CarlsenPuls Bestsellere Bøger til unge Jenny Han Young Adult-romaner

Lara Jean indtager skærmen – kom tæt på skuespillerne bag filmen

Hvis bare du var min, netflix, jenny han,

Hvis du heller ikke kan få nok af Hvis bare du var min, kan du her komme tættere på nogle af filmens skuespillere og lære dem bedre at kende, når de udfordrer hinanden i romantiske komedier og leger sandhed eller konsekvens.

Sandhed eller konsekvens?

Hvor mange dage har Lana Condor (Lara Jean) gået uden et bad? Kan Janel Parrish (Margot) beatboxe, og kan Noah Centineo (Peter) tale med skotsk accent? Få svarene når tre af skuespillerne fra Hvis bare du var min leger sandhed eller konsekvens.

I kærlighedens navn

Har du nogensinde gjort noget skørt, fordi du var forelsket? Lana og Noah fortæller om deres kærlighedsliv, giver gode råd til, hvordan du griber den an, og så skal der gættes filmcitater fra nogle af de mest romantiske komedier.

LÆS OGSÅ: Lara Jean indtager Netflix – forfatteren fortæller, hvordan historien blev til

Kend dine komedier

Du har sikkert set dem. Filmene med de mange kys og de lykkelige slutninger, som giver dig all the feels, men hvor godt kan Lana, Janel og Noah beskrive handlingen i romantiske film som The Princess Diaries, When Harry Met Sally og … Fight Club?

LÆS OGSÅ: Sommerens Netflix-film du ikke må gå glip af

Læs bøgerne bag filmen

Hvis bare du var min

Hvis bare du var min, netflix, jenny han, ya, young adultLara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget. I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser – og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden.

Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden, hvilket får hver af hendes tidligere forelskelser til at konfrontere hende med, hvad i al verden der foregår, og hvad de breve skal betyde.

☞ Læs et uddrag af Hvis bare du var min her

☞ Tilføj Hvis bare du var min til din Goodreads

 

PS: Jeg elsker dig stadig

Jenny Han, PS: jeg elsker dig stadig, Ps: i stille love you, netflix

Lara Jean havde ikke regnet med, at hun ville falde for Peter. De lod jo bare, som om de var kærester. Indtil de ikke gjorde. Nu skal Lara Jean til at lære, hvad det vil sige at være i et rigtigt forhold og ikke bare et, der ligner.

Men da en anden fyr fra hendes fortid vender tilbage, begynder Lara Jean at få følelser for ham også. Kan man være forelsket i to fyre på samme tid?

 

☞ Læs et uddrag af PS: Jeg elsker dig stadig her

☞ Tilføj PS: Jeg elsker dig stadig til din Goodreads

 

For altid, Lara Jean

Jenny Han, For altid Lara Jean, Lara Jean, Netflix, Always and Forever Lara JeanLara Jean stortrives! Hun har alt, hvad hun har drømt om, og så er hun hovedkulds forelsket i sin kæreste. Hendes far bliver omsider gift igen, og hendes storesøster Margot når lige at komme hjem og deltage i brylluppet.

Men der ligger og lurer tunge beslutninger lige om hjørnet, som kan ødelægge idyllen. Og det er beslutninger, der snart skal tages: hvor skal hun gå på universitetet? Og kan hun forlade sin familie, og ikke mindst sin kæreste? Når dit hjerte siger én ting, og dit hoved en anden, hvad for en af dem, skal du så lytte til?

☞ Læs et uddrag af For altid, Lara Jean her

☞ Tilføj For altid, Lara Jean til din Goodreads

 

Se filmtraileren her