CarlsenPuls Amerikanske YA-forfattere Bøger der er filmatiseret Bøger til unge Young Adult-romaner

You can’t stop me, nope, nope – Angie Thomas får ny bog filmatiseret

YA, Young adult, On the come up, Angie Thomas, ungdomsbog, the hate u give

“You can’t stop me on the come up. You can’t stop me, nope, nope.” Sådan lyder omkvædet til den rap, som 16-årige Bri indspiller i Angie Thomas’ nye roman On the Come Up. Og ud fra teksten at dømme, er Bri og On the Come Up mere end klar til tage verden med storm.

Bestsellerdronningen får ny bog filmatiseret

Lige siden hun i 2017 indtog bestsellerlisterne, har Angie Thomas’ The Hate U Give stort set været nummer et. Nu er Angie Thomas endelig tilbage med en ny roman, som hylder hiphoppen.

Som ung var Angie Thomas teen-rapper, og hun skriver om drømmen om at slå igennem som rapper i romanen On the Come Up. Her følger man Bri, hvis historie handler om at turde tro på sine drømme og følge dem imod alle odds. Samtidigt er romanen også en vigtig fortælling om den desperate virkelighed, som mange fattige sorte familier oplever i dagens USA.

Heldigvis er det ikke kun på hylderne hos boghandlerne, at Bri kommer til at gøre entré. Der er nemlig også planer om en filmatisering.

LÆS OGSÅ: Billeder fra filmsettet til Solen er også en stjerne du ikke må gå glip af

Med Fox i ryggen bliver det George Tillman Jr., der skal instruere filmen, der endnu ikke har nogen rolleliste eller premieredag. Filmatiseringer er ikke ukendt grund for forfatteren, der fik The Hate U Give filmatiseret sidste år.

Læs mere om On the Come Up

YA, Young adult, On the come up, Angie Thomas, ungdomsbog, the hate u give

16-årige Bri drømmer om at blive alle tiders store rapper. Som datter af en legendarisk rapper, der døde, inden han blev det helt store hit, har hun et hul at udfylde.

Men da Bris mor mister sit job, begynder ubetalte regninger og frygten for at måtte gå fra hus og hjem at fylde det hele.

Det går op for Bri, at hun ikke bare kan gå og drømme om at slå igennem på hip hop-scenen. Hun SKAL slå igennem.

Læs et uddrag af On the Come Up

Tilføj On the Come Up til din Goodreads

Forudbestil On the Come Up

Om Angie Thomas

Angie Thomas debuterede i 2017 med romanen The Hate U Give, som strøg direkte ind som nummer 1 på New York Times’ bestsellerliste og har ligget der stort set lige siden. Angie Thomas er tidligere teen-rapper, hun har en bachelorgrad i creative writing, og så er hun født, opvokset og bor stadig i Jackson, Mississippi.