CarlsenPuls Young Adult-romaner

Whoa, whoa, whoa – to nye film om Lara Jean er på vej

PS: jeg elsker dig stadig, Hvis bare du var min, netflix, jenny han,

Hvis du faldt pladask for Hvis bare du var min-filmatiseringen på Netflix sidste år, så har du måske ventet utålmodigt på, hvornår den næste film får premiere. Det har Netflix nu endelig offentliggjort, men glæden stopper ikke der.

Måske har du mistet overblikket over, hvor mange gange du har genset Hvis bare du var min, fået sommerfugle i maven hver gang nogen har sagt “whoa, whoa, whoa” og set samtlige videoer med skuespillerne på YouTube.

LÆS OGSÅ: Jenny Han følte sig ikke repræsenteret i film før hendes egen bog kom på Netflix

Nu er ventetiden heldigvis snart forbi, for den 12. februar 2020 rammer PS: Jeg elsker dig stadig Netflix, men det var ikke den eneste nyhed, Netflix breakede forleden. Den tredje film om Lara Jean – der er baseret på bogen For altid, Lara Jean – er nemlig allerede i produktion. Det vides endnu ikke, hvornår den tredje film får premiere, men vi kan ikke vente!

Slå ventetiden ihjel med bøgerne bag Netflix-filmen

Hvis bare du var min af Jenny Han

Hvis bare du var min, netflix, jenny han, ya, young adult

Lara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget. I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser – og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden.

Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden…

Læs et uddrag af Hvis bare du var min

Køb Hvis bare du var min eller hos din lokale boghandler

PS: Jeg elsker dig stadig af Jenny Han

Hvis bare du var min, netflix, jenny han, ya, young adult

Lara Jean havde ikke regnet med, at hun ville falde for Peter Kavinsky. De lod jo bare, som om de var kærester. Indtil de ikke gjorde, fordi følelserne blev virkelige. Nu skal Lara Jean til at lære, hvad det vil sige at være i et rigtigt forhold og ikke bare et, der ligner, og det er ikke spor let.

Læs et uddrag af PS: Jeg elsker dig stadig

Køb PS: Jeg elsker dig stadig eller hos din lokale boghandler

For altid, Lara Jean af Jenny Han

Jenny Han, For altid Lara Jean, Lara Jean, Netflix, Always and Forever Lara Jean

Lara Jean stortrives! Hun har alt, hvad hun har drømt om, og så er hun hovedkulds forelsket i sin kæreste.

Men der lurer store beslutninger lige om hjørnet, som kan ødelægge idyllen. Hvor skal hun gå på universitetet? Og kan hun forlade sin familie, og ikke mindst sin kæreste? Når dit hjerte siger én ting, og dit hoved en anden, hvad for en af dem, skal du så lytte til?

Læs et uddrag af For altid, Lara Jean

Køb For altid, Lara Jean her eller hos din lokale boghandler

Om Jenny Han

Jenny Han er en amerikansk bestseller-forfatter til en række populære YA-romaner, heriblandt serien om Lara Jean. Ting, hun altid har i sin taske: notesblok og kuglepen, læbestift (rød og pink) og brillerens.

Se filmtraileren til den første film