Bøger til unge Børnebøger 13-15 år CarlsenPuls Caroline O'Donoghue Fantasy og dystopi Fantasy til børn og unge Young Adult-romaner

Vores skjulte evner er til dig, der elsker nervepirrende spænding og mysterier

Caroline O'Donoghue, vores skjulte evner, ya, young adult, ungdomsbøger, fantasy, mystery,

Tror du på skæbnen, tarotlæsning og de ting i livet, der ikke umiddelbart findes en logisk forklaring på? Vores skjulte evner af Caroline O’Donoghue er en bog til dig, der elsker nervepirrende spænding og mysterier.

I Vores skjulte evner åbner Caroline O’Donoghue en dør ind til alt det, der både kan være svært at forklare, og som fanger os ind. Her er fem grunde til, hvorfor bogen (måske) vil falde i din smag, og hvorfor du straks bør sætte den på din læseliste!

1: Tarot what?

via GIPHY

Du behøver ikke tro på tarotlæsning, spådomme eller skæbnen for at læse Vores skjulte evner. Det gør historien original, og hånden på hjertet hvornår har du så sidst læst en bog om tarotkort? Kom i gang!

2: Spænding, mysterier og drama

via GIPHY

Historien tager en mørk drejning, da Maeve læser sin tidligere venindes skæbne og trækker et kort, som hun ikke har set før. Hun ved ikke, hvad det betyder, men dagen efter er Lily sporløst forsvundet, og politiet er på bar bund. Maeve er nødt til at begrave stridsøksen og komme til bunds i sagen.

LÆS OGSÅ: Din skæbne står i kortene – tør du få den læst?

3: Zero fucks

via GIPHY

Første gang vi møder Maeve er til en eftersidning. Så er tonen ligesom slået an, og vi er vilde med hendes rappe replikker og kickass-personlighed.

4: Squad goals

via GIPHY

Det står hurtigt klart, at Maeve ikke kan løse mysteriet om Lilys forsvinden alene. Derfor teamer hun blandt andet op med Roe, Lilys søskende med en flydende kønsidentitet og Fiona, der er fra Filippinerne. Vi indrømmer det gerne, vil gad godt slutte os til gruppen. De er totalt squad goals.

LÆS OGSÅ: Shadow and Bone hitter på Netflix – Alina kan blive landets redning eller dets undergang

5: Det er kun begyndelsen

via GIPHY

Say what?! Vores skjulte evner er kun begyndelsen. Caroline O’Donoghue vender tilbage med meget mere Maeve & Co. i en efterfølger. Bring the action, siger vi bare!


Caroline O’Donoghue: Vores skjulte evner


vores skjulte evner

Maeve er et udskud, som ingen venner har. Men en dag finder hun en pakke tarotkort i et skab på skolen, som hun har talent for at læse.

Alle på skolen vil have læst deres fremtid af Maeve. Hendes popularitet begynder at stige, lige indtil hun ser noget foruroligende i klassekammeraten Lilys kort – og dagen efter forsvinder Lily sporløst.

Politiet er bar bund, og Maeve må ty til kortene.

Det bliver begyndelsen på en farefuld og indviklet efterforskning, som bliver endnu mere kompliceret, da Maeve begynder at falde for Roe, som er Lilys søskende og har en flydende kønsidentitet.

Du kan købe Vores skjulte evner online, fx på Gucca.com, eller i din nærmeste boghandel.

Se bogtraileren


Om forfatteren

Caroline O’Donoghue er irsk forfatter og journalist, som blandt står bag den prisvindende podcast Sentimental Garbage. Hun har skrevet to romaner for voksne, og Vores skjulte evner er hendes deburoman for unge. Caroline blev født i Cork, men bor nu i London sammen med sin partner og en terrier.