Jenny Han, Lara Jean, Hvis bare du var min PS. jeg elsker dig stadig, for altid lara jean, netflix

Faldt du også pladask for Lara Jean og Peter i Hvis bare du var min på Netflix, og vil du i virkeligheden bare gerne have mere? Her får du otte anbefalinger til din næste romantiske læseoplevelse, som med stor sandsynlighed vil tage dig med storm.

Alt eller intet af Nicola Yoon

alt eller intet, nicola yoon, ya, Young adult, everything everything

Madelines liv ligner ikke nogen andens: “Min sygdom er lige så sjælden, som den er berømt. Jeg er dybest set allergisk over for verden. jeg har ikke været uden for huset i 17 år. De eneste mennesker, jeg nogensinde ser, er min mor og min sygeplejerske.”

Alt det ændrer sig, da Olly flytter ind ved siden af. De mailer til hinanden, og da det ikke længere er nok, får han lov at besøge hende. På kort tid forelsker de sig hovedkulds i hinanden. Pludselig er verden inde i boblen ikke længere nok for Madeline – men at bevæge sig uden for den er livsfarligt …

Læs et uddrag af Alt eller intet

Køb Alt eller intet

LÆS OGSÅ:5 bøger du skal læse, hvis ikke du kan få nok af Kære Evan Hansen

Solen er også en stjerne

Solen er også en stjerne, nicola yoon, ya, young adult, YA, ungdomsbog, ungdomsbøger

Natasha: Jeg er en pige, der tror på videnskab og fakta. Ikke skæbne. Eller drømme. Jeg er helt klart ikke typen, der møder en sød fyr midt på gaden i New York og bliver forelsket. Ikke når min familie er tolv timer fra at blive udvist af landet. Min fortælling kommer ikke til at handle om at falde for ham.

Daniel: Jeg har altid været den gode søn, den dygtige elev, levet op til mine forældres høje forventninger. Aldrig digteren. Aldrig drømmeren. Men da jeg ser hende, glemmer jeg alt om det. Noget ved Natasha får mig til at tro, at skæbnen har meget større planer – for os begge to.

Læs et uddrag af Solen er også en stjerne

Køb Solen er også en stjerne

Hvis det er os af Becky Albertalli og Adam Silvera

hvis det er os, adam silvera, becky albertalli, ya, young adult

Ben og Arthur er meget forskellige. Ben er en drømmer – såret og i gang med at sende ekskærestens ejendele retur. Arthur er i New York for første gang – og kæmper for at føle sig hjemme.

Første gang de ser hinanden, støder de bogstaveligt talt sammen på et posthus I New York. Derefter finder de hinanden igen ved hjælp af Craigslist.

Måske er det skæbnen, men efter en række katastrofale første dates, bliver de måske nødt til at se i øjnene, at universet skulle have blandet sig helt udenom.

Læs et uddrag af Hvis det er os

Køb Hvis det er os

LÆS OGSÅ:You can’t stop me, nope, nope – Angie Thomas får ny bog filmatiseret

Fordelen ved hemmelige forelskelser af Becky Albertalli

Fordelen ved hemmelige forelskelser

Kærligheden er ikke altid let. Det ved 17-årige Molly Peskin-Suso alt om — især det at være hemmeligt forelsket. Hun har prøvet det 26 gange. For selvom hendes tvillingesøster Cassie siger til hende, at hun skal kaste sig ud i det, så tør Molly ikke risikere at blive afvist.

Hun er forsigtig. For det skal tykke piger altid være. Men så dukker Will pludselig op. Han er sjov, flirtende og muligt kæreste-materiale. Og med ham kan Molly måske få sit første kys. Men der er også Reid. Mollys nye kollega, som giver hende sommefugle i maven, men ham kan hun da umuligt falde for. Vel?

Læs et uddrag af Fordelen ved hemmelige forelskelser

Køb Fordelen ved hemmelige forelskelser

Leah på offbeatet af Becky Albertalli

Leah på offbeatet, Lovebooks

Som trommeslager i et band har Leah intet problem med at finde takten – men det er ikke helt så let i det virkelige liv.

