CarlsenPuls Bestsellere Bøger til unge Jenny Han Romantiske bøger Young Adult-romaner

Lara Jean indtager Netflix – forfatteren fortæller, hvordan historien blev til

Jenny Han, Lara Jean, Hvis bare du var min PS. jeg elsker dig stadig, for altid lara jean, netflix

Ventetiden er snart forbi og lige straks indtager Lara Jean Netflix med sit hektiske kærlighedsliv, der bliver vendt på hovedet, da hun finder ud af, at hendes kærestebreve er blevet sendt til alle de fyre, hun nogensinde har elsket. Forfatteren bag Hvis bare du var min fortæller, hvordan hun fik idéen til historien. 

 

Den originale hatteæske

Det kan være svært at sige farvel. Det ved forfatter Jenny Han. Siden high school har hun nemlig skrevet hemmelige breve som en slags afslutning på de relationer, der ikke varede ved. I brevene skrev hun ting, som hun aldrig selv kunne sige ansigt til ansigt, og i stedet for at sende brevene, gemte hun dem i en hatteæske. Lyder det bekendt? Det er det samme, som hovedpersonen i Hvis bare du var min gør, og på Instagram har Jenny Han delt et billede af hatteæsken, der startede det hele.

Original hatbox #toalltheboysivelovedbefore

A post shared by Jenny Han (@jennyhan) on

 

Kærlighedens sprog

På sin Twitter, fortæller Jenny Han også, at hun adresserede alle sine breve på fransk, så ingen ville vide, hvem de var til. På denne konvolut står der: “Til min første kærlighed, drengen, som stjal mit hjerte, da jeg var knap 13 år.” Mere romantisk bliver det ikke.

Original letter #toalltheboysivelovedbefore

A post shared by Jenny Han (@jennyhan) on

 

Team Josh eller team Peter?

Lara Jean kærlighedsliv deler vandene, hvor nogen bedst kan lide nabodrengen Josh, som hun er hemmeligt forelsket i, kan andre bedst kan lide hendes skolekammerat Peter, som har fået et af hendes hemmelige kæreste breve med posten. Jenny Han har delt et billede af Lana Condor og Noah Centineo, som spiller Lara Jean og Peter. Vi kan slet ikke vente til filmen rammer Netflix d. 17. august, og indtil da skal vi helt sikkert genlæse bøgerne.

 

Se traileren her

 

Hvis bare du var min

Lara Jean indtager Netflix - forfatteren fortæller, hvordan historien blev tilLara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget. I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser – og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden.

Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden, hvilket får hver af hendes tidligere forelskelser til at konfrontere hende med, hvad i al verden der foregår, og hvad de breve skal betyde.

☞ Læs et uddrag af Hvis bare du var min her

☞ Tilføj Hvis bare du var min til din Goodreads-hylde

 

 

PS: Jeg elsker dig stadig

Jenny Han, PS: jeg elsker dig stadig, Ps: i stille love you, netflix

Lara Jean havde ikke regnet med, at hun ville falde for Peter. De lod jo bare, som om de var kærester. Indtil de ikke gjorde. Nu skal Lara Jean til at lære, hvad det vil sige at være i et rigtigt forhold og ikke bare et, der ligner.

Men da en anden fyr fra hendes fortid vender tilbage, begynder Lara Jean at få følelser for ham også. Kan man være forelsket i to fyre på samme tid?

 

 

☞ Læs et uddrag af PS: Jeg elsker dig stadig her

☞ Tilføj PS: Jeg elsker dig stadig til din Goodreads-hylde

 

 

For altid, Lara Jean

Jenny Han, For altid Lara Jean, Lara Jean, Netflix, Always and Forever Lara JeanLara Jean stortrives! Hun har alt, hvad hun har drømt om, og så er hun hovedkulds forelsket i sin kæreste. Hendes far bliver omsider gift igen, og hendes storesøster Margot når lige at komme hjem og deltage i brylluppet.

Men der ligger og lurer tunge beslutninger lige om hjørnet, som kan ødelægge idyllen. Og det er beslutninger, der snart skal tages: hvor skal hun gå på universitetet? Og kan hun forlade sin familie, og ikke mindst sin kæreste? Når dit hjerte siger én ting, og dit hoved en anden, hvad for en af dem, skal du så lytte til?

☞ Læs et uddrag af For altid, Lara Jean her

☞ Tilføj For altid, Lara Jean til din Goodreads-hylde

 Også af Jenny Han:

Sommer (1) – Den sommer alting ændrede sig

Den sommer alting ændrede sig, Jenny Han, ungdomsbøger

I alle de år Belly har holdt sommerferie ved havet, har hun haft et crush på brødrene Conrad og Jeremiah. Men de har altid bare været venner.

Lige indtil den sommer altid ændrede sig. Lange blikke, generte smil og nye, ukendte følelser.

Problemet er bare, at det ikke kun er én af brødrene, som har fået øjnene op for Belly – det har de begge to.

Hvad skal Belly nu gøre?

Den sommer alting ændrede sig er første bog i Sommer-trilogien, der er skrevet af Lara Jean-forfatteren Jenny Han.

Fra ca. 12 år.

Du kan købe Sommer (1) – Den sommer alting ændrede sig online, eller i din nærmeste boghandel.


Sommer (2) – Sommer uden dig

Sommer uden dig, Jenny Han

Belly plejer næsten ikke at kunne holde ventetiden til sommerferien ud. I år er det dog anderledes. Susannah er blevet syg igen, og Conrad virker … ligeglad. Alt det, der før var så godt, er smuldret mellem hænderne på hende.

Men en dag ringer Jeremiah og fortæller, at Conrad er forsvundet, og Belly ved, at der kun er en ting at gøre: Hun må hjælpe Jeremiah med at finde Conrad, så de kan være sammen igen.

Sommer uden dig er anden bog i Sommer-trilogien, der er skrevet af Lara Jean-forfatteren Jenny Han.

Fra ca. 12 år.

Du kan købe Sommer (2) – Sommer uden dig online, eller i din nærmeste boghandel.