Young Adult-romaner Bøger til unge CarlsenPuls

Se filmtraileren til Solen er også en stjerne

Nicola Yoon, Solen er også en stjerne, alt eller intet, ya, young adult, ungdomsbog

Det er efterhånden længe siden, at optagelserne gik i gang, og snart er ventetiden forbi, for traileren til Solen er også en stjerne er netop blevet offentliggjort.

All we have is a single day

En enkelt dag. Det er alt Daniel og Natasha har, da de støder ind i hinanden. Daniel tror på kærligheden. Det gør Natasha ikke, men hun går alligevel med til at bruge sin sidste dag i New York sammen med ham, inden hun skal udvises af landet med sin familie. Men med alle odds imod sig, kan de så finde kærligheden på 24 timer?

Solen er også en stjerne forventes at få biografpremiere i maj.

LÆS OGSÅ: Billeder fra filmsettet til Solen er også en stjerne du ikke må gå glip af

Læs mere om Solen er også en stjerne

Solen er også en stjerne, nicola yoon, ya, young adult, YA, ungdomsbog, ungdomsbøger

Natasha og Daniel kunne ikke være mere forskellige. Natasha tror på videnskab og fakta, og Daniel drømmer og digter. Han er den gode søn, den dygtige elev, levet op til sine forældres høje forventninger, og hun er blevet udvist af landet med sin familie.

Med deres meget forskellige stemmer, syn på livet og ikke mindst kærligheden skiftes de til at fortælle, hvad der skete på den skæbnesvangre dag i New York, da de mødtes og fik ændret deres liv for altid.

Køb Solen er også en stjerne her

Tilføj Solen er også en stjerne til din Goodreads

Andre bøger af Nicola Yoon

alt eller intet, nicola yoon, ya, Young adult, everything everything

Madelines liv ligner ikke nogen andens: “Min sygdom er lige så sjælden, som den er berømt. Jeg er dybest set allergisk over for verden. jeg har ikke været uden for huset i 17 år. De eneste mennesker, jeg nogensinde ser, er min mor og min sygeplejerske.”

Alt det ændrer sig, da Olly flytter ind ved siden af. De mailer til hinanden, og da det ikke længere er nok, får han lov at besøge hende. På kort tid forelsker de sig hovedkulds i hinanden. Pludselig er verden inde i boblen ikke længere nok for Madeline – men at bevæge sig uden for den er livsfarligt …

Køb Alt eller intet her

Tilføj Alt eller intet til din Goodreads