CarlsenPuls Bestsellere Bøger til unge Jenny Han Romantiske bøger Young Adult-romaner

Peter Kavinsky får kamp til stregen i efterfølgeren til Hvis bare du var min

Lara jean, hvis bare du var min, to all the boys i've loved before, jenny han, ya, young adult

Foto: Netflix

Vi faldt hårdt for Peter Kavinsky, da Hvis bare du var min rullede over skærmen på Netflix. Nu er optagelserne til efterfølgeren PS: Jeg elsker dig stadig gået i gang og ud fra castet at dømme, får Peter Kavinsky kamp til stregen.

Ready, set, action!

Netflix-filmen var uden tvivl sommerens helt store kærlighedsfilm, og nu kommer efterfølgeren. Forleden delte forfatteren til Hvis bare du var min nyheden om, at optagelserne til PS: Jeg elsker dig stadig er gået i gang.

https://twitter.com/jennyhan/status/1109228086799810560

LÆS OGSÅ: Lara Jean indtager skærmen – kom tæt på skuespillerne bag filmen

Der er en ny John Ambrose McClaren i byen

Filmen er ikke kun fyldt med velkendte ansigter fra den første film. Nye er også kommet til, og en af dem er Jordan Fisher, der skal spille rollen som John Ambrose McClaren, som er en af de drenge, Lara Jean har skrevet et kærestebrev til. Peter Kavinsky får uden tvivl kamp til stregen, når filmen kommer på Netflix i 2020.

https://www.instagram.com/p/BvkYE5xBbte/

LÆS OGSÅ: Jenny Han følte sig ikke repræsenteret i film før hendes egen bog kom på Netflix

Hvis bare du var min af Jenny Han

Hvis bare du var min, netflix, jenny han, ya, young adult

Lara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget. I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser – og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden.

Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden, hvilket får hver af hendes tidligere forelskelser til at konfrontere hende med, hvad i al verden der foregår, og hvad de breve skal betyde.

Læs et uddrag af Hvis bare du var min

Køb Hvis bare du var min eller hos din lokale boghandler

PS: Jeg elsker dig stadig af Jenny Han

Hvis bare du var min, netflix, jenny han, ya, young adult

Lara Jean havde ikke regnet med, at hun ville falde for Peter Kavinsky. De lod jo bare, som om de var kærester. Indtil de ikke gjorde, fordi følelserne blev virkelige. Nu skal Lara Jean til at lære, hvad det vil sige at være i et rigtigt forhold og ikke bare et, der ligner, og det er ikke spor let.

Især ikke da en af de fyre, som Lara Jean har skrevet et kærestebrev til, vender tilbage fra fortiden. Pludselig begynder hun at få følelser for ham også. Men kan man overhovedet være forelsket i to fyre på samme tid? En ting er sikkert: Kærligheden er svær, og Lara Jean ved det.

Læs et uddrag af PS: Jeg elsker dig stadig

Køb PS: Jeg elsker dig stadig eller hos din lokale boghandler

For altid, Lara Jean af Jenny Han

Jenny Han, For altid Lara Jean, Lara Jean, Netflix, Always and Forever Lara Jean

Lara Jean stortrives! Hun har alt, hvad hun har drømt om, og så er hun hovedkulds forelsket i sin kæreste. Hendes far bliver omsider gift igen, og hendes storesøster Margot når lige at komme hjem og deltage i brylluppet.

Men der ligger og lurer tunge beslutninger lige om hjørnet, som kan ødelægge idyllen. Og det er beslutninger, der snart skal tages: hvor skal hun gå på universitetet? Og kan hun forlade sin familie, og ikke mindst sin kæreste? Når dit hjerte siger én ting, og dit hoved en anden, hvad for en af dem, skal du så lytte til?

Læs et uddrag af For altid, Lara Jean

Køb For altid, Lara Jean her eller hos din lokale boghandler

Om Jenny Han

Jenny Han er en amerikansk bestseller-forfatter til en række populære YA-romaner, heriblandt serien om Lara Jean. Ting, hun altid har i sin taske: notesblok og kuglepen, læbestift (rød og pink) og brillerens.

Se filmtraileren til den første film