Danske krimiforfattere Krimiserier Lone Theils True crime

Lone Theils dykker ned i tre rædselsvækkende hændelser fra det virkelige liv i Britiske seriemordere 2

Britiske seriemordere 2

Journalist og forfatter Lone Theils har været fascineret af seriemordere og true crime hele sit liv. Siden hun var lille har tanken, om hvorfor folk slår ihjel, interesseret hende. I Britiske seriemordere 2 dykker Theils ned i tre virkelige og gruopvækkende sager om seriemordere fra Storbritannien.


Hvorfor slår folk ihjel? Og hvorfor gør de det igen? Og igen?

Britiske seriemordere 2 er anden bog i Lone Theils’ anmelderroste true-crime-serie om britiske seriemordere. I dette bind dykker hun ned i tre sager om tre engelske seriemordere:

Sagen om den nekrofile Dennis Nilsen, sagen om den pædofile Robert Black, og sagen om Harold Frederick Shipman, der blev kendt skyldig i mord på 15 af hans patienter.

LÆS OGSÅ: Rækkefølgen i Nora Sand-serien – de populære krimier af Lone Theils

I første bind i serien, Britiske seriemordere 1, stiller Lone Theils skarpt på sagen om ‘the Yorkshire Ripper’, der på brutal vis angreb kvinder, sagen om Ian Brady og Myra Hindley, der rituelt ofrede og myrdede fem børn, og på sagen om Rose og Fred West, der myrdede og skjulte ligdele fra ofre i deres hus og have.

I hele serien om de britiske seriemordere forsøger Lone Theils at forstå de mest notoriske mordere i Storbritannien, og ikke mindst forstå, hvordan nogle mennesker kan komme så langt ud, at de kan begå mord igen og igen.

Serien undersøger desuden konteksten omkring drabene, og hvordan samtiden har forholdt sig til både forbrydelserne og det efterfølgende politiarbejde.

Lone Theils: Britiske seriemordere 2

Lone Theils dykker ned i tre rædselsvækkende hændelser fra det virkelige liv i Britiske seriemordere 2

Den danske journalist og forfatter Lone Theils har lige siden barnsben været fascineret af true crime og seriemordere. Hvorfor slår folk ihjel igen og igen? Skyldes det ren ondskab? Eller er der andre faktorer på spil? Disse spørgsmål forsøger forfatteren at finde svar på i denne anden bog i serien om britiske seriemordere, hvor hun tager fat på nogle af de mest gruopvækkende sager fra Storbritannien.

Lone Theils fortæller om den nekrofile seriemorder Dennis Nilsen, der blev opdaget ved en tilfældighed, om pædofile Robert Black, som begik sit livs fejl, da han kidnappede en politikonstabels datter samt om dødens doktor Harold Frederick Shipman, der kendes skyldig i 15 mord.

Du kan købe Britiske seriemordere 2 af Lone Theils fx hos Bog & idé eller i din nærmeste boghandel.
Lone Theils debut Pigerne fra englandsbåden bliver til en tv-serie. Læs mere om det her på bog.dk.