Ti fantastiske nye bøger, som du skal glæde dig til at læse


Vi har samlet en liste med nogle af de nye bøger fra Lindhardt og Ringhof.

Her kan du finde masser af store læseoplevelser til natbordet, sommerhuset, eller hvor du nu allerbedst kan lide at læse bøger.
Forræderens børn, Leif Davidsen,

Giftmordet på en russisk mand i Ringkøbing bringer den tidligere elitesoldat Tor i forbindelse med den russiske efterretningstjeneste – og snart kastes både han og halvsøsteren Laila ud på en farefuld færd på tværs af det europæiske kontinent.

Men hvem var russeren i Ringkøbing? Og hvorfor skulle han dræbes?

Forræderens børn er Leif Davidsens tredje roman om Putins Rusland. Læs også Patriarkens hændelige død og Djævelen i hullet.

Du kan købe Forræderens børn online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Velkommen til Flanagans af Åsa Hellberg

Velkommen til serien om Hotel Flanagans! Den svenske bestsellerforfatter Åsa Hellberg, har skrevet første bog i en ny historisk romanserie fuld af kærlighed, drama og intriger.

Første bog udspiller sig i 1960’ernes London på Hotel Flanagans, der er fuld af rige gæster og overdådige fester. Men modsat gæsterne er hotellets direktør, Linda Lansing, en helt almindelig kvinde fra Sverige, som har arvet hotellet fra sin engelske far.

Udfordret af både rollen som kvindelig hotelejer og af sin egen familie, der vil gøre alt for at tage hotellet fra hende, må Linda træffe en beslutning: Hvor langt vil hun gå for at holde sin fars livsværk på egne hænder?

Du kan købe Velkommen til Flanagans online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Månen over Øen er en hæsblæsende filosofisk-dystopisk roman, der tager os med til fremtiden i demokratiet Superesse.

I år 2687 Post-Luna tager Superesses borgere beroligende medicin for at dulme deres dybe afhængighed af Supernettets stimuli. Kun Hypatia, der besidder et særligt gen, kan undvære det konstante rush. Hypatia forlader Superesse og tager ud på en ø, hvor hun bliver hjemsøgt af filosofihistoriens største spørgsmål. Men uanset hvor skarpe svar hun leverer, er der stadig ét spørgsmål, hun ikke kan undslippe: Spørgsmålet om hendes egen datter og det bånd, hun lod briste.

Du kan købe Månen over Øen online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Manden i skyggerne

Manden i skyggerne er en nervepirrende psykologisk thriller til alle fans af Stephen King, Ruth Ware og Netflix-serien Stranger Things.

Det startede som en vandrehistorie blandt børn. Men den uhyggelige historie om Skyggemanden blev til en besættelse for Sadie og hendes venner – og skyggerne i mørket blev alt for virkelige.

Mange år efter er Sadies egen teenagedatter anklaget for mord, og hendes retssag chokerer landet over: Hvordan kan en pige så ung begå så voldsom en forbrydelse? Sadies hemmeligheder fra fortiden har indhentet hendes datter, og den forfærdelig sandhed om hvad der skete dengang vil måske endelig se dagens lys.

Romanen er inspireret af den virkelige retssag om “The Slender Man Stabbing”.

Du kan købe Manden i skyggerne online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Mørkt bedrag, romance, Colleen Hoover

Hvor langt er du villig til at gå for kærligheden?

Lowen er forfatter, men hendes karriere halter gevaldigt. Da hun en dag bliver tilbudt muligheden for at skrive en serie af bestsellerforfatteren Verity Crawford færdig, takker hun derfor straks ja.

Lowen tager til familien Crawfords hjem for at gennemgå Veritys noter. Men på Veritys kontor finder Lowen en ufærdig selvbiografi, hvor Verity beskriver de rædselsvækkende begivenheder, der ødelagde familien Crawford for altid.

Skal Lowen fortælle om sin opdagelse? Og hvad er der egentlig sket med Verity?

Mørkt bedrag er en gribende og nervepirrende romantisk thriller fra romance-dronningen Colleen Hoover.

