CarlsenPuls Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge Young Adult-romaner

Filmrettighederne er solgt – Kære Evan Hansen kommer som film

YA, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, kære evan hansen, deaer evan hansen, Steven Levinson, Benj Passek og Justin Paul, Val Elmich.

Den prisbelønnede og anmelderroste YA-musical Kære Evan Hansen, der har hittet på Broadway, udkommer ikke kun som bog, men nu også som film.

En helt fantastisk dag, en helt fantastisk nyhed

“I dag bliver en helt fantastisk dag, fordi…” Sådan indleder den angstramte Evan Hansen sine daglige breve til sig selv. Det skal han. Det siger hans psykolog. Men en dag havner et af hans breve i hænderne på den forkerte, og Evan trækkes ind i en families sorg over tabet af deres søn. Historien om Evan har tidligere kun kunne ses på Broadway, men nu kommer den også som film.

YA, young adult, Kære Evan Hansen, Dear Evan Hansen, ungdomsbogFoto fra musicalen Dear Evan Hansen på Broadway

Fra musical til film

Det begyndte på Broadway som en musical, så blev det til en bog og nu kommer Kære Evan Hansen også som film. En af de involverede i projektet er forfatteren til The Perks of Being a Wallflower, Stephen Chbosky, der også har instrueret filmen Wonder. Det er Universal, der har købt rettighederne, men vi ved endnu ikke, hvem der skal medvirke i filmen, hvornår den kommer, eller om den får dansk biografpremiere. Indtil vi ved mere kan du glæde dig over, at bogen er lige på trapperne.

31 lande synger You Will Be Found fra Kære Evan Hansen

Læs mere om Kære Evan Hansen 

YA, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, kære evan hansen, deaer evan hansen, Steven Levinson, Benj Passek og Justin Paul, Val Elmich.Evan har altid følt sig alene, men da hans brev til sig selv havner i de forkerte hænder, bliver han pludselig trukket ind i en families sorg over tabet af deres søn, åbner nye muligheder sig. Pludselig har den angstramte Evan et nyt formål. Han er selvsikker, og han går viralt. Alle dage er fantastiske. Indtil alt truer med at falde sammen, og han bliver konfronteret med sin værste fjende: Sig selv.

En hvid løgn fører til store sandheder i denne varme coming-of-age-fortælling om sorg, autenticitet og kampen for at høre til i en tid med hurtige forbindelser og dyb isolation.

Læs et uddrag af Kære Evan Hansen her

Tilføj Kære Evan Hansen til din Goodreads