Er du lige flyttet hjemmefra og allerede træt af opvask og kringlede opskrifter, så fortvivl ikke. Med Louisa Lorangs nye kogebog Flyttehjemmefra-kogebog, kan du blive en ninja i dit eget køkken. Her får du en opskrift fra bogen, som er lækker og lynende hurtig.
YES! Alt skal bare ned i en gryde! Er du fan af ham eller hende du spiser med, kan I droppe tallerkenerne og spise lady og vagabond-style, direkte af panden. Top med oregano og parmesan, hvis du vil pynte lidt.
Opskriften er til 2 personer – 21 min. vegetar
Det skal du bruge
2 fed hvidløg
lidt olivenolie
400 g hakkede tomater, fra dåse eller karton
3 dl vand
200 g cherrytomater
225 g spaghetti
150 g sorte oliven uden sten
3 spsk. kapers
salt og peber
Sådan gør du
Snit hvidløgsfeddene i tynde skiver, og sauter dem i en stor sauterpande eller gryde (du skal kunne lægge din spaghetti ned, hel eller knækket).
Kom tomater, vand, hele eller halverede cherrytomater, spaghetti, oliven og kapers i, og lad retten koge under låg i 12-15 minutter.
Tjek, om der mangler vand undervejs.
Smag til med salt og peber, og server pastaretten i dybe tallerkner med oregano og lidt parmesan.
Tip Du kan også komme lidt hakkede ansjoser i, hvis du vil. Det er klassisk og godt!
Om kogebogen Flyttehjemmefra-kogebog af Louisa Lorang
Med Louisa Lorangs nye kogebog Flyttehjemmefra-kogebog får du fingrene i 60 nemme og hurtige opskrifter, som både er sunde og sikrer dig, at du ikke har oceaner af opvask.
Med få ingredienser og uden alt for meget køkkenudstyr kan du lave lækker mad for billige penge.
Louisa Lorang skriver for bl.a. Aarstiderne og ALT, og laver også mad i Go’Morgen Danmark.
Er du lige flyttet hjemmefra og allerede træt af opvask og kringlede opskrifter, så fortvivl ikke. Med Louisa Lorangs nye kogebog Flyttehjemmefra-kogebog, kan du blive en ninja i dit eget køkken. Her får du en opskrift fra bogen, som er lækker og lynende hurtig.
YES! Alt skal bare ned i en gryde! Er du fan af ham eller hende du spiser med, kan I droppe tallerkenerne og spise lady og vagabond-style, direkte af panden. Top med oregano og parmesan, hvis du vil pynte lidt.
Opskriften er til 2 personer – 21 min. vegetar
Det skal du bruge
2 fed hvidløg
lidt olivenolie
400 g hakkede tomater, fra dåse eller karton
3 dl vand
200 g cherrytomater
225 g spaghetti
150 g sorte oliven uden sten
3 spsk. kapers
salt og peber
Sådan gør du
Snit hvidløgsfeddene i tynde skiver, og sauter dem i en stor sauterpande eller gryde (du skal kunne lægge din spaghetti ned, hel eller knækket).
Kom tomater, vand, hele eller halverede cherrytomater, spaghetti, oliven og kapers i, og lad retten koge under låg i 12-15 minutter.
Tjek, om der mangler vand undervejs.
Smag til med salt og peber, og server pastaretten i dybe tallerkner med oregano og lidt parmesan.
Tip Du kan også komme lidt hakkede ansjoser i, hvis du vil. Det er klassisk og godt!
Om kogebogen Flyttehjemmefra-kogebog af Louisa Lorang
Med Louisa Lorangs nye kogebog Flyttehjemmefra-kogebog får du fingrene i 60 nemme og hurtige opskrifter, som både er sunde og sikrer dig, at du ikke har oceaner af opvask.
Køb Flyttehjemmefra-kogebog online her eller i din lokale boghandel
Med få ingredienser og uden alt for meget køkkenudstyr kan du lave lækker mad for billige penge.
Louisa Lorang skriver for bl.a. Aarstiderne og ALT, og laver også mad i Go’Morgen Danmark.
Find også Louisa Lorangs opskrift på Cowboytoasts lige her: Flyttehjemmefra-kogebog: Lækre cowboytoasts på mindre end 30 minutter!
Andre læste også: