Kategori: Georgette Heyer

Georgette HeyerGeorgette Heyer (1902-1974) er kendt som Regency-romance-genrens moder. Hun skrev sin første historiske kærlighedsroman som 17-årig, og bogen blev udgivet i 1921. Fra 1932 og frem til sin død udgav Heyer en roman om året. Georgette Heyer var et notorisk privat menneske, som hverken promoverede sine bøger eller gav interviews. Alligevel sælges hendes bøger stadig verden over i dag.

Romantiske bøger

Georgette Heyer er den ubestridte dronning af Regency romance. Hendes bøger har solgt i millionvis af eksemplarer verden over, siden hun begyndte sit forfatterskab i 1920’erne. Heyers romancer tager læseren med til Regency-tidens England i starten af 1800-tallet – en verden fyldt med bumlende kareter, livsfarlige dueller og masser af romantik.

“Fortvivl ikke, alle Bridgerton-fans, for der er en ny serie på markedet, og den kan uden tvivl dæmpe Bridgerton-abstinenserne.” – Bogblogger.dk

Her møder vi hårdtslående heltinder og forførende elskere – alt sammen fortalt med Heyers veloplagte og satiriske pen. Forelskelsen og spændingen er i højsædet, og derfor er hendes bøger perfekte til fans af Bridgerton-serien.

Læs mere om Georgette Heyer og Regency romance her.

“En af de sjoveste, mest indsigtsfulde og givende forfattere man kan forestille sig.” – Stephen Fry