Fagbøger Vegetariske og veganske kogebøger Vegetarkogebog

Den grønne flyttehjemmefrakogebog tilbyder lækker og billig vegetarmad for begyndere

flyttehjemmefrakogebogen, flytte hjemmefra, nem mad, billig mad, vegetar mad

Sebastian Mathson Randrup har haft stor succes med Flyttehjemmefrakogebogen, der er en af de mest solgte begynderkogebøger nogensinde. Nu følger Den grønne flyttehjemmefrakogebog med 60 opskrifter på lækker vegetarmad for begyndere.


Sebastian Mathson Randrup har haft stor succes med Flyttehjemmefrakogebogen, der er en af de mest solgte begynderkogebøger nogensinde. Med Den grønne flyttehjemmefrakogebog med 60 lækre opskrifter på vegetarmad, håber kokken og forfatteren at kunne hjælpe de mange unge, der ønsker at spise mere vegetarisk, få en god (og billig) start i køkkenet.

“I Danmark er de fleste vokset op med, at aftensmaden består af kød, sovs og kartofler. Danskerne spiser generelt meget kød, og i en tid, hvor vores miljø står over for store udfordringer, bør vi måske genoverveje vores spisevaner,” siger Sebastian Mathson Randrup.

LÆS OGSÅ: Virkelig lækker og nem græskarlasagne med hytteost, spinat og hasselnødder til når mor kommer forbi

“Når man samtidig tager de økonomiske briller på, ser jeg mange fordele ved at vælge vores grønne, gule og røde venner fra grøntafdelingen. Det er jo ikke raketvidenskab, at de fleste grøntsager er noget billigere end de kødudskæringer, som hovedparten af danskere har øverst på indkøbslisten.”

LÆS OGSÅ: Nem vegetarisk billig scoremiddag til dig, der ikke gider at stå alt for længe i køkkenet

“I Den grønne flyttehjemmefrakogebog giver jeg mit bud på en masse vegetariske retter, som kan serveres til hverdag, til gæster eller bare til en let frokost. Opskrifterne i bogen afspejler mit hverdagskøkken, og jeg er af den opfattelse, at hvis jeg selv kan lide maden, er der stor chance for, at der også er andre, der kan.”


Den grønne flyttehjemmefrakogebog tilbyder lækker og billig vegetarmad for begyndere

En oplagt kogebog til alle unge og nybegyndere i køkkenet, der gerne vil spise mindre kød.

Den grønne flyttehjemmefrakogebog indeholder 60 vegetariske opskrifter – hverdagsmad, salater, gæsteretter, snacks og fingermad samt søde sager. Og det er alt sammen noget, som man kan lave uden at have mange års erfaring i køkkenet.

Sebastian Randrup der også er forfatter til den årelange bestseller Flyttehjemmefrakogebogen præsenterer her nogle af de muligheder, der er i det grønne madunivers, for der er langt flere forskellige sanseindtryk, hvad angår tekstur, farve, kontraster, smag og tilberedningsmetoder, når man arbejder med grøntsager.

Køb Den grønne flyttehjemmefrakogebog hos din lokale boghandler eller online fx hos Saxo.com.Måske er du også interesseret i

Den grønne flyttehjemmefrakogebog tilbyder lækker og billig vegetarmad for begyndere

Flyttehjemmefrakogebogen er den perfekte bog til dig, som for første gang selv skal til at stå for indkøb og madlavning i hverdagen.

LÆS OGSÅ: Flyttehjemmefrakogebogen: Fiskefrikadeller med frisk pickles

Kogebogen rummer suveræne opskrifter, som både er nemme og billige at lave. Det eneste du skal bruge er et godt basislager, som kombineret med dejlige friske råvarer gør dig i stand til at lave hurtige, lækre, billige retter.

Alle bogens opskrifter er beregnet, så de passer til 1 person. Det gør, at du ikke ender med uoverskueligt mange rester, og det vil dit madbudget takke dig for.

Du kan købe Flyttehjemmefrakogebogen online, fx på Saxo, eller i din nærmeste boghandler.