mættende og velsmagende, selv for de mest inkarnerede kødspisere.
Du kan købe Meyers grønne proteiner online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Almanak
Klassikeren Almanak er Claus Meyers drøm om det fuldendte madår. Nu fås den i en ny, flot udgave i anledning af bogens 10 års jubilæum.
Ved at tage udgangspunkt i årets forskellige sæsoner giver bogen mere end 1.000 opskrifter på alt fra hverdagens faste måltider til desserter, syltesager, drikkelse, brød og kager. Det hele er fordelt på årets 365 dage.
Almanak spænder bredt med både opskrifter på klassisk dansk mad samt familiens yndlingsretter fra de fremmede køkkener. Bogen er desuden spækket med ideer til, hvordan vi uge for uge kan omsætte de muligheder, naturen giver os, til skønne, enkle måltider, der er inden for rækkevidde for alle os, der gerne vil lave mad fra det nye nordiske hverdagskøkken.
Du kan købe Almanak (jubilæumsudgave) online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Naturalmanak
I 10 år har Almanak været en af danskernes foretrukne følgesvende, når der skal laves mad. En nyklassikker der bør stå på hylderne i alle danske køkkener.
Almanak er Claus Meyers drøm om det fuldendte madår. Med udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende råvarer tilbyder bogen mere end 1.000 opskrifter på aftensmad, småretter og desserter, men også syltesager, pålæg, drikkelse, brød og kager. Det hele fordelt ud over samtlige af årets 365 dage.
Almanak er gennemsyret af en klar holdning til sundhed, fagligt overskud, fortælleglæde og af forfatterens begejstring for alt det, som kan høstes i de vilde landskaber. Med denne bog inviterer Claus Meyer sine læsere til at digte med på det nye nordiske hverdagskøkken.
Du kan købe Naturalmanak online eller i din nærmeste boghandel fx Bog&Ide.
LÆS OGSÅ: Brug ukrudt og urter til at skabe skønne sommersalater
Meyers når du flytter hjemmefra
Den ultimative begynderkogebog til unge, der for første gang skal stå på egne ben men samtidig gerne vil lave sund og lækker mad.
Alle opskrifterne i bogen tager udgangspunkt i SU-venlige råvarer, og samtidig er bogen spækket med masser af tips og tricks til at bruge rester og lignende.
Bogen indeholder alle typer opskrifter – fra danske klassikere som frikadeller og fødselsdagsboller til nye favoritter som pizza, poke bowls og hjemmelavet lemonade.
Du kan købe Meyers når du flytter hjemmefra online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
LÆS OGSÅ: Claus Meyers kærlighedserklæring til hjemmelavet mad. Og ja, du kan også godt
Meyers salater året rundt
100 helt nye opskrifter på salater i alle afskygninger – sommersalater, vintersalater, fyldige måltidssalater og salater inspireret af det asiatiske, mellemøstlige og middelhavets køkkener.
Bogens opskrifter tager udgangspunkt i de råvarer, som er i sæson. Samtidig er de lette at gå til.
Undervejs gives der desuden tips og tricks til at piske perfekt emulgerede dressinger, koge knasende sprøde rodfrugtchips, sylte citroner og meget mere.
Du kan købe Meyers salater året rundt online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
LÆS MERE: Salat af bagte jordskokker med pigeonæbler og balsamisk æbleeddike
Meyers grøn mad
Meyers Grøn Mad er en samling af mere end 100 lækre og velsmagende opskrifter på grønne retter.
Der er både retter til dem, der ønsker at leve 100 % vegansk eller vegetarisk, og til dem der bare har lyst til at spise mere grønt og måske lægge en kødfri dag eller to ind om ugen.
Bogen er på klassisk meyersk vis opdelt i sæsoner. Foruden de mange lækre opskrifter vejleder bogen også til, hvordan man får dækket kroppens behov, når man vælger kødet fra i sin kost.
Du kan købe Meyers grøn mad online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
LÆS OGSÅ: Vil du spise mere grønt? Her er 7 tips til at bygge det perfekte måltid op
Meyers bageskole
Med Meyers bageskole lærer du at bage brød med sanserne.
Brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften.
Bogen tager udgangspunkt i fire grunddeje, og alt, hvad der er værd at vide om de fire deje, forklares trin for trin.
Foruden at give en grund introduktion til bagningens forunderlige univers indeholde bogen også et væld af opskrifter på lækre brød og kager.
Du kan købe Meyers bageskole online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Meyers glutenfri bageskole
Nu behøver glutenfrit ikke længere være lig med kedeligt, tørt og pap-agtigt bagværk. De dygtige kokke i Meyers Madhus har nemlig lavet den ultimative bog om glutenfri brød og kager.
Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde – masser af væde. Det er dog ikke lige sådan at bage med meget våde deje, hvis ikke du kender en række vigtige tommelfingerregler. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, som selvfølgelig også indeholder opskrifter på alle de typer af bagværk, du kan drømme om – lige fra brød og boller til pandekager, vafler, lagkagebunde, cookies, skærekager og meget andet.
Du kan købe Meyers glutenfri bageskole online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
LÆS OGSÅ: Bag med smag og helt uden gluten med Meyers Glutenfri Bageskole
Meyers kager
En bog til dig, der elsker kager!
Lær alt hvad der er at vide om kagebagningen fra de bedste råvarer og redskaber til kagebagningens grundprincipper.
I samarbejde med Morten Borup har Claus Meyer udviklet de mange fuldfede og smørgode opskrifter på de største konditorklassikere. Og der er med garanti en opskrift til enhver sød tand – hvad enten man er til skærekager, tærter, gærkager, flødekager eller småkager.
Du kan købe Meyers kager online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Meyers simremad
Alt i en gryde. Den anmelderroste Meyers Simremad er en fantastisk samling af klassiske simreretter og helt nye fortolkninger af simremåltidet. Bogen indeholder bl.a. Chicken Tikka Masala, labskovs, ragout, gullasch og alt derimellem.
På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad.
Du kan købe Meyers simremad online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
LÆS OGSÅ: Claus Meyers Chicken Tikka Masala
Meyers pølsemageri
Elsker du at lave mad fra bunden af? Med Meyers pølsemageri kan du lære at lave verdens bedste hotdogs, saftige grillpølser, sønderjyske spegepølser samt italienske salumi, spanske chorizos og franske saucissons secs.
På pædagogisk vis hjælper bogen dig med at prøve kræfter med dette gamle og specialiserede madhåndværk i dit eget køkken. Foruden at være spækket med tips og tricks til at styre de mange redskaber indeholder bogen også mere end 80 opskrifter på alle de bedste pølser.
Du kan købe Meyers pølsemageri online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Listen af udgivelser fra Claus Meyer og Meyers Madhus er lang, og nogle af bøgerne sælges ikke længere i fysisk form. Dog kan en række af titlerne fås som e-bøger ved at søge på “Claus Meyer” og “Meyers Madhus” online.
Andre læste også: