CarlsenPuls Bøger der er filmatiseret Bøger til unge Young Adult-romaner

Solen er også en stjerne kommer som film med Riverdale-stjerne på rollelisten

solen er også en stjerne, nicola yoon, ya, young adult

Det er ingen hemmelighed, at vi er elsker Nicola Yoons forfatterskab. Vi var vilde, da Alt eller intet blev filmatiseret, og nu er turen kommet til Solen er også en stjerne. Filmen forventes at få premiere i 2019, og vi håber selvfølgelig også, at den også får det i de danske biografer. 

Ready, set, action!

Solen er også en stjerne handler om Daniel og Natasha, der ikke kunne være mere forskellige, men som ender med at tilbringe én dag sammen i New York, inden Natasha bliver udvist fra landet med sin familie. Det bliver en dag, der vender op og ned på alt i deres liv, og som måske viser, at kærlighed kan overvinde alt.

Læs også: Alle skal have lov til at se sig selv som helten i en historie

På sin Instagram har Nicola Yoon delt et billede fra optagelserne, hvor hun holder et klaptræ, og der er ingen tvivl om, at hun er en meget glad og stolt forfatter.

Riverdale på rollelisten

Nicola Yoon har også delt et repost af de to hovedpersoner, og den er god nok. Det er Charles Melton, som spiller Reggie i den populære Netflix-serie, Riverdale, som skal spille Daniel Bae. Her ses han sammen med filmens anden hovedperson, Natasha Kingsley, som spilles af Yara Shahidi. Couple goals, siger vi bare!

Læs også: Playliste: Alt eller intet af Nicola Yoon

På et af sine billeder på Instagram fortæller Charles, at han købte Solen er også en stjerne, efter Nicola Yoon havde postet et billede af den på sin Instagram, hvor hun spurgte sine følgere, hvem de mente ville være bedst til at spille Daniel. Han læste bogen på to dage, og endte med at blive castet til rollen.

 

Læs mere om Solen er også en stjerne

Solen er også en stjerne, alt eller intet, nicola yoon, YA, young adultNatasha og Daniel kunne ikke være mere forskellige. Natasha tror på videnskab og fakta, og Daniel drømmer og digter. Han er den gode søn, den dygtige elev, levet op til sine forældres høje forventninger, og hun er blevet udvist af landet med sin familie.

Med deres meget forskellige stemmer, syn på livet og ikke mindst kærligheden skiftes de til at fortælle, hvad der skete på den skæbnesvangre dag i New York, da de mødtes og fik ændret deres liv for altid.

Solen er også en stjerne forventes at udkomme d. 25.10.2018 i en ny og lækker CarlsenPuls-udgave.

Køb Solen er også en stjerne her

Tilføj Solen er også en stjerne til din Goodreads

 

Andre bøger af Nicola Yoon

alt eller intet, nicola yoon, ya, Young adult, everything everythingMadelines liv ligner ikke nogen andens: “Min sygdom er lige så sjælden, som den er berømt. Jeg er dybest set allergisk over for verden. jeg har ikke været uden for huset i 17 år. De eneste mennesker, jeg nogensinde ser, er min mor og min sygeplejerske.”

Alt det ændrer sig, da Olly flytter ind ved siden af. De mailer til hinanden, og da det ikke længere er nok, får han lov at besøge hende. På kort tid forelsker de sig hovedkulds i hinanden. Pludselig er verden inde i boblen ikke længere nok for Madeline – men at bevæge sig uden for den er livsfarligt …

Læs et uddrag af Alt eller intet her

Tilføj Alt eller intet til din Goodreads