Du kan købe Mørkt bedrag online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Det er genialt, det der De største kampe, stadioner og stjerner af Carsten Werge & Svend Gehrs & Flemming Toft, sportsbøger

Tre af landets bedste fodboldkommentatorer gennem sammenlagt mere end fem årtier tager os med til deres største oplevelser med fodbold.

I Det er genialt, det der fortæller Svend Gehrs, Flemming Toft og Carsten Werge om minderige kampe, om møderne med de største stjerner, og de tager os med bag kulisserne på de bedste og de værste stadioner. De diskuterer også deres helt særlige fælles arbejde, udviklingen inden for både teknik og professionel fodbold, deres forberedelse og egen unikke stil – og fordele og ulemper ved at have en medkommentator!

Du kan købe Det er genialt, det der online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Plantebaseret familiemad, stina dannerfjord, Isabel Christensen, kogebog, opskrfiter

At spise mere grønt giver rigtig god mening – for din krop, for din sundhed og for miljøet. Men det kan være svært at lave om på sine madvaner. Især i en travl hverdag, hvor man ofte må ty til at lave de retter, man plejer.

Plantebaseret familiemad er en nem vej til et sundt og grønnere liv. Du får både opskrifter og masser af gode råd til, hvordan du uge for uge kan gøre din hverdag mere grøn og lave mad uden kød til hele familien.

Her er ingen løftede pegefingre, kun gode råd, enkle opskrifter og en opfordring til, at du tager et skridt ad gangen og selv mærker efter, om også du får det bedre af at spise sundt, vælge fuldkorn, grønt og frugt og spise mindre kød og færre æg og mælkeprodukter.

Du kan købe Plantebaseret familiemad online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Sønderjylland

Sønderjylland er et ganske særligt sted.

Grænselandet er med sine bølgende bakker, store vidder, dybe fjorde og Vadehavet i vest hjemsted for en helt unik natur. På samme måde er den sønderjyske mentalitet også helt sin egen som følge af skiftende nationale tilhørsforhold gennem tiden.

I bogen Sønderjylland tegnes der et portræt af det særligt sønderjyske i ord og billeder, og kendte personligheder med sønderjyske rødder fortæller, hvad der gør området til noget helt specielt.

Bogens skribenter er bl.a. stjernekok Jesper Koch, designer Uffe Buchard, politiker Bertel Haarder, forfatter Greteliste Holm, TV-personlighed og havemand Søren Ryge og mange flere.

Du kan købe Sønderjylland online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Dødens årsag, Markil Gregersen, Tommy Heisz, true crime

Siden 1600-tallet har obduktioner spillet en nøglerolle i at opklare og afgøre drabssager, men samtidig kan obduktioner også give et sjældent indblik i almindelige danskeres liv og daglige udfordringer – altså de bagvedliggende årsager for, at mennesker vælger at begå den ultimative forbrydelse: at slå ihjel.

I Dødens årsag giver Markil Gregersen og Tommy Heisz, hhv. pensioneret statsobducent og professor i Retsmedicin samt journalist og forfatter, læseren 300 års true crime samlet i en fortælling.

Det er historier om aftægtsdrab, giftmord og vold samt den fascinerende opfindsomhed, helt almindelige mennesker udviser, når det gælder om at slå ihjel.

Du kan købe Dødens årsag online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Barndom på landet, Helle Juhl,

Tag med til en tid, hvor hverken daginstitutioner eller forældreintra fandtes, og hvor børn levede et helt andet liv, end de gør i dag.

Journalist og forfatter Helle Juhl har interviewet ti repræsentanter fra de første efterkrigsgenerationer – fælles for dem alle er, at de er født og opvokset på landet. Med en kollage af anekdoter og fotografier tegner bogen et tidsbillede af, hvad det indebar at vokse op på landet efter krigen med alt hvad det indebar af roehakning, jordbærplukning, korporlig afstraffelse, høstballer, kælketure, en barndom med højt til himlen og meget andet.

Bogens medvirkende er Arne Rolighed, Nina Smith, Bente Scavenius, Johannes Værge, Connie Kruckow, Carsten Knudsen, Bodil Glistrup Thomsen, Erik Haldan, Bente Falk Svensson og Arne Jeppesen.

Du kan købe Barndom på landet online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.