Evergreen: Pasta med bønner, hasselnødder og parmesan
Mangler du inspiration til at spise grønnere i hverdagen? I Evergreen giver kokken Mikkel Karstad os 70 vegetaropskrifter, der alle kan tilberedes i…
Gør din hverdag grønnere med Evergreen
I Evergreen hylder kokken Mikkel Karstad det grønne køkken. Han giver os 70 vegetaropskrifter, der alle kan tilberedes i et helt almindeligt hverdagskøkken.…
Fyldt græskar med svampe og grønkål fra Meyers grøn mad
Lige nu er hokkaidogræskar i sæson. Hokkaido er et lille japansk gæskar som egner sig fortrinligt til at spise. Den er rigtig god…
Lækker opskrift med rodfrugter: Rodfrugtmos med vinbraiserede skalotteløg
Rodfrugter behøves ikke kun at blive skåret i stave og bagt i ovnen som en substitut til kartofler. Her er en lækker opskrift…
Butternutsquash med boghvede-polenta og tempuracitroner
Lige nu er græskar i sæson og hvis du vil tilberede mad med græskar er det enten det lille Hokkaido græskarhovedet eller den…
Knoldselleri og linser med hasselnødder og mynte
Knoldselleri er i sæson fra august til januar. Roden har ikke altid haft det bedste ry og mange har associationer til selleribøf og…