YA, young adult, ungdomsbog, ungdom

Det begyndte med et brev i Hvis bare du var min, og det gør det også i Kære Evan Hansen. Broadways næste Evan Hansen er Jordan Fisher, som du måske kender som John Ambrose.

Fra hit-musical til bestsellerbog

Et brev, der aldrig skulle være sendt, en løgn, der aldrig skulle være fortalt … Kære Evan Hansen har taget vores hjerter med storm, og det gør den igen med afsløringen af den næste Evan Hansen. Det er nemlig Jordan Fisher, der skal iføre sig den ikoniske polo på Broadway og spille den angstramte Evan. Men hvem er det nu lige, at Jordan er? Måske har du set ham som den charmende John Ambrose McClaren fra PS: Jeg elsker dig stadig, som lige nu er aktuel som film på Netflix.

LÆS OGSÅ: Filmrettighederne er solgt – Kære Evan Hansen kommer som film

The Passing of the Polo

På Broadway er det tradition, at den ikoniske Evan polo overdrages af den gamle Evan til den nye. Her overdrager Andrew Barth Feldman poloen til Jordan Fisher, der skal være den næste Evan på de skrå brædder.

Hvis ikke du har mulighed for at se Jordan på Broadway, kan du heldigvis nyde ham i Netflix-filmen PS: Jeg elsker dig stadig, hvor han giver Noah Centineo kamp til stregen i cuteness.

Kærlighedsduet

Jordan Fisher og Gabrielle Carrubba synger den velkendte sang If I Could Tell Her fra hit-musicalen, og får vores hjerter til at smelte.

Læs mere om Kære Evan Hansen 

YA, young adult, Kære Evan Hansen, Dear Evan Hansen, ungdomsbog, ya-bøger

Evan har altid følt sig alene. Men da hans brev til sig selv havner i de forkerte hænder, bliver han pludselig trukket ind i en families sorg over tabet af deres søn, åbner nye muligheder sig. Pludselig har den angstramte Evan et nyt formål.

Han er selvsikker, og han går viralt. Alle dage er fantastiske. Indtil alt truer med at falde sammen, og han bliver konfronteret med sin værste fjende: Sig selv.

En hvid løgn fører til store sandheder i denne varme coming-of-age-fortælling om sorg, autenticitet og kampen for at høre til i en tid med hurtige forbindelser og dyb isolation.

Du kan købe Kære Evan Hansen online, fx hos saxo.com eller hos din lokale boghandler. Læs også et uddrag af bogen her.

Se bogtraileren

Læs også bøgerne bag Netflix-succesen

Hvis bare du var min af Jenny Han

Hvis bare du var min, netflix, jenny han, ya, young adult

Lara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget.

I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser – og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden.

Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden…

Du kan købe Hvis bare du var min online fx hos saxo.com eller hos din lokale boghandler. Læs et uddrag af Hvis bare du var min.

Se filmtraileren

PS: Jeg elsker dig stadig af Jenny Han

Hvis bare du var min, netflix, jenny han, ya, young adult

Lara Jean havde ikke regnet med, at hun ville falde for Peter Kavinsky.

De lod jo bare, som om de var kærester. Indtil de ikke gjorde, fordi følelserne blev virkelige.

Nu skal Lara Jean til at lære, hvad det vil sige at være i et rigtigt forhold og ikke bare et, der ligner, og det er ikke spor let.

Du kan købe PS: Jeg elsker dig stadig online fx hos saxo.com eller hos din lokale boghandler. Læs et uddrag af PS: Jeg elsker dig stadig.

Se filmtraileren

For altid, Lara Jean af Jenny Han

Jenny Han, For altid Lara Jean, Lara Jean, Netflix, Always and Forever Lara Jean

Lara Jean stortrives! Hun har alt, hvad hun har drømt om, og så er hun hovedkulds forelsket i sin kæreste.

Men der lurer store beslutninger lige om hjørnet, som kan ødelægge idyllen. Hvor skal hun gå på universitetet? Og kan hun forlade sin familie, og ikke mindst sin kæreste?

Når dit hjerte siger én ting, og dit hoved en anden, hvad for en af dem, skal du så lytte til?

Du kan købe For altid, Lara Jean online fx hos saxo.com eller hos din lokale boghandler. Læs et uddrag af For altid, Lara Jean.

Film tre er på vej til Netflix!