Fagbøger Mad og drikke mummum

Hvad skal vi spise til aftensmad? Mummum ved det!

mummum, kun aftensmad, aftensmad, nem aftensmad

På Instagram inspirerer mummum hver uge en voksende skare af følgere – lige nu 250.000 – til det nemme hverdagsmåltid. I deres anden kogebog inspirerer de til aftensmad – med opskrifter, der virker i hverdagen.


Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen er barndomsvenner og vokset op sammen i den lille nordjyske fiskerby Asaa. De har altid elsket at lave mad, og sammen har de startet madbloggen Mummum, der på få år er gået fra at være et hobbyprojekt til at være deres begges fuldtidsarbejde.

LÆS OGSÅ: 1 gryde, 30 minutter. Lækker one pot-pasta med sprød serranoskinke

Her forsyner de en støt stigende fanskare med enkle og hverdagssikre retter, som både unge, børnefamilier og ældre har taget til sig.

mummum, kun aftensmad, nem aftensmad
Foto: Line Falck Christensen

I 2021 udgav Amanda og Mathilde deres første kogebog med nogle af de mest populære opskrifter fra deres blog mummum (+ en masse nye), og nu er de klar med endnu en kogebog, denne gang kun med opskrifter på let aftensmad, som de oplever en stor efterspørgsel på.

100 nemme opskrifter

Amanda og Mathildes madunivers kredser om den mad, vi spiser til hverdag, og den skal være god og nem selv på travle dage og med små madbudgetter. I Mummum – kun aftensmad har de samlet 100 opskrifter, hvor de viser, hvor nemt og hurtigt man kan fremtrylle et aftensmåltid.

LÆS OGSÅ: Prøv mummums nemme gulerodssuppe med bacon, der holder dig sund og varm

Her er de populære one-pot-retter, hvor alt bare skal i en gryde – eller i et fad – og som mere eller mindre kan passe sig selv, og som næsten ikke efterlader nogen opvask. Og fordi Amanda og Mathilde selv snupper en kød-fri dag engang imellem, så er der også et afsnit kun med grønne måltider.

Så er det bare med at lave en madplan og få købt ind. Ret nemt.


Mummum – kun aftensmad

Hvad skal vi spise til aftensmad? Mummum ved det!

mummum – kun aftensmad er til dig der savner inspiration til nem og enkelt aftensmad. Målet med kogebogen er at vise, hvor nemt man kan lave lækker, hurtig aftensmad.

Denne kogebog består af 100 opskrifter, hvor du finder alt lige fra grønne retter, hurtige one pot pastaer, bowls, populære quesadillas, dahl og svenske kødboller med tyttebær til brun sauce og kartoffelmos.

Bogen er inddelt i kapitler såsom “mad på kun 30 minutter”, “mad med kun 8 ingredienser”, “mad hvor du kun skal bruge et fad eller 1 gryde” og “mad kun med grønt”.

Du kan købe Mummum – kun aftensmad online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Nyt fra mummum

mummum – airfryer favoritter

Hvad skal vi spise til aftensmad? Mummum ved det!

Mummum er kendt for deres lækre opskrifter med få og simple ingredienser.

I denne kogebog får du nu også lækre opskrifter til din airfryer fra Mummum. Mummums motto er, at der altid skal være plads til god mad, og denne bog er ingen undtagelse.

Her får du deres bedste tips og opskrifter til at lave god mad i en airfryer. Du finder alt fra bagværk til middagsretter og snacks.

Du kan købe Mummum airfryer online, fx. hos Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel fra 31. oktober.

mummum – nemme retter på budget

Hvad skal vi spise til aftensmad? Mummum ved det!

I denne bog får du 100 opskrifter på nem og billig mad.

Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksøe Bentsen står bag en af Danmarks mest populære madblog Mummum.

Deres filosofi er, at der altid skal være plads til god mad, uanset om man har travlt er på SU eller blot savner inspiration til velsmagende, nem mad.

I denne bog har de samlet de opskrifter, der er ekstra gode til små madbugetter og hvis det skal være ekstra nemt.

Du kan købe Mummum – nemme retter på budget online hos fx Bog og idé eller i din nærmeste boghandel.
Prøv også

mummum – søde favoritter

Hvad skal vi spise til aftensmad? Mummum ved det!

Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen står bag den populære madblog Mummum og står bag kogebogssuccesserne mummum – Hverdagsfavoritter og mummum – Kun aftensmad, og i denne nye kogebog har de samlet deres søde favoritter. Her er både kager i lag, bradepandekager, chokoladeboller, kringler, rabarberhorn, chokobarer, og hurtige desserter. Og i bedste Mummum-stil: hurtige, nemme og budgetvenlige opskrifter.

Du kan købe mummum – søde favoritter online, fx hos Bog & Idé, eller i din nærmeste boghandel.
Mummum – hverdagsfavoritter

mummum, Amanda Juul Jensen, Mathilde Munksø Bentsen, kogebog, hverdagsmad

Mangler du inspiration til nemme hverdagsretter?

I denne flotte kogebog samler Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen, som står bag madbloggen mummum, 100 opskrifter på bagværk, salater, aftensmad og masser af søde sager. Blandt andet indeholder bogen opskriften på deres pølsehorn, som alene har fået 250.000 kliks!

For makkerparret bag mummum er budskabet enkelt: Der skal altid være plads til god mad, uanset hvor travlt man har. Den filosofi har uden tvivl været med til at gøre mummum en af landets største og mest populære madblogge.

Du kan købe mummum online, fx hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.

Jeg arbejder i presseafdelingen, hvor jeg har den fornøjelse at sørge for, at pressen og læserne bliver opmærksomme på de bøger, som forlaget udgiver. Det var vist Troldepus, der var min første litterære forelskelse og siden har der været mange andre, og det bliver bare ved. Jeg har læst dansk litteratur på Københavns Universitet og er siden havnet i forlagsbranchen, hvilket er dejligt og rigtigt.