the politician, netflix, a, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur, dear evan hansen, kære evan hansen

Foto: The Politician, Ryan Murphy Productions

Har du også binget The Politician på Netflix? Så har du måske tænkt, at ham der spiller Payton Hobart virker bekendt. Det er han måske også …

Payton Hobart har altid vidst, at han en dag vil blive Amerikas præsident. Men inden han når så langt, må han først klare sig igennem et af de mest udfordrende politiske landskaber overhovedet: high school. Det er Ben Platt, der spiller overklassedrengen Payton. Og hvis det navn lyder bekendt, så er det nok fordi det også var ham, der spillede den første Evan Hansen i musical-hittet Dear Evan Hansen på Broadway.

LÆS OGSÅ: Filmrettighederne er solgt – Kære Evan Hansen kommer som film

Men Ben er ikke den eneste fra musicalen, der er på rollelisten til The Politician. Endnu en gang har han teamet op med Laura Dreyfuss, som spillede Zoe i musicalen. Vi elsker serien, især fordi den får også til at mindes Evan og Zoe. Heldigvis kan du opleve dem igen og igen i Kære Evan Hansen.

Læs mere om Kære Evan Hansen 

YA, young adult, Kære Evan Hansen, Dear Evan Hansen, ungdomsbog, ya-bøger

Evan har altid følt sig alene. Men da hans brev til sig selv havner i de forkerte hænder, bliver han pludselig trukket ind i en families sorg over tabet af deres søn, åbner nye muligheder sig. Pludselig har den angstramte Evan et nyt formål.

Han er selvsikker, og han går viralt. Alle dage er fantastiske. Indtil alt truer med at falde sammen, og han bliver konfronteret med sin værste fjende: Sig selv.

En hvid løgn fører til store sandheder i denne varme coming-of-age-fortælling om sorg, autenticitet og kampen for at høre til i en tid med hurtige forbindelser og dyb isolation.

Læs det første kapitel af Kære Evan Hansen eller køb bogen online her. Den kan også købes hos din lokale boghandler.

Se bogtraileren