Den visionære bager Chad Robertson viser os i sin Brødbog, hvad der er nyt inden for surdej og bagning. Også hos danske mesterbagere bliver han betragtet som en guru.
I et interview i Politiken fortalte Richard Hart, som står bag Hart Bageri på Gl. Kongevej i København, og som leverer brød til Noma, hvordan han efter lang tids plageri fik lov at arbejde på Chad Robertsons berømte Tartine Bakery i San Francisco, der kun bager 100 brød om dagen:
“På Tartine blev jeg en rigtig bager. Man mærkede, hvordan dejen havde det, og man behandlede den derefter. Man tog hensyn til dejen. Vi lavede så få brød, at det var muligt at bage med intuition (…) Det lyder enormt hippieagtigt, det ved jeg godt, men dejen er levende, for gæren er levende. Det tager årevis, men det er det, jeg prøver at lære mine bagere. Dejen lever”.
Chad Robertson er medstifter af Tartine bageriet, og hans første bog, Det Gode Brød, blev både herhjemme og internationalt en bestseller og står i dag som en vigtig grundbog for mange hjemmebagere.
Med mere end et årtis erfaring fortæller han nu i sin nye Brødbog alt det nyeste om korn, mel, surdejsstartere, gæringsteknikker, og omsætter sin viden til banebrydende opskrifter på næringsrige og smagfulde brød i verdensklasse.
I Brødbog får du 13 grundopskrifter på brødtyper som blandt andet hvedebrød, rugbrød, baguetter, madbrød, fladbrød, boller, burgere, pizza- og pastadej, vegansk brød, glutenfrit brød og knækbrød.
Udover grundopskrifterne er bogen spækket med opskrifter og ideer til, hvordan man kan lave lækre retter med sit hjemmebagte brød. Brødbog er til alle, der gerne vil bage med surdej, og er uundværlig for alle dem, der allerede er godt i gang, men gerne vil vide mere om håndværket og videnskaben bag et velbagt brød.
Chad Robertson masterclass i Meyers Madhus
Brødbog
Brødbog er til alle dem, der gerne vil lære at bage med surdej, og den er uundværlig både for nye og mere erfarene surdejsbagere. Den visionære bager Chad Robertson viser, hvad der er nyt inden for brødbagning, og lærer dig videnskaben bag et velbagt brød.
I bogen får du 13 grundopskrifter på brødtyper som bl.a.hvedebrød, rugbrød, baguetter, madbrød, fladbrød, boller, burgere, pizza- og pastadej, vegansk brød, glutenfrit brød og knækbrød. Udover grundopskrifterne finder du opskrifter og ideer til, hvordan man kan lave fantastiske retter med sit hjemmebagte brød.
Den verdenskendte bager Chad Robertson er tilbage med en opfølger til Det Gode Brød.
I 2016 revolutionerede smagen og bagningen af surdejsbrød bagt på hvedemel. Nu giver han sig i kast med bagning med fuldkornsmel!
Bagerens søgen efter velsmagen fra de forhistoriske fuldkornstyper er endt ud i Mere af det gode brød, som indeholder 85 opskrifter på fuldkornsversioner af verdens bedste brød og bagværk.
Du kan købe Mere af det gode brød online, eller i din lokale boghandler.
Den visionære bager Chad Robertson viser os i sin Brødbog, hvad der er nyt inden for surdej og bagning. Også hos danske mesterbagere bliver han betragtet som en guru.
I et interview i Politiken fortalte Richard Hart, som står bag Hart Bageri på Gl. Kongevej i København, og som leverer brød til Noma, hvordan han efter lang tids plageri fik lov at arbejde på Chad Robertsons berømte Tartine Bakery i San Francisco, der kun bager 100 brød om dagen:
“På Tartine blev jeg en rigtig bager. Man mærkede, hvordan dejen havde det, og man behandlede den derefter. Man tog hensyn til dejen. Vi lavede så få brød, at det var muligt at bage med intuition (…) Det lyder enormt hippieagtigt, det ved jeg godt, men dejen er levende, for gæren er levende. Det tager årevis, men det er det, jeg prøver at lære mine bagere. Dejen lever”.
Se Chad Robertsons brød på Instagram
International bestseller
Chad Robertson er medstifter af Tartine bageriet, og hans første bog, Det Gode Brød, blev både herhjemme og internationalt en bestseller og står i dag som en vigtig grundbog for mange hjemmebagere.
Med mere end et årtis erfaring fortæller han nu i sin nye Brødbog alt det nyeste om korn, mel, surdejsstartere, gæringsteknikker, og omsætter sin viden til banebrydende opskrifter på næringsrige og smagfulde brød i verdensklasse.
LÆS OGSÅ: 10 helt nye bøger
I Brødbog får du 13 grundopskrifter på brødtyper som blandt andet hvedebrød, rugbrød, baguetter, madbrød, fladbrød, boller, burgere, pizza- og pastadej, vegansk brød, glutenfrit brød og knækbrød.
Udover grundopskrifterne er bogen spækket med opskrifter og ideer til, hvordan man kan lave lækre retter med sit hjemmebagte brød. Brødbog er til alle, der gerne vil bage med surdej, og er uundværlig for alle dem, der allerede er godt i gang, men gerne vil vide mere om håndværket og videnskaben bag et velbagt brød.
Chad Robertson masterclass i Meyers Madhus
Brødbog
Brødbog er til alle dem, der gerne vil lære at bage med surdej, og den er uundværlig både for nye og mere erfarene surdejsbagere. Den visionære bager Chad Robertson viser, hvad der er nyt inden for brødbagning, og lærer dig videnskaben bag et velbagt brød.
I bogen får du 13 grundopskrifter på brødtyper som bl.a.hvedebrød, rugbrød, baguetter, madbrød, fladbrød, boller, burgere, pizza- og pastadej, vegansk brød, glutenfrit brød og knækbrød. Udover grundopskrifterne finder du opskrifter og ideer til, hvordan man kan lave fantastiske retter med sit hjemmebagte brød.
Du kan købe Brødbog online, fx. på Saxo.dk, eller i din nærmeste boghandel.
Flere bøger af Chad Robertson
Mere af det gode brød
Den verdenskendte bager Chad Robertson er tilbage med en opfølger til Det Gode Brød.
I 2016 revolutionerede smagen og bagningen af surdejsbrød bagt på hvedemel. Nu giver han sig i kast med bagning med fuldkornsmel!
Bagerens søgen efter velsmagen fra de forhistoriske fuldkornstyper er endt ud i Mere af det gode brød, som indeholder 85 opskrifter på fuldkornsversioner af verdens bedste brød og bagværk.
Du kan købe Mere af det gode brød online, eller i din lokale boghandler.
Andre læste også: