nyt år, nye bøger, udgivelser, nye udgivelser, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, ya

2019 har været fyldt med fantastiske bøger, og det bliver 2020 også. Her er tre af de bøger, vi hos CarlsenPuls glæder os til dele med jer næste år.

En af os dræber af Karen M. McManus

karen m. mcmanus, en af os dræber, en af os lyver, efterfølger, ya, young adult, ya, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur

Det er et år siden, Simon døde, og et år siden, at Bayview-firkløveret blev renset for alle anklager, og i tiden der er gået, har der ikke manglet nye sladderaps på Bayview High. Ingen har kendt folks hemmeligheder lige så godt som Simon. Indtil nu. Nogen er fast besluttet på at føre Simons arv videre med nye spilleregler. Hvis du vælger ikke at lege med, afslører gamemasteren en hemmelighed.

Phoebe er det første offer. Og Phoebes hemmelig er mørk. Maeve er den næste, og hun burde vide bedre: Vælg altid ‘konsekvens’. Da det bliver Knox’ tur, er konsekvenserne blevet dødelige …

En af os dræber udkommer på dansk d. 21. januar.

Du kan forudbestille bogen online fx hos Saxo.com.

Har du endnu ikke læst En af os lyver eller trænger du til en genlæsning? Her kan du læse et uddrag af bogen inden fortsættelsen rammer boghandlernes hylder.

LÆS OGSÅ: Indspilningerne til En af os lyver er i gang – her er castet

Infinity Son af Adam Silvera

infinity son, adam silvera, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur, fantasy
Dansk forside kommer snart

Brødrene Emil og Brighton er vokset op i New York og har altid idoliseret The Spell Walkers – en gruppe magikere, som har svoret at gøre verden fri for Specters. Spell Walkers er født med evner, mens Specters tager disse evner – ved brug af vold stjæler den inderste kerne fra truede magiske væsner. Brighton ville ønske, at han besad en evne, så han kunne tilslutte sig kampen mod Specters.

Emil ønsker bare, at kampene skal stoppe. En dag viser det sig, at Emil besidder en evne – en evne, som placerer ham midt i kampen, og som gør ham til den heltemodige Spell Walker, som Brighton så brændende ønsker at være. Broderskab, kærlighed og loyalitet bliver sat på prøve, og ingen slipper uskadt fra kampene.

Infinity Son forventes at udkommer på dansk i marts.

Kan du heller ikke vente? Læs et uddrag af Hvis bare det er os her, som er skrevet af forfatteren sammen med Becky Albertalli.

LÆS OGSÅ: Alt du har brug for at vide om Adam Silveras nye roman

Burn af Patrick Ness

Nyt år, nye bøger – ALL. THE. FEELS. vi glæder os til i 2020
Dansk forside kommer snart

En aften i 1957 står Sarah Dewhurst sammen med sin far foran en tankstation og venter på en drage. Sarah og hendes far er outsidere i den lille hjemby, Frome. Omstændighederne tvinger dem til at hyre en drage til at hjælpe til på deres gård. Noget kun de allerfattigste må ty til.

Drager bør ikke have en sjæl, men dragen Kazimir vækker Sarahs nysgerrighed, fordi den insisterer på at beskytte hende. For Kazimir ved noget, hun ikke ved. Han er ankommet til gården med viden om en profeti.

En profeti, der involverer en snigmorder, en dragetilbedende kult, FBI-agenter og Sarah selv.

Burn forventes at udkomme på dansk i maj 2020.

Slå ventetiden ihjel og læs Chaos Walking-trilogien af samme forfatter. Start din læsning med et uddrag her!