Fagbøger Barack Obama Bestsellere Biografier

5 bøger skrevet af en kendt person #LRlæser2019

5 bøger skrevet af en kendt person #LRlæser2019

2019 går på hæld og vi håber at du har haft nogle gode læseoplevelser. I Lindhardt og Ringhofs store læseudfordring #LRlæser2019 er vi nu nået til bøger skrevet af en kendt person!

For at give inspiration til din læsning bringer vi her forslag til kategorien “Bøger skrevet af en kendt person” med bøger af bl.a. Michelle Obama, Sofie Linde og Peter Lund Madsen.

Se hele listen med læsemål og læs mere om #LRLæser2019 her, hvor du også kan finde en printvenlig version, så du kan krydse af, efterhånden som du når dine mål.

5 bøger skrevet af en kendt person #LRlæser2019Sofie Linde

Fårking gravid, Sofie Linde

“Når folk taler om at være gravid, får man ofte et rosenrødt billede af ventetiden. Virkeligheden er dog tit en ganske anden.” – Sofie Linde

I Fårking gravid fortæller den skønne tv-vært Sofie Linde ærligt og med humor om at glæde sig til babyen, men at hade graviditeten.

Hør om livet som utålmodig gravid, hvor man samtidig skal håndtere de mange store omvæltninger, der følger med, når man er ved at starte en familie.

Bogen består af Sofies tanker og åbenhjertige, sjove og pinlige dagbogsnotater fra graviditeten, samt en række af Sofies sjove graviditetsbilleder fra Instagram.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde: Jeg vejede næsten 0,1 ton…! Smuglæs i ‘Fårking gravid’

Du kan finde Fårking gravid online på Saxo.com eller i din fortrukne boghandler.


Mads Vangsø

Tværs over atlanten, Mads Vangsø

Hvad får en mand midt i 40’erne til at beslutte sig for at ro over Atlanterhavet i en lille båd sammen med en god ven?

Det svarer den tidligere radio- og tv-vært Mads Vangsø på i Tværs over atlanten. I vinteren 2018-2019 deltog han i verdens hårdeste ro-konkurrence, hvor deltagerne ror næsten 5.000 kilometer fra De Kanariske Øer til Caribien, og bogen følger den udmarvende rejse via dagbogsoptegnelser.

Tværs over altlanten er samtidig Mads Vangsøs personlige fortælling om at stoppe op midt i livet og ønske sig noget helt andet – uden at vide præcis, hvad det er. Foreløbig har den rejse taget ham til ørkenløb i Sahara, fået ham til at lede efter løbende munke i Japan, sendt ham på jagt efter en gammel ven i Canadas vildmark – og nu altså tværs over Atlanterhavet.

LÆS OGSÅ: Mads Vangsø om at ro tværs over Atlanten: Det bliver en lang tur, hvis ikke vi får det bedre

Du kan købe Tværs over atlanten online på Saxo.com eller hos din lokale boghandler


Michelle Obama

5 bøger skrevet af en kendt person #LRlæser2019

I Min historie fortæller den tidligere førstedame og en af nutidens mest beundrede og fascinerende personer, Michelle Obama sin personlige historie om sit liv – fra barndommen i Chicago til tiden i Det Hvide Hus. 

Michelle Obama blev USA’s første afroamerikanske førstedame da hendes mand, Barack Obama blev valgt til præsident i 2009.

Som førstedame skabte hun optimisme og håb for flere generationer af amerikanere på tværs af hudfarver. Med sit empatiske og engagerede virke kæmpede hun særligt for kvinders og piger rettigheder og for et større fokus på et sundt liv. 

Det er Michelle Obamas åbenhjertige fortælling om sin opvækst i Chicago, sin karriere som leder i erhvervslivet og om de dramatiske år med sejre og nederlag i Det hvide Hus.

“Hudløst ærligt og fuldstændig umuligt ikke at blive revet med af” – PolitikenLÆS OGSÅ: Michelle Obama: Vi prøvede på at få børn, og det gik ikke særlig godt

Du kan kan finde Min historie online på Saxo.com eller hos din foretrukne boghandler


Peter Lund Madsen

frihedens pris, Peter Lund Madsen

I Frihedens pris – en kort historie om menneskehjernen fortæller hjerneforsker og psykiater, Peter Lund Madsen om vores fantastiske hjernes evolutionshistorie og dens afgørende funktionsevne for vores psykiske tilstand.

Menneskehjernen er en fascinerende størrelse med enormt avancerede evner og skrøbelige forbindelser og med Peter Lund Madsens førring fortæller han på klar vis om menneskets urgamle hjerne, og dens, ikke altid, kompatible tilpasning til vores hastige moderne samfund.

Med udgangspunkt i Peter Lund Madsens personlige erfaring med psykiske sygdom og mental ubalance omhandler bogen hjernens funktionsevne og dens betydning for psykiske lidelser som angst, stress, og demens.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ – Kristeligt Dagblad

LÆS OGSÅ: Hvorfor går vi ikke bare amok? Få svaret af Peter Lund Madsen

Du kan finde Frihedens pris – en kort historie om menneskehjernen online på Saxo.com eller hos din lokale boghandler


Puk Elgård

Se mor, jeg danser, Puk Elgård

I Se mor, jeg danser fortæller Puk Elgård åbenhjertigt om sin families smertefulde sorg, og om hvordan hun selvstændigt skabte et liv med positivitet og energi.

Puk Elgård var seks år, da hun opdagede eksistensen af sin afdøde storesøster, som hun aldrig ville lære at kende. Søsterens død blev et uafrysteligt tab for Puks forældre, som måtte ty til alkohol, piller og spil for at dæmpe sorgen.

I disse rammer voksede Puk op med følelsen af at være et erstatningsbarn. Puk var dog fra barnsben en mønsterbryder, der med et ukueligt syn på tilværelsen kæmpede sig frem i verden.

Bogen er en rørende fortælling om hvordan Puk blev til den livsglade og åbenhjertige person, som Danmark kender i dag. Derudover indeholder bogen også historien om Puks fascinerende rejse til New Mexico, hvor hun gennem indianske ritualer kom i kontakt med sin families tragedie.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ Velskrevet … en tankevækkende historie
Berlingske

LÆS OGSÅ: Puk Elgård: Jeg skulle selv blive mor for at forstå, hvor slemt det var

Du kan købe Se mor, jeg dansker online på Saxo.com eller hos din lokale boghandler