Kategori: Glendy Vanderah

Glendy VanderahGlendy Vanderah er vokset op i Chicago, men føler sig bedst hjemme i naturen. Hun har læst biologi med speciale i fugle, og kærligheden til naturen og fugle skinner igennem i Hvor skoven møder stjernerne. Glendy er gift med en ornitolog og bor med ham og deres tre børn i Florida omgivet af fugle, sommerfugle og vilde blomster. Hvor skoven møder stjernerne er hendes debutroman. Hun har siden skrevet The Light Through the Leaves.

bedste bøger

Hvor skoven møder stjernerne har ligget på bestsellerlisterne på Wall Street Journal, Washington Post, Amazon Charts, #1 Kindle Bestseller-liste.

Bogen blev tildelt Goodreads Choice Best Fiction 2019, og den er oversat til 33 sprog.

”Hvor skoven møder stjernerne griber dig fra første side og overrasker hele vejen igennem. Det er en utroligt original, fantasifuld og underfundig historie. Glendy Vanderah har skabt et univers, der føles meget ægte og alligevel helt og aldeles enestående.
– Taylor Jenkins Reid, forfatter til Evelyn Hugos syv ægtemænd og Daisy Jones and The Six

Vanderahs vidunderligt menneskelige historie minder os om, at vi nogle gange bliver nødt til at se op på stjernerne over trætoppene for at lukke lyset ind i vores liv.
– New York Journal of Books

Til læsere af Hvor flodkrebsene synger får vi årets til dato mest bjergtagende smukke debutroman om livets små mirakler, kærlighed og håb.
– bogblogger.dk