CarlsenPuls Bøger der er filmatiseret Bøger til unge Romantiske bøger Young Adult-romaner

Billeder fra filmsettet til Solen er også en stjerne du ikke må gå glip af

Solen er også en stjerne, nicola yoon, ya, young adult, YA, ungdomsbog, ungdomsbøger

Nicola Yoon stjal vores hjerter med Alt eller intet, og hun gjorde det igen med Solen er også en stjerne. Hendes debut er allerede blevet filmatiseret, og nu er turen kommet til den anden Solen er også en stjerne. Imens vi afventer svar på, om filmen også får dansk biografpremiere, kan vi nyde godt af billeder fra filmsettet. 

Er det snart 2019?

Vi har det helt på samme måde, når Nicola Yoon skriver, at hun slet ikke kan vente til næste år, hvor filmatiseringen Solen er også en stjerne får premiere. Vi håber også, at vi kan læne os tilbage i de danske biografsale til den tid.

Take cover

En glad forfatter, der gemmer sig på settet under filmoptagelserne – vi dør lidt over det virkelig flotte cover til Nicola Yoons telefon.

Den perfekte Natasha

Vi kan stadig ikke få armene ned over, hvor perfekt Yara Shahidi er som Natasha. Her tager hun sig en pause mellem optagelserne.

Riverdale på filmsettet

Du kender ham nok bedst som Reggie fra Riverdale, men Charles Melton var så heldig, at få besøg af Camila Mendes under optagelserne. Hun spiller Veronica i Riverdale.

#Mood

Det her billede behøver ingen beskrivelse.

View this post on Instagram

mood

A post shared by Charles Melton (@melton) on

Læs mere om Solen er også en stjerne

Solen er også en stjerne, nicola yoon, ya, young adult, YA, ungdomsbog, ungdomsbøgerNatasha og Daniel kunne ikke være mere forskellige. Natasha tror på videnskab og fakta, og Daniel drømmer og digter. Han er den gode søn, den dygtige elev, levet op til sine forældres høje forventninger, og hun er blevet udvist af landet med sin familie.

Med deres meget forskellige stemmer, syn på livet og ikke mindst kærligheden skiftes de til at fortælle, hvad der skete på den skæbnesvangre dag i New York, da de mødtes og fik ændret deres liv for altid.

Køb Solen er også en stjerne her

Tilføj Solen er også en stjerne til din Goodreads

 

Andre bøger af Nicola Yoon

alt eller intet, nicola yoon, ya, Young adult, everything everythingMadelines liv ligner ikke nogen andens: “Min sygdom er lige så sjælden, som den er berømt. Jeg er dybest set allergisk over for verden. jeg har ikke været uden for huset i 17 år. De eneste mennesker, jeg nogensinde ser, er min mor og min sygeplejerske.”

Alt det ændrer sig, da Olly flytter ind ved siden af. De mailer til hinanden, og da det ikke længere er nok, får han lov at besøge hende. På kort tid forelsker de sig hovedkulds i hinanden. Pludselig er verden inde i boblen ikke længere nok for Madeline – men at bevæge sig uden for den er livsfarligt …

Køb Alt eller intet her

Tilføj Alt eller intet til din Goodreads