Kategori: Ella Carey

Ella Carey
Ella Carey. Foto af Alexandra Grimshaw

Ella Carey er en australsk bestsellerforfatter. Hun står bag Den franske familie-trilogien, New Yorks døtre-serien samt flere standalones, som alle kommer på dansk. Hun bor i Melbourne med sin familie.

Romantiske bøger
bedste bøger

Ella Carey er elsket af læsere over hele verden for sine romaner om kvindeskæbner, kærlighed og kampen for at stå på egne ben.

New Yorks døtre skriver Carey sig tilbage til New York under Anden Verdenskrig, hvor den selvstændige Lily Rose kæmper for sin ret til at vælge sin egen vej i livet. Hun er souschef på den berømte restaurant Valentino’s, men det er hendes mor ikke begejstret for. Hun synes i stedet, at hendes datter bør finde en rig mand og starte en familie. Men Lily Rose har ikke tænkt sig at opgive sine drømme uden videre.

Det vi ikke siger flettes fortiden og nutiden sammen i en medrivende historie om Emma Temple og hendes barnebarn, Laura. Emma var som ung gift med den verdensberømte maler Patrick Temple, og hendes dyrebareste minde om ham er et portræt, han malede af hende. Men da kunstværket viser sig at være en kopi, må både Emma og Laura gentænke alt det, de troede, de vidste om deres fortid.

Så hvis du er til romantik og stærke kvindehistorier, er der masser at gå i gang med.