Enkle og nemme opskrifter til dig, der ønsker god mad i en travl hverdag
Mangler du inspiration til enkle og nemme hverdagsretter? Og ønsker du samtidig ikke at gå på kompromis med smag og kvalitet? Se vores…
Den verdenskendte kok Jamie Oliver fejrer 25-års jubilæum
Jamie Oliver kan i 2024 fejre 25-års jubilæum som kogebogsforfatter. Men allerede før sin første kogebogudgivelse var han optaget af madlavningens kunst – og ikke…
Pasta med rødbedesauce og ricotta. Prøv den enkle og lækre Jamie Oliver-opskrift her
Ny kogebog af Jamie Oliver rummer essensen af alt det, som den berømte kogebogsforfatter står for: enkle og nemme retter, der ikke går…
Jamie Oliver: De bedste kogebøger fra verdens mest berømte tv-kok
Den verdensberømte kok Jamie Oliver har inspireret millioner af mennesker til at lave mad fra bunden af og spise frisk og lækker mad.…
5 inspirerende kogebøger til dig, der elsker mad
Løber din mund i vand ved tanken om asiatisk mad? Elsker du at samle dine nærmeste til et godt måltid? Eller søger du…
5 ingredienser – Middelhavsmad af Jamie Oliver: Få opskriften på Hvidløgskylling med cremede kikærter, spinat og sumak
Jamie Oliver er et verdenskendt fænomen inden for mad og madkultur. Nu er han tilbage med ny bog i 5 ingredienser-serien. Denne gang…
Jamie Oliver: Jeg har skrevet kogebogen til dig, der vil lave fantastisk mad uden lange indkøbslister og bjerge af opvask
Jamie Oliver er tilbage med en ny kogebog i hans 5 ingredienser-koncept. Bogen byder på 125 opskrifter på nemme og hurtige retter inspireret…
Jamie Oliver giver dig i kogebogen Alt i en opskriften på den perfekte citron-cheesecake! Få opskriften her
Er du også vild med nemme dessertopskrifter? Så er Jamie Olivers bagte citron-cheesecake lige noget for dig! Få opskriften fra Alt i en…
Pasta med røget laks er den perfekte hverdagsret, når det både skal være lækkert og nemt. Få Jamie Olivers opskrift fra Alt i en
I Jamie Olivers nye kogebog Alt i en får du opskriften på en velsmagende og hurtig pasta med røget laks. Kig med herunder,…
Jamie Oliver: ALT-I-EN-kogebogen er mit bidrag til at gøre dit liv nemmere
INTERVIEW |Jamie Oliver går tilbage til det helt enkle i sin nye kogebog ALT-I-EN. Kogebogen har over 100 opskrifter med nemme retter, der…
Sådan startede madeventyret for Jamie Oliver
Da Jamie Oliver var i en alder af 16 år, startede han på Westminster Catering College. Her fik han øjnene op for en sød pige, ved navn Jools, som i dag er hans kone. Efter hans studie startede hans karriere som kok. I den forbindelse blev han souschef på River Cafe i England. I 1997 var han med i en dokumentar om cafeen, hvor hans kogekundskaber blev opdaget for rullende kameraer. Kort tid efter fik han sit eget program Det bar’ mad.
Den nu verdensberømte kok har åbnet dørene for mange nye restauranter og deltaget med i utallige madprogrammer.
Jamie Oliver har desuden startet initiativet Fifteen Foundation, der har hjulpet udsatte unge med at få en karriere inden for kogekunsten. Det har han gjort ved hjælpe af sine restauranter. Dertil har han gjort en stor indsats for at skabe forbedret mad på skoler i Storbritannien og inspireret til madlavning hjemme.
Jamie Oliver står bag mange kogebøger, som er blevet revet ned af hylderne. Faktisk er den verdensberømte kok ordblind og læste sin først bog som 38-årig. Det har dog ikke taget modet fra Jamie Oliver, som har fået kæmpe succes som kogebogsforfatter.
Læs også Jamie Oliver de bedste kogebøger
Find lækre kogebøger fra Jamie Oliver
Jamie Oliver bevæger sin madkunst indenfor mange områder herunder sunde opskrifter, opskrifter til familien, easy food, salater, desserter, mad til begivenheder og meget andet. En af de kendte kogebøger, som Jamie Oliver har udgivet, er kogebogen, Sammen (på engelsk Together).
I denne kogebog kan du finde over 120 opskrifter til netop det formål at være sammen med familie og venner. Opskrifterne er enkle og velsmagende. Du får mindeværdige måltider til mange mennesker, som er nemme at lave. I denne bog bruger Jamie Oliver betegnelse essex-eton mess, som betyder charmerende, rodede opskrifter. Børn vil især værdsætte disse måltider – og de kan endda være med til at gribe redskaberne i køkkenet og kokkerere.
Find for eksempel lækre desserter, som er nemme at lave, og som får det her essex-eton mess-look, og som smager himmelsk for både store og små.
Læs også Dessert fra Jamie Oliver
Jamie Oliver fokuserer på god og velsmagende mad
Jamie Oliver har stort fokus på at inspirere til at lave god og velsmagende mad. Men hans kogekunst tager også udgangspunkt i sund og nem mad. Han har blandt andet skrevet bogen 7 nye måder. I bogen har Jamie Oliver udvalgt 18 ofte anvendte råvarer, hvor han med hver enkelt kommer med syv måder at tilberede den på. Disse retter er nemme at lave, er fyldt med smag og råvarerne er også nemme at få fat i. Med andre ord gør Jamie Oliver madlavning ultranem.
I bogen Grønt viser Jamie Oliver, hvordan du sagtens kan lave nem og velsmagende mad uden kød. Han opfordrer alle til at give slip på “vanedyret”, når vi tænker madlavning. Dermed har han lavet en bog med inspiration til, hvordan du kan udskifte de vante produkter ud med nye spændende råvarer. Han tager især udgangspunkt i årstidens grøntsager og har også det økonomiske aspekt med, så alle kan få råd til retterne. Og alt det formår han at gøre uden at gå på kompromis med smagen.
The River Cafe: specialiteter fra Italien
Jamie Oliver elsker italiensk mad. Derfor er han en stor del af River Cafe, placeret i det centrale London. Restauranten blev åbnet af Ruth Rogers og Rose Gray tilbage i 1987, og de har oplært Jamie Oliver i det italienske køkken. På det tidspunkt var der ikke mange, der kendte til spisestedet, men i dag er det en af de mest populære restauranter inden for italiensk madlavning. De har revolutioneret måden at arbejde med italiensk mad på.
Bogen River Cafe er en jubilæumsbog, der har opskrifter på de bedste italienske madretter gennem 30 år. Der er både klassiske og nye retter at finde.
Læs også River Cafe. Den bedste italienske mad fås i England – og i denne kogebog
Jamie Oliver har også rejst igennem Italien for at lokke opskrifter ud af bedstemødre og andre, der laver mad i familien i Italien. Hans erfaring og opskrifter på blandt andet pizza, gnocchi og fyldt pasta har Jamie Oliver samlet i bogen Jamie i Italien.