Fagbøger Jamie Oliver Mad og drikke

Jamie Oliver giver dig i kogebogen Alt i en opskriften på den perfekte citron-cheesecake! Få opskriften her

alt i en, citron-cheesecake

Er du også vild med nemme dessertopskrifter? Så er Jamie Olivers bagte citron-cheesecake lige noget for dig! Få opskriften fra Alt i en herunder.


Alt i en er en ny kogebog fra Jamie Oliver, hvor alle opskrifter kan tilberedes i enten én pande, gryde eller bradepande. Opskrifternes ingredienser er let tilgængelige, og alle kan være med, da opskrifterne ikke er gjort sværere end nødvendigt.

LÆS OGSÅ: Jamie Oliver: ALT-I-EN-kogebogen er mit bidrag til at gøre dit liv nemmere

Kogebogen indeholder opskrifter på en masse lækre desserter, herunder en overdådig bagt citron-cheesecake. Selvom kagen ser dekadent ud, tilberedes den dog med simpel manér i en enkel stegepande.

Læs med herunder, hvis du vil have opskriften på den bagte citron-cheesecake!

Du kan købe Alt i en online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel fra d. 15 september.
Alt i en, citron-cheesecake

BAGT CITRON-CHEESECAKE – I STEGEPANDE

KIKSEBUND, FLØDEOST & HINDBÆR

12 PERSONER – 1 TIME, PLUS AFKØLING100 g usaltet smør

250 g Lotus Biscoff eller engelske ginger snap biscuits

4 store æg

1 tsk vaniljepasta

100 g flormelis, plus ekstra som drys

680 g flødeost naturel

1 citron

300 g hindbær


Varm ovnen op til 160°. Smelt smørret i en ovnfast pande på 28 cm ved svag varme, blend imens kiksene til et fint pulver i en foodprocessor. Sluk blusset, kom småkagesmulderet på panden og vend det godt sammen, spred det ud og klap det fast i et jævnt lag, også lidt op ad pandens sider. Bag bunden i 5 min. og tag den ud.

Slå æggene ud i foodprocessoren (det er ikke nødvendigt at vaske den) sammen med vaniljen og det meste af flormelissen og blend i 2 min., til det er hvidt og skummende. Blend flødeosten og saften fra citronen i og fordel fyldet ud over bunden. Mos halvdelen af hindbærrene og resten af flormelissen sammen med en gaffel, sæt det på i klatter og træk dem ud i cremen med en gaffel, bag kagen i 15 min.

Tag panden ud, drys resten af hindbærrene på, sigt lidt flormelis udover og bag videre i 10 min. Tænd nu ovngrillen og grill et øjeblik for fuld kraft, indtil overfladen er smukt gylden og netop begynder at få mørke pletter. Tag cheesecaken ud og lad den køle af, stil den derefter på køl før serveringen. Konsistensen er ikke helt fløjlsglat, men hold da op, hvor smager det godt.


KALORIERFEDTMÆTTET FEDTPROTEINERKULHYDRATSUKKERSALTFIBRE
362 kcal25,2 g14,9 g6,9 g27,3 g20 g0,7 g1,1 gJamie Oliver: Alt i en

Jamie Oliver giver dig i kogebogen Alt i en opskriften på den perfekte citron-cheesecake! Få opskriften her

I Alt i en finder du over 100 nemme hverdagsretter, der tilberedes i 1 pande, bradepande eller gryde. Det er alt fra pastaretter, grøntsagsretter, kyllingeretter, æggeretter, burgere & toast, fiskeretter, kødretter, mad til flere dage, til lækre kager og desserter.

Jamie Olivers opskrifter er kendetegnet ved, at han ikke gør tingene sværere end nødvendigt. Alle kan være med, og alle kan finde masser af inspiration i bogen.

Mængden af ingredienser er minimeret, og kan alle fås i almindelige supermarkeder. Der er mange vegetariske retter, og en del af kødretterne er forsynet med et vegetar-alternativ.

Du kan købe Alt i en online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Andre gode kogebøger fra Jamie Oliver: Sammen

Jamie Oliver giver dig i kogebogen Alt i en opskriften på den perfekte citron-cheesecake! Få opskriften her

Jamie Oliver ved om nogen, hvor dejligt der er at lave mad til mange. Kærligheden til det har han nu samlet i en kogebog.

Oven på corona-krisen er Jamie Oliver nu ude med Sammen, der er fyldt med nemme opskrifter man kan lave til mange mennesker. Udover det indeholder kogebogen tips og gode råd til planlægningen af arrangementer, hvor man kan samle sine tætteste og nyde hinandens selskab.

“Måske er maden også bare en god undskyldning for at samle de mennesker, vi holder af.” – Jamie Olive

Du kan købe Sammen online, eller i din nærmeste boghandel.
Grønt

Jamie Oliver, Grønt, grøn kogebog

Grønt er Jamie Olivers lækre kogebog med nemme og smagfulde retter uden kød til alle dagens måltider.

Det er den perfekte kogebog til dig, der enten vil leve helt vegetarisk eller blot vil eksperimentere med et par kødfrie dage om ugen.

Med bogen får du masser af inspiration til, hvordan du skifter de vante produkter ud med nye, og hvordan man via årstidens råvarer også kan få økonomien til at hænge sammen, uden at gå på kompromis med smagen.

Du kan købe Grønt online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.