CarlsenPuls Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge Børnebøger 13-15 år Karen M. McManus krimi for unge Young Adult-romaner

Karen McManus er tilbage! Her er fem grunde til, at du skal glæde dig til Alt det vi ikke vidste

alt det vi ikke vidste, ya, young adult, karen m mcmanus

Forfatteren til En af os lyver er klar med endnu en page-turner af en thriller, der denne gang handler om en splittet familie, en ø og en helt masse hemmeligheder. Her er bare fem grunde til, hvorfor du skal glæde dig til, at læse Alt det vi ikke vidste.

Believe the hype! Karen M. McManus er forfatteren bag kæmpesuccesen En af os lyver. Nu er hun endnu en gang tilbage i topform med en fængslende thriller.

1: Masser af drama

via GIPHY

Hvad det end var, der skubbede Story-familien fra hinanden for længe siden, er langt fra et overstået kapitel, for Milly, Aubrey og Jonah, der er fætre og kusiner, modtager pludselig et mystisk og uventet brev fra den bedstemor, de aldrig har mødt.

Hvad var det helt præcis, der skete for mange år siden, og hvorfor opsøger hun dem nu? Spill the tea!

2: En vanedannende page-turner

via GIPHY

Der er dømt masser af drama og vilde plot-twists i Alt det vi ikke vidste, og uden at sige for meget, er der stor sandsynlighed for, at du får svært ved at lægge bogen fra dig, når først du er gået i gang. You have been warned!

LÆS OGSÅ: Eksklusivt interview – Karen “McMurder” er tilbage!

3. Meget mere McManus

via GIPHY

All hail the queen! Karen M. McManus er dronningen af YA-thrillere. Vi bøjer os dybt i støvet for hendes evne til at skrive medrivende bøger, som vi bare ikke kan få nok af.

4: Forbudt kærlighed

via GIPHY

Vi vil ikke afsløre noget, men der er en risiko for, at der opstår sød musik mellem to af bogens karakterer. Vi siger ikke hvem, men de er muligvis i familie med hinanden …

LÆS OGSÅ: Bøger til dig, der ikke kan få nok af Riverdale

5: Mind-blowing slutning

via GIPHY

No spoilers, men slutningen er everthing! Den vender hele historien på hovedet, efterlader læseren med hjertebanken og høj puls, og med en vild mind blowing-følelse.Alt det vi ikke vidste

Alt det vi ikke vidste, karen m mcmanus, karen mcmanus, ya, young adult, ya, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur, krimi, krimi for unge, teenager

Selvom Milly, Aubrey og Jonah er fætre og kusiner, kender de knap nok hinanden, og de har aldrig mødt deres rige bedstemor, som slog hånden af deres forældre, før de blev født. Så da de modtager en invitation til at komme og arbejde hos hende sommeren over, bliver de nysgerrige.

Deres forældre insisterer på, at de tager afsted, men da Milly, Aubrey og Jonah ankommer til øen, står det klart, at hun har helt særlige planer, og at familiens fortid er både mystisk og mørk.

Alle i familien har hemmeligheder, og hvad det end var, der skubbede dem fra hinanden, er langt fra et overstået kapitel …

Du kan købe Alt det vi ikke vidste online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Andre bøger af Karen M. McManus


Farlige løgne

Karen McManus er tilbage! Her er fem grunde til, at du skal glæde dig til Alt det vi ikke vidste

Kat og hendes mor, Jamie, har i årevis levet som lovløse juveltyve. De har altid kun haft hinanden – bortset lige fra dengang i Las Vegas, hvor Jamie blev gift, og Kat fik en stedbror, Liam. Det endte dog lynhurtigt i skilsmisse, og Kat og Liam har ikke talt sammen siden.

Nu vil Jamie lægge sit kriminelle liv bag sig, men først har hun én sidste opgave: Hun skal snige sig ind til milliardæren Ross Sutherlands fødselsdagsfest og stjæle en halskæde – og Kat har besluttet sig for at følge med. Men hvad ingen af dem ved, er, at Liam og hans far også kommer til festen. De er de sidste mennesker, Kat og Jamie har lyst til at møde. 

Planen begynder at falde fra hinanden, og festen tager en farlig drejning, da der pludselig bliver begået et mord. Det eneste Kat og Liam ved er, at de kun kan stole på hinanden.

Du kan købe Farlige løgne online eller i din nærmest boghandel.
Echo Ridge

echo ridge, karen m. mcmanus

Echo Ridge er en lille by, og Ellery har aldrig været der før, men hun har hørt om den. Det var der, hendes moster forsvandt som 17-årig. Og for blot fem år siden blev byen landskendt, da årets homecoming queen blev myrdet. Nu skal Ellery bo der sammen med sin tvillingebror.

Nogen truer med at gøre årets homecoming lige så farlig, som den var for fem år siden.

Efterhånden som Ellery lærer mere om Echo Ridge, står det klart: Alle skjuler noget. Men hemmeligheder kan være farlige – og de fleste er ikke gode til at holde på dem.

I Echo Ridge er det bedst at holde sine hemmeligheder for sig selv …

Du kan købe Echo Ridge online, fx hos Bog&Idé, eller i din nærmeste boghandel.

Se bogtrailerenEn af os lyver

Karen McManus er tilbage! Her er fem grunde til, at du skal glæde dig til Alt det vi ikke vidste

Alle har hemmeligheder, ikke? Det, der betyder noget, er hvor langt du vil gå for at beskytte dem.

Fem elever mødes en helt almindelig mandag eftermiddag på Bayview High til eftersidning. Men en af dem kommer ikke ud i live, og de er resterende fire er alle mistænkte for mordet på deres klassekammerat.

Men hvem gjorde det? Var det stræberen Brownyn, den populære Addy, Nate med det dårlige ry eller sportsstjernen Cooper?

En ting er sikkert: Simon havde planer om poste noget saftig sladder på sin app om de fire andre.

Du kan købe En af os lyver online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Se bogtrailerenEn af os dræber

karen m. mcmanus, en af os dræber, en af os lyver, efterfølger, ya, young adult, ya, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur

Det er et år siden, Simon døde, og et år siden, at Bayview-firkløveret blev renset for alle anklager, og i tiden der er gået, har der ikke manglet nye sladderaps på Bayview High. Ingen har kendt folks hemmeligheder lige så godt som Simon. Indtil nu.

Nogen er fast besluttet på at føre Simons arv videre med nye spilleregler. Hvis du vælger ikke at lege med, afslører gamemasteren en hemmelighed.

Phoebe er det første offer. Og Phoebes hemmelig er mørk. Maeve er den næste, og hun burde vide bedre: Vælg altid ‘konsekvens’.

Da det bliver Knox’ tur, er konsekvenserne blevet dødelige …

Du kan købe En af os dræber, fx på på Saxo.com, eller hos din lokale boghandler

Se bogtraileren