YA, young adult, ungdomsbog, ungdom

Det begyndte med et brev i Hvis bare du var min, og det gør det også i Kære Evan Hansen. Broadways næste Evan Hansen er Jordan Fisher, som du måske kender som John Ambrose.

Fra hit-musical til bestsellerbog

Et brev, der aldrig skulle være sendt, en løgn, der aldrig skulle være fortalt … Kære Evan Hansen har taget vores hjerter med storm, og det gør den igen med afsløringen af den næste Evan Hansen. Det er nemlig Jordan Fisher, der skal iføre sig den ikoniske polo på Broadway og spille den angstramte Evan. Men hvem er det nu lige, at Jordan er? Måske har du set ham som den charmende John Ambrose McClaren fra PS: Jeg elsker dig stadig, som lige nu er aktuel som film på Netflix.

LÆS OGSÅ: Filmrettighederne er solgt – Kære Evan Hansen kommer som film

The Passing of the Polo

På Broadway er det tradition, at den ikoniske Evan polo overdrages af den gamle Evan til den nye. Her overdrager Andrew Barth Feldman poloen til Jordan Fisher, der skal være den næste Evan på de skrå brædder.

Hvis ikke du har mulighed for at se Jordan på Broadway, kan du heldigvis nyde ham i Netflix-filmen PS: Jeg elsker dig stadig, hvor han giver Noah Centineo kamp til stregen i cuteness.

Kærlighedsduet

Jordan Fisher og Gabrielle Carrubba synger den velkendte sang If I Could Tell Her fra hit-musicalen, og får vores hjerter til at smelte.

Læs mere om Kære Evan Hansen 

YA, young adult, Kære Evan Hansen, Dear Evan Hansen, ungdomsbog, ya-bøger

Evan har altid følt sig alene. Men da hans brev til sig selv havner i de forkerte hænder, bliver han pludselig trukket ind i en families sorg over tabet af deres søn, åbner nye muligheder sig. Pludselig har den angstramte Evan et nyt formål.

Han er selvsikker, og han går viralt. Alle dage er fantastiske. Indtil alt truer med at falde sammen, og han bliver konfronteret med sin værste fjende: Sig selv.

En hvid løgn fører til store sandheder i denne varme coming-of-age-fortælling om sorg, autenticitet og kampen for at høre til i en tid med hurtige forbindelser og dyb isolation.

Du kan købe Kære Evan Hansen online, fx hos saxo.com eller hos din lokale boghandler. Læs også et uddrag af bogen her.

Se bogtraileren