Hun elsker at tegne, men tør ikke vise sine tegninger til nogen. Og selvom hendes mor ved, at hun er biseksuel, har Leah endnu ikke fortalt det til sine venner – ikke engang til sin bedste ven Simon, som er homoseksuel.

Afslutningen på high school nærmer sig, der er spændinger og uro blandt vennerne, og det går efterhånden op for Leah, at hun måske er ved at forelske sig i en af dem.

☞ Læs et uddrag af Leah på offbeatet

Køb Leah på offbeatet

LÆS OGSÅ: Fem følelser du vil opleve, hvis du har læst Six of Crows eller gerne vil det

Hvis bare du var min-bøgerne – selvfølgelig!

Hvis bare du var min af Jenny Han

Hvis bare du var min, netflix, jenny han, ya, young adult

Lara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget. I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser – og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden.

Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden, hvilket får hver af hendes tidligere forelskelser til at konfrontere hende med, hvad i al verden der foregår, og hvad de breve skal betyde.

☞ Læs et uddrag af Hvis bare du var min

☞  Køb Hvis bare du var min

PS: Jeg elsker dig stadig af Jenny Han

Hvis bare du var min, netflix, jenny han, ya, young adult

Lara Jean havde ikke regnet med, at hun ville falde for Peter Kavinsky. De lod jo bare, som om de var kærester. Indtil de ikke gjorde.

Nu skal Lara Jean til at lære, hvad det vil sige at være i et rigtigt forhold og ikke bare et, der ligner, og det er ikke spor let.

Især ikke da en fyr fra Lara Jeans fortid vender tilbage, som hun pludselig begynder at få følelser for også. Men kan man overhovedet være forelsket i to fyre på samme tid?

☞ Læs et uddrag af PS: Jeg elsker dig stadig

Køb PS: Jeg elsker dig stadig

For altid, Lara Jean af Jenny Han

Jenny Han, For altid Lara Jean, Lara Jean, Netflix, Always and Forever Lara Jean

Lara Jean stortrives! Hun har alt, hvad hun har drømt om, og så er hun hovedkulds forelsket i sin kæreste. Hendes far bliver omsider gift igen, og hendes storesøster Margot når lige at komme hjem og deltage i brylluppet.

Men der ligger og lurer tunge beslutninger lige om hjørnet, som kan ødelægge idyllen. Og det er beslutninger, der snart skal tages: hvor skal hun gå på universitetet? Og kan hun forlade sin familie, og ikke mindst sin kæreste? Når dit hjerte siger én ting, og dit hoved en anden, hvad for en af dem, skal du så lytte til?

☞ Læs et uddrag af For altid, Lara Jean

Køb For altid, Lara Jean


Og Jenny Hans romantiske Sommer-trilogi:

Sommer (1) – Den sommer alting ændrede sig

Den sommer alting ændrede sig, Jenny Han

I alle de år Belly har holdt sommerferie ved havet, har hun haft et crush på brødrene Conrad og Jeremiah. Men de har altid bare været venner.

Lige indtil den sommer altid ændrede sig. Lange blikke, generte smil og nye, ukendte følelser.

Problemet er bare, at det ikke kun er én af brødrene, som har fået øjnene op for Belly – det har de begge to.

Hvad skal Belly nu gøre?

Den sommer alting ændrede sig er første bog i Sommer-trilogien, der er skrevet af Lara Jean-forfatteren Jenny Han.

Fra ca. 12 år.

Du kan købe Sommer (1) – Den sommer alting ændrede sig online eller i din nærmeste boghandel.


Sommer (2) – Sommer uden dig

Sommer uden dig, Jenny Han

Belly plejer næsten ikke at kunne holde ventetiden til sommerferien ud. I år er det dog anderledes. Susannah er blevet syg igen, og Conrad virker … ligeglad.

Alt det, der før var så godt, er smuldret mellem hænderne på hende.

Men en dag ringer Jeremiah og fortæller, at Conrad er forsvundet, og Belly ved, at der kun er en ting at gøre: Hun må hjælpe Jeremiah med at finde Conrad, så de kan være sammen igen.

Sommer uden dig er anden bog i Sommer-trilogien, der er skrevet af Lara Jean-forfatteren Jenny Han.

Fra ca. 12 år.

Du kan købe Sommer (2) – Sommer uden dig online eller i din nærmeste boghandel.