Kategori: Jennifer E. Smith

Jennifer E. Smith foto Jenny Han
Jennifer E. Smith. Foto af Jenny Han

Jennifer E. Smith

Jennifer E. Smith (født 1980) er en amerikansk forfatter. Hun blev fascineret af bøger og historiefortælling fra en tidlig alder, hvilket har resulteret i et populært forfatterskab.

Efter at have afsluttet sin uddannelse begyndte Smith at arbejde inden for forlagsbranchen, hvor hun fik mulighed for at lære om bogverdenen og skriveprocessen. Hendes debutroman, The Comeback Season, blev udgivet i 2008 og markerede begyndelsen på hendes forfatterkarriere. Siden da har Jennifer E. Smith udgivet en række populære romaner, der har vundet læsernes hjerter, heriblandt Den uovervindelige Greta James. 

Smiths bøger er kendt for deres romantiske temaer og evne til at skabe autentiske og rørende karakterer. Hendes fortællinger udforsker ofte temaer som ung kærlighed, sorg, personlig vækst og livets svære sider.

Romantiske bøger

Romance, humor og rørende fortællinger:

 

Jennifer E. Smiths roman Den uovervindelige Greta James er en rørende roman om kærlighed, sorg og store forandringer. I bogen følger vi indiestjernen Greta James, der lige har mistet sin mor. I et forsøg på at flygte fra sorgen siger hun modstræbende ja til at tage på cruisetogt med sin far.

Her, midt på have, tvinges Greta til at konfrontere de familiesorger, der har forfulgt hende siden barndommen. Heldigvis møder hun den nørdede historiker Ben Wilder på turen, og han bliver hurtigt en uvurderlig støtte for hende.

LÆS OGSÅ: Den uovervindelige Greta James er perfekt til din sommerferielæsning. Tyvstart her!

Jennifer E. Smith beskriver selv romanens tematikker således: “Grundlæggende handler min bog om kærlighed, tab og sorg, men det er jo også en fortælling om en rockstjerne, der er stuck med sin far på et skib midt ude i ingenting – en far der får hende til at føle, at hun er 13 igen. Med den setting er det uundgåeligt, at der opstår en masse sjove og mærkelige situationer.”

LÆS OGSÅ: Jennifer E. Smith om Den uovervindelige Greta James: Jeg har skrevet 3 kærlighedshistorier i 1

Bogen viser Smiths mesterlige evne til at skrive med humor om kærlighed, men samtidig belyse temaer som sorg og fortvivlelse.

Se her, hvis du mangler du flere gode ungdomsbøger.