Blandede bøger Fiktion Indefra

5 ting på Bogforum du måske ikke vidste, du kunne se

bogforum, lindhardt og ringhof

Det er svært at vælge mellem de mange gode aktiviteter på Bogforum, men her er 5 dyk i programmet, du måske har overset.

Bogforum 2022 byder på SÅ MANGE gode bog-oplevelser for både børn og voksne, som du kan tjekke i det fulde program for Forlaget Carlsen og Lindhardt og Ringhof.

Her er 5 bud på sjove, anderledes og interessante temaer, du måske har overset.

1. Et kig på stjernerne

Det myldrer frem med stjerner! Både den konkrete af slagsen, når stjerneforskerne Anja C. Andersen og Sune Hermit fredag kl. 12.35 taler med forfatter og biolog Anders Kofoed om, hvad du kan opleve på stjernehimlen.

Og de mere to-hjulede typer, når Jørgen Leth og Jørn Mader lørdag kl. 14.40 fortæller om tidens største cykelstjerner på en sidste tour med redaktør Christoffer Stig Christensen.

2. Og det var Danmark …

Vi har givet ordet til en af Danmarks mest populære fodboldeksperter, Carsten Werge, der søndag den 6. november kl. 10.55 varmer op til VM med herrelandsholdet i fodbold med bogen Verdens 100 bedste fodboldspillere og forskellige fodboldgæster.

På børnescenen hos Carlsen kan du allerede lørdag kl. 16.30 – og uanset alder – varme op med en fodboldsquiz lavet af Jesper Roos Jacobsen og Ole Sønnichsen med udgangspunkt i den aktuelle quizbog VM 2022 – bogen med landsholdet.

LÆS OGSÅ: Vild med fodbold? De bedste fodboldbøger til hele familien

5 ting på Bogforum du måske ikke vidste, du kunne se
Det er lige om lidt. Bliv godt klædt på til VM med herrelandsholdet med aktuel bog fra Forlaget Carlsen.

3. Personlige fortællinger

Den personlige fortælling er i fokus. Melvins mor, Carolyne Kaddu Rasmussen, fortæller fredag kl. 15.55 – med udgangspunkt i Himlen i hovedet og fødderne på jorden – sin personlige historie om at flygte til Danmark som 21-årig og bygge et nyt liv op.

Lørdag kl. 13.00 er Ghita Nørby i samtale med Peter Lund Madsen om livet og hverdagen – og søndag kl. 15.55 fortæller Vild med dans-dommer Jens Werner om sit liv med udgangspunkt i biografien Dansen blev min redning.

Zandra Berthelsen er med sin stærke personlige livsfortælling Jeg er her jo – Livet efter Tønder-sagen at finde på bestsellerlisten, og søndag kl. 15.05 er hun også at finde på Lindhardt og Ringhofs scene i samtale med Petra Nagel.

5 ting på Bogforum du måske ikke vidste, du kunne se
Melvins mor – Carolyne Kaddy Rasmussen – fortæller i hjertevarm bog om at bygge et nyt liv op i Danmark. Hør hendes fortælling på Bogforum fredag kl. 15.55.

4. Hvad nu hvis …

Grænsen mellem fiktion og virkelighed bliver udvisket, og en massemorder er på vej ud af sin bog?

Eller København engang i fremtiden står som forladte firkantede kulisser, mens kvinderne er flyttet ud af byen i runde huse, hvor de holder mænds tilstedeværelse på 11%?

Fantasien og hvad-nu-hvis-spekulationerne får frit spil på begge scener lørdag, hvor der er reception for Boris Hansens nye bog De falske liv hos Carlsen kl. 11.00 – og Maren Uthaug kan opleves i samtale med Camilla Boraghi om den spekulative bestsellerroman 11% kl. 13.50 på Lindhardt og Ringhofs scene.

5. Forbrydelser

Vi dykker ned i forbrydelsen og sætter kriminalstoffet under lup.

Både den alt for virkelige af slagsen med Florence McLean, Bent Isager-Nielsen og Bent Hytholm Jensen i samtale med Petra Nagel om virkelige mord, seriemordere og gerningssteder lørdag kl. 12.35.

Den med afsæt i virkelighedens mørke sider, når Leif Davidsen i samtale med Flemming Rose fortæller med udgangspunkt i bestselleren Lenins bodyguard fredag kl. 13.25.

Og den gode og (u)hyggelige af slagsen i selskab med Michael Katz Krefeld, Lone Theils, Stefan Ahnhem og Anna Grue i samtale med Ann Lind Andersen søndag kl. 11.20.


Vi ses på Bogforum

Husk også at følge med i vores sociale medier på Facebook og Instagram, hvor vi interviewer forfattere, – og der er både quizzer og konkurrencer undervejs!