Kogebøger med sund mad Mad og drikke mummum

Airfryer! Ny vej til sund og appetitlig mad med mummum

mummum airfryer

Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bengtsen er kvinderne bag det succesfulde madunivers, mummum. Hver uge deler de tips, tricks og opskrifter på deres instagramprofil for at inspirere deres 256.000 følgere til at lave nemme og lækre retter i en travl hverdag. Nu er der nyt fra opskriftsuniverset, og denne gang er hovedingrediensen en airfryer!


Udover deres platform på instagram har mummum allerede udgivet fire kogebøger, og de er netop nu aktuelle med deres femte kogebog, der har den populære airfryer som omdrejningspunkt.

Kogebogen hedder meget retvisende mummum airfryer favoritter, og indeholder 100 opskrifter af Amanda og Mathildes favoritter, der kan laves i en airfryer. Som altid garanterer mummum, at hver ret i bogen er god, nem og billig – altså, en sikker vinder i alle aspekter.

LÆS OGSÅ: Mummum! Amanda og Mathilde leverer træfsikre hverdagsfavoritter til travle familier

En airfryer er det ideelle køkkenredskab, der som Amanda og Mathilde skriver i bogens forord “kan stort set det hele”. Om du skal lave et helt måltid med kyllingelår, kartofler og tilbehør, bage en kage, eller bare opvarme et frossent brød – ja, så kan du faktisk klare det udelukkende ved at bruge din airfryer.

Nyeste mummum airfryer favoritter indeholder opskrifter til alle dagens måltider, og rummer et væld af lækre forslag til alt fra morgenmad, frokost og hurtige snacks til aftensmad, grønne retter samt lidt til den søde tand.

LÆS OGSÅ: Mummum! Amanda og Mathilde leverer træfsikre hverdagsfavoritter til travle familier


Bliv inspireret til hvordan du kan bruge din airfryer i hverdagen til at lave saftig, lækker og fedtreduceret mad med mummums nyeste kogebog herunder.
mummum – airfryer favoritter

Airfryer! Ny vej til sund og appetitlig mad med mummum

Mummum er kendt for deres lækre opskrifter med få og simple ingredienser.

I denne kogebog får du nu også lækre opskrifter til din airfryer fra Mummum. Mummums motto er, at der altid skal være plads til god mad, og denne bog er ingen undtagelse.

Her får du deres bedste tips og opskrifter til at lave god mad i en airfryer. Du finder alt fra bagværk til middagsretter og snacks.

Du kan købe Mummum airfryer online, fx. hos Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel fra 31. oktober.
Lyt til vores Airfryersang her:

Airfryersangen – mummum

Find alle fem kogebøger fra mummum her.