Fiktion Historiske romaner Romantiske bøger

Ella Carey skriver levende om kvindeskæbner og kærlighed

ella carey

Den australske bestsellerforfatter Ella Careys romaner er medrivende fortællinger om svære valg og store forelskelser.


Ella Carey er elsket af læsere over hele verden for sine historiske romaner om kvindeskæbner, kærlighed og kampen for at stå på egne ben.

“Jeg har altid elsket at dykke ned i fortiden. Der er noget magisk ved at rejse tilbage til en verden, der på mange måder ligner vores, men som samtidig er væk for altid,” siger den australske forfatter til magasinet Female First.

LÆS OGSÅ: New Yorks døtre er en gribende roman om valget mellem kærlighed og familie. Tyvstart din læsning her

Kvinder med ben i næsen

Ella Careys romaner er fyldt med stærke kvinder med ben i næsen, der insisterer på at vælge deres egen fremtid – også selvom det kan være svært.

I New Yorks døtre skriver Carey sig tilbage til New York under Anden Verdenskrig, hvor den selvstændige Lily Rose kæmper for sin ret til at vælge sin egen vej i livet. Hun er souschef på den berømte restaurant Valentino’s, men det er hendes mor ikke begejstret for. Hun synes i stedet, at hendes datter bør finde en rig mand og starte en familie. Men Lily Rose har ikke tænkt sig at opgive sine drømme uden videre.

LÆS OGSÅ: Det vi ikke siger. Gribende roman om to kvinder og en altafgørende familiehemmelighed. Smuglæs her

“Jeg er vild med, at historisk fiktion er begyndt at fokusere mere på handlekraftige kvinder og deres historier. Det kræver en del empati og kærlighed til fortidens kvinder at skrive historiske romaner, og jeg håber, at det er noget, jeg kan give videre til mine læsere,” siger Ella Carey til Female First.

I Det vi ikke siger flettes fortiden og nutiden sammen i en medrivende historie om Emma Temple og hendes barnebarn, Laura. Emma var som ung gift med den verdensberømte maler Patrick Temple, og hendes dyrebareste minde om ham er et portræt, han malede af hende. Men da kunstværket viser sig at være en kopi, må både Emma og Laura gentænke alt det, de troede, de vidste om deres fortid.

Glæd dig til meget mere Carey

Du kan allerede begynde at glæde sig til endnu flere bøger fra Ella Carey. Til juni udkommer de romantiske, historiske romaner Berlins tavse barn og Bag horisonten på dansk.

LÆS OGSÅ: Stormende forelskelser og glitrende balsale. Velkommen til Georgette Heyers romantiske univers

Så hvis du er til romantik og stærke kvindehistorier, er der masser at gå i gang med.


New Yorks døtre

Lily Rose er en ung kvinde med ben i næsen der bor med sin familie i New York. Mens Anden Verdenskrig raser får hun en uventet mulighed for at vise hvad hun kan som souschef på den berømte restaurant Valentino’s.

Imod hendes families ønske tager hun jobbet og Lilys mor gør hvad hun kan for at få hende på bedre og vigtigere tanker; nemlig valget af ægtemand.

Hendes ambition er at Lily gift med med Nathaniel Carter, New Yorks rigeste ungkarl, men i Valentino’s køkken arbejder også den flotte italiener, Tom Morelli. Snart stilles Lily overfor det sværeste valg i hendes liv: familien og kærligheden.

Du kan købe New Yorks døtre online, eller i din lokale boghandler.


Det vi ikke siger

En historie om to kvinders kamp for at fortælle sandheden.

Den berømte maler Patrick Adams malede som helt ung et mesterværk: portrættet af sin højtelskede Emma Temple. Mange år efter Patricks død har 90 -årige Emma stadig maleriet hængende som et symbol på deres udødelige kærlighed.

For Emmas barnebarn, Laura, tjener maleriet som kaution for hendes kostbare og prestigefyldte musikuddannelse.

Men så sker det utænkelige: Maleriet vurderes til at være en kopi. For Laura betyder dette en usikker fremtid, og for Emma kaster det skygger over alt, det hun troede, hun vidste om Patrick og deres forhold. De to kvinders livshistorier flettes sammen, da Laura må sætte alt ind for at bevise maleriets ægthed, og da fortidens hemmeligheder må frem i lyset.

Du kan købe Det vi ikke siger online, eller i din lokale boghandler.