CarlsenPuls Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge Karen M. McManus krimi for unge Young Adult-romaner

Indspilningerne til En af os lyver er i gang – her er castet

En af os lyver, KAren McManus, Karen M. Mcmanus, echo ridge, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, thriller

The Breakfast Club møder Pretty Little Liars i Karen M. McManus’ medrivende thriller En af os lyver. Indspilningerne til filmatiseringen af bogen er allerede i gang.

Fem elever går til eftersidning sammen, men kun fire kommer ud i live. Hvem slog Simon ihjel og hvorfor? De gemmer alle på mørke hemmeligheder, der for alt i verden ikke må blive afsløret. En af os lyver er planlagt til at udkomme som en serie, og filmholdet har løftet sløret for nogle af de skuespillere, der skal medvirke i filmatiseringen.

“McMurder” på filmsettet

View this post on Instagram

Such an amazing team! #oneofusislying

A post shared by Karen M. McManus (@writerkmc) on

Forleden delte forfatter Karen M. McManus billeder på sin Instagram fra filmsettet, hvor de første optagelser til serien er gået i gang.

Endnu et billede fra Instagram, der ikke kun viser skuespillerne til Nate, Bronwyn og Maeve, men også karakterer, vi endnu ikke har mødt.

LÆS OGSÅ: Hvem bliver den næste? Karen “McMurder” har skrevet efterfølgeren til En af os lyver

Marianly Tejada skal spille topelven Bronwyn, Chibuikem Uche indtager rollen som sportsstjernen Cooper, Coope ban Crootel er den hårde Nate med det dårlige omdømme, og Annalisa Cochrane skal spille rollen som Addy, skolens dronning.

We have a Simon!

Men hvem skal spille Simon, tænker du måske? Karen har endelig afsløret, at det er Mark McKenna er castet til rollen, og ud fra hendes beskrivelse af ham, har vi virkelig noget at se frem til.

LÆS OGSÅ:Fem grunde til hvorfor du skal læse Echo Ridge

Serien er planlagt til udgivelse på NBCUniversal. Det vides endnu ikke, om serien bliver tilgængelig i Danmark. Heldigvis kan vi nyde bogen igen og igen og samtidig glæde os til den længe ventede efterfølger – En af os dræber – som udkommer i 2020.


Fem elever går til eftersidning. Én kommer ikke ud i live

Indspilningerne til En af os lyver er i gang – her er castet

En helt almindelig mandag eftermiddag mødes fem studerende på Bayview High til eftersidning. En af dem kommer ikke ud af lokalet i live, men hvem har slået Simon ihjel?

Det viser sig hurtigt, at han havde planlagt at poste noget saftig sladder på sin app om de fire andre, stræberen Bronwyn, sportsstjernen Cooper, forbryderen Nate og skønheden Addy.

Er én af de fire skyldige i Simons mord? Eller er morderen en helt anden?

Du kan købe En af os lyver online fx hos saxo.com eller hos din lokale boghandler. Læs et uddrag af En af os lyver her.

Se bogtraileren

Sandhed eller konsekvens?

karen m. mcmanus, en af os dræber, en af os lyver, efterfølger, ya, young adult, ya, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur

Det er et år siden, Simon døde, og et år siden, at Bayview-firkløveret blev renset for alle anklager, og i tiden der er gået, har der ikke manglet nye sladderaps på Bayview High. Ingen har kendt folks hemmeligheder lige så godt som Simon. Indtil nu. Nogen er fast besluttet på at føre Simons arv videre med nye spilleregler. Hvis du vælger ikke at lege med, afslører gamemasteren en hemmelighed.

Phoebe er det første offer. Og Phoebes hemmelig er mørk. Maeve er den næste, og hun burde vide bedre: Vælg altid ‘konsekvens’. Da det bliver Knox’ tur, er konsekvenserne blevet dødelige …

En af os dræber udkommer på dansk d. 21. januar 2020.

Du kan forudbestille bogen online, fx på Saxo.com.