Young Adult-romaner Bestsellere Bøger til unge CarlsenPuls Jenny Han Romantiske bøger

Skal din valentines date være Peter Kavinsky eller John Ambrose McClaren?

Jenny Han, Lara Jean, Hvis bare du var min PS. jeg elsker dig stadig, for altid lara jean, netflix

Gå Valentinsdag i møde med fortsættelsen til Netflix-succesen Hvis bare du var min. Efterfølgeren PS: Jeg elsker dig stadig er nemlig landet på Netflix – og der er masser af kærlighed i vente


Peter Kavinsky eller John Ambrose McClaren?

I PS: Jeg elsker dig stadig har Lara Jean og Peter Kavinsky endelig fundet sammen efter blot at have ladet som om de var kærester. Men så dukker John Ambrose McClaren op. Han modtog nemlig også et af Lara Jeans gamle kærestebreve, som blev sendt ud i verden, uden hun vidste det.

Her kan du se traileren til en af årets mest romantiske film. Og hvis du elsker filmene om Lara Jean, og ikke kan holde ventetiden ud til tredje film, kan du kaste dig over serien i bogform.

LÆS OGSÅ: Noah Centineo er færdig som Peter Kavinsky
Læs bøgerne bag Netflix-filmene

Hvis bare du var min

Hvis bare du var min, netflix, jenny han, ya, young adult

Lara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget.

I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser – og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden.

Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden …

Du kan købe Hvis bare du var min online, fx på Saxo.com, eller hos din lokale boghandler. Læs også et uddrag af bogen her.
PS: Jeg elsker dig stadig 

Hvis bare du var min, netflix, jenny han, ya, young adult

Lara Jean havde ikke regnet med, at hun ville falde for Peter Kavinsky. Det var jo slet ikke planen. De lod jo bare, som om de var kærester. Indtil de ikke gjorde, fordi følelserne blev virkelige, og de blev kærester.

Nu skal Lara Jean til at lære, hvad det vil sige at være i et rigtigt forhold og ikke bare et, der ligner, og det er ikke spor let. Faktisk er kærligheden alt andet end let …

Du kan købe PS: Jeg elsker dig stadig online, fx på Saxo.com, eller hos din lokale boghandler. Læs også et uddrag af bogen her.
For altid, Lara Jean

Skal din valentines date være Peter Kavinsky eller John Ambrose McClaren?

Lara Jean stortrives! Hun har alt, hvad hun har drømt om, og så er hun hovedkulds forelsket i sin kæreste.

Men der lurer store beslutninger lige om hjørnet, som kan ødelægge idyllen. Hvor skal hun gå på universitetet? Og kan hun forlade sin familie, og ikke mindst sin kæreste?

Når dit hjerte siger én ting, og dit hoved en anden, hvad for en af dem, skal du så lytte til?

Du kan købe For altid, Lara Jean online, fx på Saxo.com, eller hos din lokale boghandler. Læs også et uddrag af bogen her.

Om Jenny Han

Jenny Han er en amerikansk bestseller-forfatter til en række populære YA-romaner, heriblandt serien om Lara Jean. Ting, hun altid har i sin taske: notesblok og kuglepen, læbestift (rød og pink) og brillerens.

Se filmtraileren til Hvis bare du var min