Fagbøger Jamie Oliver Mad og drikke

Pasta med røget laks er den perfekte hverdagsret, når det både skal være lækkert og nemt. Få Jamie Olivers opskrift fra Alt i en

alt i en, pasta med røget laks

I Jamie Olivers nye kogebog Alt i en får du opskriften på en velsmagende og hurtig pasta med røget laks. Kig med herunder, hvis du også elsker pasta.


Alt i en er en ny kogebog fra Jamie Oliver, hvor alle opskrifter kan tilberedes i enten én pande, gryde eller bradepande. Det gør, at der er mindre opvask efter madlavningen, og kogebogen er derfor perfekt til den travle hverdag. Og det gælder også opskriften på pasta med røget laks!

Opskrifternes ingredienser er let tilgængelige, og alle kan være med, da opskrifterne ikke er gjort sværere end nødvendigt.

LÆS OGSÅ: Jamie Oliver: ALT-I-EN-kogebogen er mit bidrag til at gøre dit liv nemmere

Denne pasta med røget laks er til dig, der elsker et nemt, lækkert og sundt måltid. Selvom retten kun tager 8 minutter at lave, er den fyldt med smag og vil helt sikkert ramme plet som hele familien!

Få opskriften på pasta med røget laks herunder!

Du kan købe Alt i en online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel fra d. 15 september.
PASTA MED RØGET LAKS – I STEGEPANDE

SPINAT, FORÅRSLØG, CITRON, HYTTEOST & PARMESAN

Alt i en, pasta med røget laks

1 PERSON – 8 MINUTTER


125 g friske lasagneplader

2 forårsløg

80 g spæd spinat

60 g røget laks (2 skiver

60 g røget laks (2 skiver)

1⁄2 citron

5 g parmesan

1 spsk hytteost


Kog en kedel vand. Skær lasagnepladerne igennem på langs og derefter i 2 cm brede strimler, gerne med en bølgekniv/klejnespore, hvis du har sådan en. Rens forårsløgene og skær dem i tynde strimler sammen med spinaten og halvdelen af laksen. Riv citronskal og parmesan fint, men hold dem hver for sig. Varm en pande på 28 cm op ved høj varme.

Kom et dryp olivenolie på den varme pande sammen med forårsløg, spinat, den strimlede laks og citronskallen. Fordel pastaen ud over panden, hæld derefter omhyggeligt tilstrækkeligt med kogende vand ved til akkurat at dække pastaen – ca. 21⁄2 dl. Lad det boble og koge ind i 4 min., eller til pastaen har absorberet det meste af vandet og der har dannet sig en dejlig sauce på panden, vend ofte rundt i det undervejs og løsn det hele lidt med et ekstra stænk vand om nødvendigt.

Sluk for blusset, pres citronen udover, vend hytteosten og parmesanen i og smag omhyggeligt til med havsalt og sort peber. Pluk resten af laksen udover i små stykker og fuldend retten med et lille dryp ekstra-jomfruolivenolie, hvis du synes.

KALORIERFEDTMÆTTET FEDTPROTEINERKULHYDRATSUKKERSALTFIBRE
431 kcal14,8 g4 g29,5 g43,6 g4,6 g1,7 g3,1 gNy kogebog fra Jamie Oliver: Alt i en

Pasta med røget laks er den perfekte hverdagsret, når det både skal være lækkert og nemt. Få Jamie Olivers opskrift fra Alt i en

I Alt i en finder du over 100 nemme hverdagsretter, der tilberedes i 1 pande, bradepande eller gryde. Det er alt fra pastaretter, grøntsagsretter, kyllingeretter, æggeretter, burgere & toast, fiskeretter, kødretter, mad til flere dage, til lækre kager og desserter.

Jamie Olivers opskrifter er kendetegnet ved, at han ikke gør tingene sværere end nødvendigt. Alle kan være med, og alle kan finde masser af inspiration i bogen.

Mængden af ingredienser er minimeret, og kan alle fås i almindelige supermarkeder. Der er mange vegetariske retter, og en del af kødretterne er forsynet med et vegetar-alternativ.

Du kan købe Alt i en online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Flere kogebøger fra Jamie Oliver: Sammen

Pasta med røget laks er den perfekte hverdagsret, når det både skal være lækkert og nemt. Få Jamie Olivers opskrift fra Alt i en

Jamie Oliver ved om nogen, hvor dejligt der er at lave mad til mange. Kærligheden til det har han nu samlet i en kogebog.

Oven på corona-krisen er Jamie Oliver nu ude med Sammen, der er fyldt med nemme opskrifter man kan lave til mange mennesker. Udover det indeholder kogebogen tips og gode råd til planlægningen af arrangementer, hvor man kan samle sine tætteste og nyde hinandens selskab.

“Måske er maden også bare en god undskyldning for at samle de mennesker, vi holder af.” – Jamie Olive

Du kan købe Sammen online, eller i din nærmeste boghandel.
Grønt

Jamie Oliver, Grønt, grøn kogebog

Grønt er Jamie Olivers lækre kogebog med nemme og smagfulde retter uden kød til alle dagens måltider.

Det er den perfekte kogebog til dig, der enten vil leve helt vegetarisk eller blot vil eksperimentere med et par kødfrie dage om ugen.

Med bogen får du masser af inspiration til, hvordan du skifter de vante produkter ud med nye, og hvordan man via årstidens råvarer også kan få økonomien til at hænge sammen, uden at gå på kompromis med smagen.

Du kan købe Grønt online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.