Mad og drikke Fagbøger Louisa Lorang Madværkstedet

Flyttehjemmefra-kogebog: Lækre cowboytoasts på mindre end 30 minutter!

Flyttehjemmefra-kogebog: Lækre cowboytoasts på mindre end 30 minutter!

Når man lige er flyttet hjemmefra, kan det godt være uoverskueligt selv at skulle lave mad – hver dag! For hvordan er det lige man laver frikadeller, og er grøntsager egentligt så vigtige?

Heldigvis er der hjælp at hente. I Flyttehjemmefra-kogebog guider Louisa Lorang til lækre, sunde og hurtige retter, som alle kan finde ud af – lige meget om man flyttede hjemmefra for to dage eller ti år siden.

Her får du opskriften på klassiske cowboytoasts men med et tvist.


Ingredienser til 2 styk

Fyld
1 lille aubergine
Salt
2-3 store løg
Olivenolie

Bøf
400 g. hakket oksekød
1 æg
1 spsk. revet løg
1 spsk. worcestershiresauce
Salt og peber
Olivenolie
4 skiver godt (toast-)brød

Tilbehør
Chilisauce
Eventuelt salat

Fremgangsmåde

Skær auberginen i skiver, drys dem med salt, og lad dem trække i 5-10 minutter. Skær løgene i skiver, steg dem stille og roligt i olivenolie på en stor varm pande. Det tager tid, de skal blive let gyldne og bløde. Krydr dem med salt. Dup aubergineskiverne tørre, og steg dem gyldne og møre i olivenolie.

Rør kødet med æg, revet løg, worcestershiresauce, salt og peber. Form to store og helt flade bøffer. Steg dem i olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.

Læg aubergine, bøf og løg imellem 2 brød. Toast hele balladen. Server cowboytoast med chilisauce!

Tip: Har du ikke en toaster, så grill dine cowboytoasts på en grillpande, gerne under en tung pande. Eller steg dem på en tør varm pande.


Flyttehjemmefra-kogebog af Louisa Lorang

Flyttehjemmefra-kogebog, Louisa Lorang, nem mad, hurtig mad, billig mad, SU-madI denne lækre kogebog har tv-kok og madskribent Louisa Lorang samlet 60 opskrifter på nemme, sunde og billige måltider – perfekt til dem der skal lære at begå sig i et køkken! Louisa Lorang guider til at få mest muligt ud af få ingredienser og begrænset køkkenudstyr uden at gå på kompromis med den gode smag. Og det bedste af det hele er, at der næsten ikke er nogen opvask!

Bogen indeholder både opskrifter på hele måltider men også basisopskrifter på fx pizzadej og pesto.

Du kan købe Flyttehjemmefra-kogebog af Louisa Lorang online her eller i din lokale boghandel

LÆS OGSÅ: Flyttehjemmefra-kogebog: En lynhurtig omgang One pot pasta a la Puttanesca

Jeg blev bogafhængig i en ung alder, hvor jeg var blandt det lokale biblioteks top tre mest lånende brugere. Siden har jeg tygget mig igennem krimier, kærlighedsbøger, tykke murstensromaner og alt derimellem – og jeg har ingen planer om at stoppe lige foreløbigt! På Bog.dk skriver jeg artikler samt laver lister og læseprøver for at give den gode historie videre til andre bogorme.