Grøn mad på 30 minutter: Beasty Bean Burritos til super-kødspiseren
Denne opskrift på Beasty Bean Burritos fra Louisa Lorangs Grøn mad på 30 minutter er et snasket og toplækkert bud på en ret…
Grøn mad på 30 minutter: Nem opskrift på One Pot Ramen
Nemt, grønt og snasket. Med den her opskrift fra Louisa Lorang, er du sikret en lækker omgang ramen. Og så tager den endda…
Grøn mad på 30 minutter: Drøm dig sydpå med Louisa Lorangs smagfulde ret Pasta ala Norma
En simpel, smagfuld ret hvor mængden af grøntsager er skruet helt i top, og som kun tager 30 minutter at lave. What’s not…
7 tips til dig, der gerne vil komme grønnere gennem julemåneden
December er over os med masser af hyggelige juletraditioner, og lad os bare indrømme det: Mange af dem handler om mad. Men hvis…
Vil Meyer revolutionere danskernes madvaner igen?
Hvis vi vil spise mere klimavenligt, skal vi hente flere af vores proteiner i planteriget. Det er budskabet fra forskere verden over, og…
De bedste grønne kogebøger hvis du vil spise mere plantebaseret
Vil du også gerne spise mere grønt? Få familien med på nye retter og grønne alternativer til jeres aftensmad? Uanset om du allerede…
Efterårsretten til alle svampeentusiaster: Vegetarisk og krydret svampelasagne fra Ottolenghi
Med sin kombinationen af forskellige slags svampe og masser af italiensk ost er denne varme, krydrede svampelasagne fra Yotam Ottolenghis kogebog Smag et…
Vegetarfavorit med indisk twist. Aubergineruller i karry- og kokosdhal fra Ottolenghi
Aubergineruller er en vegetarfavorit, der er rig på både smag og grøntsager. Her får du Yotam Ottolenghis fortolkning af aubergineruller, som i denne…
Isabel og Casper Christensen: Der er ikke rigtig noget dårligt at sige om at spise plantebaseret
Det startede som et forsøg med at spise vegansk i en måned. Tre år efter spiser de stadig plantebaseret og elsker det. Her…
Varme retter til kolde dage. Jamie Olivers spicy pastinaksuppe
Sund, nærende og helt uden kød. Få Jamie Olivers opskrift på en lækker og spicy pastinaksuppe, der kan holde dig på varm på…